Termín pôrodu máj 2015
Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺
Poprosim o pridanie do skupiny. Dakujem.
Aj ja prosim pridat do skupiny,mame termin 27.5. a cakame druhe babo.dik
Ahojte dievcata 🙂 chcela by som sa pridat k vam do skupiny nech v tom niesom sama 🙂. Termin mam 5.5.2015.
Dakujem
Ahojte. Rada by som sa pridala do súkromky, termín mám 22.5.2015 🙂
kedze tato tema ma byt pre Majovky, tak co tak rozbehnut diskusiu aj tu, nie len v "sukromke" ?
Baby, vy co cakate prve babatko uz aj nieco chystate ? mne to pride este vsetko skoro..
@arepkoi ani neviem ako sa pozriet do sukromky na diskusiu, takze by mohla zacat nejaka diskusia aj tu 🙂 ja este nic nekupujem ani neplanujem , zacnem asi az ked budem vediet pohlavie babatka... pokukovat zacinam po monitore dychu a kociku 🙂 inac aj mne to pride este velmi skoro hoci to urcite ubehne rychlo... tak ako baby uz ste aj nieco pribrali ci? 😀 ja este nic... 🙂
Ja som pribrala asi 2 kila,ale mam strasne velke brucho,take som mala pri prvom v 5. mesiaci.a hlavne vecer.a citite niektora uz pohyby?ja este nie,teda si skor myslim,ze su to creva
Ja som zatial tiez pre mimi nic nekupila, cakame na pohlavie dietatka, ale zacinam pozerat kociky. Pribrala som len kilo, no brusko je uz viditelne.
bbett adela232 aj ja mám rovnaký termín 😀
Ahojte zienky..budem velmi rada ak mozem byt sucastou vasej sukromnej skupiny..dakujem..termin mam 10.5.2015..prajem pekny dnik.. 😉
ja tiez obzeram len kociar ale nic konkretne. a uz zacina brusko vykukat, na vahu sa mi vlastne ani nechce postavit :D asi sa radsej nestresovat.
a inak mate vy konkretne dake chutky, viete ako sa hovori v tehotenstve.
Ahojte.ako sa dostanem do sukromky? To ma tam musia prihlasit moderatorky.nie? Uz cakam asi mesiac a este zatial nic.neviete co sa deje?
Ahojte, tesim sa ze mozem napisat ze termin mam 25. 5. 2015 🙂 pridate ma prosim do sukromnej skupiny? Cakam prve babatko a rada budem za kazdu info. Dakujem.
Aj mňa pridajte, prosím 🙂 tp: 28.05.2015
Mozte aj mna pridat do sukromnej skupiny? t.p. 07.05.2015. Dakujem.
Mozte pridat do skupiny aj mna?dakujem
Sukromna skupina... akoze preco? Aby nebodaj necital alebo sa nezapajal niekto kto nema termin v maji? Skoda... Ja sice mam termin v maji, ale tento pristup mi pride velmi nesympaticky, skoda... 😠
@monka1123 mohla by si pridat aj mna do sukromnej skupiny majovky 2015? Termin mam na 3.5.2015 Dakujem
@devonrex,
tiez som to nepochopila, ze naco sa potom zalozila tato skupina ked aj tak sa vsetky davaju do "sukromnej".
Akoze cas uz trochu pokrocil, jedine co ma asi zacne tlacit su nohavice, takze to bude moj zamer cislo 1 - kde v BA hladat tehotenske oblecko. Uz som bola v HMku, ale tak nic moc :-/
citala som aj o C+A ale tam som sa este nedostala, mam vsak pocit ze cez vianoce to bude aj tak slaby vyber
Ja mam z prveho tehotenstva jedny rifle a nic ine kupovat ani nebudem. Dufam,ze mi brucho nenarastie tak,ze si budm musiet este kupovat zimnu bundu. No a tu to nebude dlho fungovat predpokladam,kedze vsetci su v sukromke.To by nas muselo byt viac.Ale zda sa,ze modertorky nikoho noveho do sukromky neberu,lebo sa som pisalauz pred mesiacom,aj viac krat,ale este nic.Vas tam vzali?

Ahojte baby, ja sa tiež pridávam k vám, predbežný termín mám 4.5. 2015