icon

Termín pôrodu máj 2018

vinyan
25. aug 2017

Dalsie maminy s majovym terminom?

Strana
z3
nivea93
25. aug 2017

Ahoj aj ja by som mala maat tento termin 😊

tinuuu
25. aug 2017

Ahoj baby aj ja by som mala mat ten termin ako inac to zvladate nemate nevolnosti ?

nivea93
25. aug 2017

@tinuuu nie mne vyslovenie zle nie je ale niekedy mi je tak divnejsie. Skor som stale mega unavena

ivanusko
25. aug 2017

Ahoj ja by som mala mat takyto termin😊😊😊

marcopollo
25. aug 2017

ahoj ja neviem aky mam termin lebo lekarka mi rozpravalla a ja som bola zaskocena kde mam spociat alebo ako?

nivea93
25. aug 2017

@marcopollo daj do googlu ako vypocitat termin porodu. Ja som si vybrala zo stranok vyplnila udaje a vsetko mi to vypocitalo

martinkase
26. aug 2017

Ahojte mne vysiel pozitivny test vcera tak vychadza to na maj 😉 len nech sa to udrzi 🙏

malalienka85
26. aug 2017

Aj mne vychádza máj 😊

martinkase
26. aug 2017

Tak uz sa tu zbierame 🤰

vinyan
autor
27. aug 2017

@nivea93 presne aj ja, len mi je obcas divnejsie a mega unava...

malalienka85
27. aug 2017

Baby a máte a vy take bolesti v podbrušku? Je to moje prvé tehu a po IVF troska ma to stresuje.

nivea93
27. aug 2017

@malalienka85 ano aj ja mam zevraj je to normalne maternica sa pripravuje na rast. Ja som si nasadila magnezium a myslim ze to pomaha uz to je ovela menej😉

malalienka85
27. aug 2017

@nivea93 napíšeš mi prosím ktoré magnezko máš a ako ho berieš? Zajtra kúpim snáď aj mne pomôže 😊

nivea93
27. aug 2017

@malalienka85 vypytaj si klasicke modre od galvexu to je to klasicke v takej modrej krabicke ucite budes z videnia poznat. Ja som si davala zo zaciatku jedno rano a jedno tak neskor poobede ale teraz ked uz ma to boli podstatne menej tak uz len jednu denne. Magnezia sa bat nemusis co telo nespotrebuje vycikas len tebou prejde. A je velmi dobre na vsakovake krce, co sa vlastne deje aj s maternicou 😉

malalienka85
27. aug 2017

@nivea93 super dakujem ti pekne 👍🏽 A v ktorom si tt? Ja v piatom. Inak mi nič nie je len tie bolesti. A včera mi smrdela čokoláda ale zjedla som ju aj tak 😊

nivea93
27. aug 2017

@malalienka85 za malicko. Ja asi v nejakom 3-4tt este neviem presne k doktorke sa len chystam. Mozno aj dlhsie lebo aj poslednu M som mala taku inu a test som mala pozitivny uz 4 dni pred prichodom M tak este neviem

vinyan
autor
27. aug 2017

Teraz este maternica neboli kvoli krcom, ale kvoli natahovaniu vazov, co ju drzia, skratka kvoli rastu. Magnezko z tohto dovodu netreba 🙂

martinkase
28. aug 2017

Ahojte v ktorom tyzdni idete na potvrdenie tehotenstva ? 🙂

vinyan
autor
28. aug 2017

ja idem 4.9., pocitam, prelom 7./8.tyzdna (ak ratame 40tyzdnove tehotenstvo).

vbb21
28. aug 2017

Ahojte ja duuufam ze vyzeram tiez na maj. Po roku a pol..Testy pozitivne jak z velkej knihy ale ked som bola minuly tyzden u doktorky tak este nic nevidela na ultrazvuku 😞 Ale bolo este skoro. Este len mi dva dni cca meskali (niesom si ista, nezpisala som si a mam neoravudelny cyklus). Idem teraz vo stvrtom na kontrolu tak som zvedava. Trosku ma vystrasila ze moe ist o mimomaternicove, kedze nic nevidela.
No a teraz sa sledujem uplne lebo sa toho bojim. O svoje zdravie v tomto pripade ak by to bolo mimomaternicove. To ze vas boli brucho som tu citala ale otazka. Boli vas cele alebo len jedna strana? Mna boli na lavej strane a tam som mala naposledy ovulaciu 🙈 Do stvrtka ma aj porazi.

nivea93
30. aug 2017

Ahojte. K doktorke idem az buduci tyzden a som zvedava tak som si robila digitalny test aby prezradil ze kde cca sa nachadzame 😊

vbb21
30. aug 2017

@nivea93 digitalny mne toto iste takto pred tyzdnom ukazal😍 Ale dva dni na to este nic nevidela doktorka.. Zajtra idem k doktorke🙈 Uz by mohla vidiet nieco

modrykoniar
31. aug 2017

Ahojte😊 rada by som sa k vam pridala. Vcera som bola u lekara videl 8mm dutinku. O dva tyzdne kontrola.

vbb21
31. aug 2017

@modrykoniar gratulujeeem..tak to sme rovnako 🙂 ja som bola dnes poobede konecne a vsetko super 😍 9mm a o dva tyzdne pojdem na srdiecko.. strasne sa tesime 😍

modrykoniar
31. aug 2017

@vbb21 jeej super. Kedy ti vychadza termin porodu?

vbb21
1. sep 2017

@modrykoniar to som sa nepytala.. ale odhadom podla tabuliek na nete na zaciatok maja. mozno to bude aj koniec aprila. tazko povedat.. a ty?

modrykoniar
1. sep 2017

@vbb21 no mne podla poslednej ms vychadza 1maj ☺

nufiatko
1. sep 2017

Zeny ja takto .. tento tyzden som bola u doktora , videl iba 7mm plodovy vak . Dal mi sono zas o tyzden , ze by uz mohol cosi viac vidiet . Posledne kramy mi zacali 23.7 , boli by sme radi za majove babo .

maminka12345
3. sep 2017

Aj ja by som mala mat taky termin 2.5. Otazocka ma niektora z vas hnedy vytok trochu pri utreti?nemam stale len tak 2x za den.doktorka my dala duphaston ascorutin na sono idem 11.9.

vinyan
autor
3. sep 2017

ja som take mala v dvoch tehotenstvach, tiez som mala duphaston. Prvy raz to suviselo s polypom pri krcku. Obidva razy som babo donosila.

Strana
z3