icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

alyn
1. feb 2017

@alleke Vyborny aj na genetike mi ho odporucali je MUDr. Holáň, boli sme aj s manželom, má obrovskú obrazovku, kde všetko vidíte a ukazuje Vám a vysvetľuje ku každému orgánu Vášho bábätka, cenníky nájdeš aj tu ked dáš do fora Mudr. Holáň.
Ja som platila len 33E za akoze karticku u nich mne morfologicky preplacala poistonva.
Robí aj 3D a okrem iného sa špecializuje na vyvinove vady, a je/aj bol/ detsky kardiolog. Vacsina deti s postihnutim ma nejaky problem so srdieckom
Si objednana na cas, je to tam naozaj vybavene, na partnerov su zvyknuti, ste v miestnosti kde bude zhasnute svetlo, pred Vami tá obrovská obrazovka a vidite Vase dietatko v celej krase. Da sa urobit z toho aj CD aj si kupit obrazok zo zaznamu.

Ja som bola unho dvakrát a podla mna to stoji urcite za to. mala som aj vymenny listok lebo vzdy som mala dake zle tripple testy. A aj ked som bola na morfo (2D) vzdy robil aj 3D. Vzdy kontroluje aj prietoky a vidite Vase babo aj v 3D.

Sidli v Procare v Centrali.

Uprimne, ja nerada vyhadzujem peniaze na blbosti ale toto naozaj stoji za to. Plus patri medzi najlepsich vo svojej oblasti.

alyn
1. feb 2017

Plus je velmi mily a ma uzasny pristup. Pozri si recenzie na nete, ja som si ho tak nasla pri prvom tehu. Sama, neodporucil m ho vtedy nikto. Teraz pri druhom som bola odporucena na amniocentezu, odmietla som a povedali mi ze MUDr. Holáň je na vylucenie vad vyborny (aj tak som mu chcela ist ale pre istotu som sa spytala, ci z ich lekarskeho hladiska je fakt taky dobry. Lebo to ze bol mily este nemuselo znamenat ze je fatk odbornik. A povedali mi ze ano, ze je fakt dobry.

vanda12345
1. feb 2017

ahojte baby tak sa vam tu votriem jednou otazkou este to isto mate v cerstvej pamati vsetkym vam zacali vadit nejake pachy alebo tak??mne vobec nic a som cca 4+4 podla apky akurat mi prestal chutit moj vanilkovy krem inak som ziadne zmeny dikes

mon895
1. feb 2017

@vanda12345 mne nevadia ziadne pachy a som na konci 19tt

vanda12345
1. feb 2017

@mon895 dakujem si ma potesila vies ja si ani pred tym nem pamatam ale to uz bolo davno ale skor mam pocit ze ma zaha pali aj ked neviem ci to tak hore na hrudi😲 tak prijemne 🤰prajem

slniecko26
1. feb 2017

@vanda12345 ahoj mne zatial pachy nevadia. Pri prvom tehu mi vadil akykolkvek parfem. Skor mi nic teraz nechuti jest. Brusko mam take nafuknute ake som mala pri malej asi v 5-6 mesiaci!!! Nechapem.

vanda12345
1. feb 2017

@slniecko26 neviem sice uz nem pamatam ako pali zaha ale mna to niekde akokeby na hrudi ja si nic take nepamatam co bolo ale nic take strasne a vtedy varievala skor svokra takze aj tym je to mozne aj ja hlavne vecer a od min tyzdna som o pol kg tazsia asi ze sem tak aj sladke si dam ale tazko od zaludka mi je dost casto

senta_sofia
1. feb 2017

@kalica myslim,ze skupina porodnica Trnava funguje celkom dobre,chodis tam?

simca99
1. feb 2017

@kitta nic si z toho nerob ja koncim 21tt a mam +7kg

vanda12345
2. feb 2017

@slniecko26 ahoj no ako uz si bolala objednala sa k mudr??skusala si aj dnes testik ci to uz nechavas tak??

slniecko26
2. feb 2017

@vanda12345 ahoj tu je dnesny test. Volala som aj j doktorke. Az buduci tyzden v piatok ma objednala. Som myslela ze ma zoberie skor ked mam po 2 spontannych potratoch. Tak dufam ze bude vsetko v poriadku a nic zle sa nestane.

vanda12345
2. feb 2017

@slniecko26 moa isto sa nic nestane treba verit a 🙏 sa testik vyzera ok to je 10kovy ci 25kovy??a inak ako??

slniecko26
2. feb 2017

@vanda12345 je to Mamatest 10kovy. Zatial dobre. Snazim sa oddychovat a nenamahat mam to od manzela prikazom 😊 je zlaty. Tiez ma strach aby to do tretice vyslo!!! Ja som taka vrtula vobec sa nezastavim cely den 😊

vanda12345
2. feb 2017

@slniecko26 tak ja ako som taka ak viem ze nieco teeba rychlo rychlo spravit a potom si zas dam zasluzeny odpocinok napr moj mm je hrozny v tom osklada do poslednej chvile mna to zlosti lebo som opak😉no aj ja sa snazim ako v praci mi pomoze to z nara potom ide domov a o 14 ma prise vymenit😉takze sa to da ty to mas este lepsie a si doma??

slniecko26
2. feb 2017

@vanda12345 nie som doma ja robim na zmeny denna nocna 2 dni volno. Naozaj sa snazim oddychovat a modlim sa aby som o tyzden vedela dobre spravy 😇 🙏

vanda12345
2. feb 2017

@slniecko26 tak tak treba ked sa da co najviac isto to bude oki ty do piatku a ja do 21 no co vydrzim a potom bude isto krasne nit5❤ako zvon😉🙏

slniecko26
2. feb 2017

@vanda12345 tvoj testik bol aky silny kym si isla k doktorovi na krv? Uz si ho nepamatam aky bol tmavy.

smoulinka13
2. feb 2017

@slniecko26 ahoj ja sa vam tu votriem 🙂 bojis sa ci je test dost silny? ako ta ciarka? co viem tak v 2.trimestri hladina hcg klesa az uplne klesne, neviem ja som si teraz nerobila test ale mozem skusit

slniecko26
2. feb 2017

@smoulinka13 ahoj nevotrela si sa 😊 ja som len na zaciatku. 2.1. som mala mrchu naposledy. Teraz som 3 dni robila testy. Len ci je ta ciarka dost silna. Dnes som volala k lekarke a objednala ma na 10.2. a ja sa bojim aby sa dovtedy nic nestalo. Mala som 2 potraty jeden v auguste a jeden v oktobri. Velmi by som si priala aby bolo tento krat vsetko dobreee. Robili mi v novembri aj testy na hematologii a vsetko som mala v poriadku. Toto su moje testy za posledne 4 dni. Bola som aj v tejto skupine termin som mala 18.6.2017

vanda12345
2. feb 2017

@slniecko26 vsetky a toe druhe pondelok a dnes na tom poslednom uz ani rozdiel nevidno ci??

slniecko26
2. feb 2017

@vanda12345 a co hovoris na moje? Tvoje super 👍 ake si robila testy. Ja len mamatest

vanda12345
2. feb 2017

@slniecko26 tak ja na ake som natrafila je naj porovnavat rovnake namame to je pekne vidno na tom poslednom neviem ale isto je to dobre moja a budeme pekne 🤰

aduska54
2. feb 2017

@slniecko26 pevne verim ze do tretice to vide drzim silno palce👍🙏

sasenka04
3. feb 2017

Ahojte babulky cakatelkz...uz sme p morfologickom ultrazvuku 😊 vsetko je v poriadku a budeme mat dievcatko 😉

marianinka
3. feb 2017

@sasenka04 jeej krasne , gratulujem 🙂 mna to caka v pondelok tak som zvedava.

alleke
3. feb 2017

@sasenka04 My sme to absolvovali v pondelok 🙂 tiež čakáme dievčatko 👶

sasenka04
3. feb 2017

@marianinka drzim palceky nech vsetko dobre dopadne 😊

sasenka04
3. feb 2017

@alleke sama baba to tu bude 😊

kitta
3. feb 2017

Aj my v pondelok a cakame chlapca 😊 Ale tak u nas to bolo po Ivf, tak mozno keby bolo prirodzene, tak by bola baba. Okolo nas len baby maju 😊

alleke
3. feb 2017

@sasenka04 už máte aj meno? Lebo my sa nejak nevieme zhodnúť 😀