Termín pôrodu máj 2016
Ahojteee 🙂 Mne dnes vysli dva testy pozitivne takze som zvedava ako dalej, zajtra sa objednam k doktorke 🙂 🙂
@ja1985 teraz som nakupila 🙂 pre seba aj pre malu.a mam lepsi pocit
@anakristina a kde si nakupovala? Su niekde zľavy?
@lianaas Ahooj my tiež čakáme babu :D chceli sme chalana teda priatel skoor on chce chlaapa ale už sa teší aj na dievčatko :* no nám sa pači menoo Vivien, Noemi, Sanela, Mellisa.... a dlhoo sa mi pačilo menoo Lili ale potom sme ho dali nasmu malému psíkovy čižee dietatku už nie :D :D
@lianaas obchod sa vola predeti.zlavy nie su ale dostali sme nejaky svetrik ako bonus 🙂 kociky maju za 300eur co je pre mna tiez fajn
@mimuska1994 Ahoj.. Ako sú to pekné mená ale chcela som niečo take skôr jednoduchsie alebo slovenske.. Manželovi sa páči Ninka.. No neviem keby bolo z 5 mien hned by som vedela :D
@anakristina no bola som v tom obchode a maju tam dosť draho.. a kočíky za 300e? No bud v tom kde som bola take nemaju alebo je to nejaka ina sieť obchodov.. v tom kočik pod 700e som nevidela.. Si myslim že po novom roku budu nejake zľavy či? A aky mate nazor na oblečenie z tesca? svagrine kupovali tam a celkom v poho kvalita a aj cena ked su akcie.. Mate niektora s tym skusenosti? Nakupili by ste tam?
@lianaas no zaplatila som celkovo 270eur aj s vybavou pre mna ale ceny som porovnavala s ostatnymi baby obchodmi nie stescom.predavacka nam dala katalog lebo som jej povedala ze chcem lacny kocik a tie boli za 299eur a su na objednavku.veci z tesca su dobre ale nenasla som tam body co sa nenavlieka cez hlavicku a tu boli take so samymi gombikmi aj pri krku.a v tescu este rukavy overalu su take tesne a uzke ze neviem ako si to babo oblecie 🙂 u nas predeti je taka klasika.v tescu potom vacsie veci ked uz budem mat prax
@lianaas ahoj, veci z tesca su fajn, ale nie body a pyzamkove overaly... Body su po par vypraniach sirsie ako dlhsie, dost sa roztahuju, aj ten vystrih je potom az po pupok, overaly zas maju nejake zvlastne strihy, mojej starsej dcerke boli vzdy rukavy dobre a nohy dlllllhe alebo naopak, ked dorastla do noh, boli uz kratke rukavy... S inymi vecami, hlavne potom pre vacsie deti, som bola spokojna... Inak skor odporucam lidl, kvalita detskych veci je podla mna ovela lepsia ako v tescu... A pre novorodeniatka su uplne naj zavinovacie alebo celozapinacie body, take vsak nemaju v tescu ani lidl, zavinovacie by mali mat v hm.
@kama86 mne povedali ze to co bude nosit doma nech kupim v tescu ale zdaju sa mi byt neprakticke.a u nas tusim v lidli nemaju oblecenie pre babatka.na prve tyzdne doma staci ak mam 5kombinacii co mozem striedat?ozaj a vsetko kupujete s dlhymi rukavmi?podla mna v maji este bude zima.body s kratkym rukavom som ani nevidela
@anakristina akoze na doma v pohode, ale mne tie vytahane vystrihy vadili aj tak, aj ked nie vsetky boli v takej zlej kvalite, naslo sa aj par celkom fajn kuskov... V lidli mavaju nie vzdy, ale casto mavaju akcie na detske a dojcenske oblecenie, treba sledovat... Ja zatial nekupujem nic, kopec veci mam po dcerke, sice je narodena na jesen a vacsina veci je s dlhym, ale najde sa aj par veci s kratkym rukavom, potom na leto dokupim... No a 5 kombinacii moze stacit a nemusi, zalezi, ci babatko bude casto grckat, precikavat alebo prekakavat sa... Ja som mala nejakych 5-6 kosielok pri dcerke, nozky bose, resp. zabalila som do plienky, kedze bola v perinke alebo zavinovacke, a asi tolko ks tiez aj suprav - body/kosielka + dupacky, no moja dcerka negrckala, takze v jednom bola pocas celeho dna 😉
Ahojte budúce maminky 🙂 Dávam Vám do pozornosti môj inzerát, ak máte záujem, píšte...
https://www.modrykonik.sk/market/tehotenske-obl...
@anakristina nemaju nejaku stranku?
A kde mam nakupovať veci? Tu u nas jedny body s dlhým rukavom stoji 5e to je normalne?
@lianaas je.tieto boli tak 8eur cca
Ahojte maminky. Aj ja rodím v máji. Nie je tu niektorá z Trenčína? Čo sa týka lacnejších vecičiek dá sa aj v Tescu nakúpiť, treba vystihnúť akcie. Teraz tam je aj z letných hoci málo, ale aj 75% zľavy. Poprípade detské burzy robia MC-čka tak na jar a na jeseň. Ja som druhorodička, tak niečo mám po malom 🙂 už veľkom, ale teraz to bude dievčatko, tak tiež môžem nakupovať 🙂 Detské obchody sú prehnane drahé, kamarátka nakupovala cez net nové, alebo mimibazar. Dá sa ešte v Takku HM-ku, CAčku., v Lídli, podľa letáku, alebo občas sú tam veľké výpredaje. Obchod "PreDeti" ale tiež to tam nie je najlacnejšie.
Ahojte tiez mam termin v maji..presnejsie 8 maj.Uz som pomalicky zacala nakupovat oblecenie pre dietatko.CHceli by sme kupit uz aj postielku,viete poradit aku? Lebo je tolko na vyber.A este by som sa chcela spytat kedze som prvorodicka,aku nocnu koselu si beriete pri porod a aku velkost?pred otehotnenim som nosila velkost s/m
@malulienka aj ja mam termín 8.mája 🙂 My sme kupovali postielku aj s celou výbavou do postielky/matrac,plachticky,sada do postielky s baldachynom,chranic na matrac,zavinovacka/ tu na MK od evapp1 ,aj ceny su super,my sme velmi spokojní,postielka je krásna,skús pozrieť 🙂
Ahoj Janulka☺a odkial si z BN?
@malulienka z Prievidze
Ahojte dievcata, riesime tu taku otazku a vy by ste mi mohli pomoct🙂
Viete si predstavit, ze by ste s partnerom boli natacane pocas porodu? Resp. od prvych kontrakcii?
A to tak, ze by v ziadnej nemocnicnej miestnosti nebol kameraman, ani stab. Iba kamery na stenach.. Bolo by to viac o rozhovoroch a situaciach pred porodom a emociach po prichode babatka🙂 Nic intimne by sa neukazalo.
Dakujem za vase postrehy🙂
Ahojte dievcata, je tu niektora z Vas z Bratislavy a chysta sa rodit v Ruzinove?
Ahojte pýtali ste sa na nočné košielky tehotenske a na kojenie.Výborná stránka je www.alotex.sk trošku drahšie ale pekné a praktické.Ja som mávala pred teho č.34-36 a teraz tak 38-40 ale sú pri každej košielke rozmery postavy.Tak teraz som objednala M.;) a uvidim.Partnera odporúčam pri pôrode ale natáčať by som to nedala hoci js som pri 1.pôrode nekričala ba c
... ale neviem či by som sa chcela pozerať znovu na tú bolesť a celú noc.Nemala som ani epidural tak som si to celé odtrpela.
@veronickas asi jaaaa este rozmyslam nad Kochom
@bosorka3113 Ja som tiez rozmyslala nad Kochom, ale obe kamosky, ktore tam rodili, nakoniec previezli na Kramare, takze Kocha som vylucila a v Ruzinove si chystam zaplatit porodnika.
Kazdopadne je to nase prve a aj ked sa citim skvelo, zacinam mat z toho trosku obavy. Akurat rozmyslam nad aniballom a tiez nad epidrualkou, ci ist do toho.
@veronickas my sme teraz v skupine robili velku objednavku na aniball a ja epi kupujem na 100% ked tak mi vratia peniazky. Ty nie si v skupine Majoviek?
@bosorka3113 Nie som - idem si ju najst 🙂
@bosorka3113 Tak neviem, ci som slepa, ale ja ziadnu taku slupinu nevidim 😒 mozem poprosit link?

Ahojte babule tak budeme mať dievčatko som v 19+3tt a mala meria cca 15cm a váži 280g.. ako boli na tom Vaše detičky? A aké mená dávate dievčatám? Chceli sme chlapčeka a aj meno sme vybrali ale dievcenske čo sa mi páčia tak už maju netere mám ich už 5 a chlapa nikde.. nejaké nápady? Dik