icon

Termín pôrodu máj 2015

monka1123
10. sep 2014

Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺

arepkoi
14. dec 2014

rifle som videla aj v HMku, ale vsetky take ze dole zuzene. Ja uznavam modu dole rozsirenych a radsej ciernych nohavic -tak dufam ze take v C.A. najdem dake.alebo v kritickej situacii kupim aj rifle :D
@viky7 - mali dake "vypredaje" aj na tehotenske veci ?

Minule som sa zamyslela nad kociarom, nasla som daku skupinu kde odporucaju aky kocik. OMG ved to je horsie ako kupit auto :D

viky7
17. dec 2014

@arepkoi nemali vypredaje na tehotenske veci... ale ja som bola rada, ze som konecne nejake nasla 🙂

sansara82
28. dec 2014

Ak by ste mali záujem o kôš na plienky Tommee Tippee Sangenic nursery essentials + dve náhradné náplne.
Na cene sa vieme dohodnúť.
V bazare mám aj tehotenské nohavice a rifle.

sansara82
28. dec 2014
arepkoi
6. jan 2015

takže tehotenske nohavice by už boli,ale ešte sa na chvíľu zmestim do klasických len to nie je pohodlné.
Už mi to pomaly dochádza tak ma napadlo porozmýšľať o dakom oblečení, ale skôr len dake body súpravy, vraj sa to viac oplatí z netu z UK hlavne keď sú výpredaje. nerozmyslate o tom?
A inak už ste boli na druhom ultrazvuku okolo 20. týždňa? my sa chystáme až 22.1. na Antolskú tak sa teším lebo beriem už aj manžela.

monka1123
autor
7. jan 2015

Ahojte babenky,

zo zdravotných dôvodov som to tu chvíľku nesledovala, ale už všetky čo ste chceli by ste mali byť popridávané v súkromnej diskusii.
Súkromná diskusia sa založila ešte na začiatku tehuľkovania, kedy nie všetky baby, chceli verejne prezentovať svoje tehotenstvo. Bolo to na ich ochranu, a ďalšia vec, že nie všetky baby chcú verejne prezentovať o sebe veci, predsa len do súkromnej diskusie sa dostane len registrovaný člen, ktorý je pridaný do skupiny.
A nikomu sa nebráni a ani sa nikdy nebránilo diskutovať tu, vo verejnom fóre 🙂

Pekný deň prajem 🙂

inita
8. jan 2015

😉 majovky

fiorka
9. jan 2015

@monka1123 ahoj mozes aj mna pridat do skupiny 🙂 dakujem

fiorka
9. jan 2015

@gosuezigo Ahojky ja mam doma 10-mesacne babo a termin okolo 23.5 cize ked sa narodi surodenec bude medzi nimi len cca 15 mesacny rozdiel 🙂 mozeme povymienat skusenosti 🙂

kuk1111
10. jan 2015

@monka1123 ahoj,tiez by som ta chcela poprosit o pridanie do sukromnej skupiny... tiez som majovka 🙂 takze skupina pre mna 🙂 dakujem pekne

monka1123
autor
10. jan 2015

pridané babenky 🙂

l.hanzlovicova
11. jan 2015

Aj ja Vas poprosim o pridanie ,termin mame 7.5.2015 🙂

mirrka29
11. jan 2015

ahojky tehulky..poprosim o pridanie aj mna.. ja mam termín 20. mája 2015 😉

mipa79
15. jan 2015

Ahojte,maminky,poprosím o pridanie do skupinky,termín mam na máj. Dakujem

nana36
15. jan 2015

@mipa79 Ahoj chcem sa spýtať čo to znamená pridať do skupiny ja mám tiež termín v máji.???? Ďakujem za odpoveď!! 😉

luci1310
16. jan 2015

Ahojte kočky, poprosím aj ja pridat do skupiny.. Termín máme 30.mája.. mozno to bude aj Jun.. ale prikláňame sa k majovčatkám 😉

babatkoo
17. jan 2015

Ahoooj baby aj ja si prosim skupinu 🙂 ja mam termin 21.5.2015 😊

telepatka
19. jan 2015

Pekný večer, mohla by som aj ja poprosiť o pridanie do skupiny...termín máme 8.5. dakujem 🙂

jezkonr
23. jan 2015

@monka1123 prosím tiež o pridanie do skupiny 🙂

arepkoi
23. jan 2015

baby, a nechystate sa niektora rodit na Antolskej, ze by ste chceli ist tam pozriet na "exkurziu" ?
ja som tiez prvorodicka, tak nech sa tam clovek nestrati...

jankapo
24. jan 2015

ak sa este da, rada by som sa pridala na pokec do sukromnej skupinky 😉 diky

monka1123
autor
26. jan 2015

Babenky ste pridané. Súkromnú diskusiu nájdete v:

monka1123
autor
26. jan 2015

@sansara82 Ahoj, más este ten kos na plienky?

sansara82
26. jan 2015

@monka1123 uz je predaný.

mariahudacekova
29. jan 2015

Ahojky dievčatá, rada by som sa k Vám pridala do súkromnej diskusie, čakáme naše tretie dieťatko, termín vychádza 2. mája 🙂 máme doma už jedného chlapčeka a jedno dievčatko, a teraz čakáme opäť chlapčeka, takže ideme na striedačku :D

monka1123
autor
2. feb 2015

@mariahudacekova pridana 😉

martinkatutti
4. feb 2015

Ahoj.aj ja by som sa chcela pridať do súkromnej diskusie.termín mám síce 27.4.,ale myslím,že sa môže pokojne stať ze to natiahneme do mája.vďaka 🙂

dusko_25
4. feb 2015

@monka1123 ahoj, prosim pridas aj mna do sukromky, dakujem🙂🙂🙂

kukucg
5. feb 2015

@monka1123 davam do pozornosti kurz kontaktneho rodicovstva, mohla by si to hodit pls do vasej sukromky? Vdaka

monka1123
autor
5. feb 2015

@kukucg oki 🙂