icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

hasacka
1. okt 2010

@zibritka GRATULUJEM .)

hasacka
1. okt 2010

@sjuzi v ktorej časti bruška to najviac cítiš?

kodada
1. okt 2010

baby aj ja chcem strasne dievcatkoooooooo 😀
@zibritka gratulujem

bebulik
autor
1. okt 2010

@sjuzi 🙂 to mas pravdu, ze aj od babatka 🙂 trosku zalezi , aj my sme mali Chicco a aj nasa chcela pokukovat vonku, tak sme jej zdvihli opierku (bola polohovatelna vanicka) a bola spokojnucka 🙂 ale bola jej tiez velmi skoro malinka

nellie_
1. okt 2010

Jeej baby aj ja uz chcem citit pohyby 😵 😵 😵

bebulik
autor
1. okt 2010

@sjuzi 🙂 jej to je super aj moje krasne kopka a zblnkota 🙂
a kopkal aj syncek tak intenzivne????

Ja sa pytam preto lebo pri dcerke som tak intenzivne pohyby necitila ako teraz

sjuzi
1. okt 2010

@hasacka povedala by som že tak skôr napravo dolu... 😉

nellie_
1. okt 2010

@hasacka aj ty uz citis pohyby?? 😉 lebo vacsinou tusim len baby co cakaju druhe bábo pisali ze uz ich citia...
pri prvorodickach to je tusim neskôr...

sjuzi
1. okt 2010

@bebulik práveže Miško tak nekopkal, resp. tie prvé jeho pohyby si fakt nepamätám, ale on potom, keď už bol väčší, tak sa v brušku len tak prevaľoval zo strany na stranu, som mala vždy brucho nakrivo aj pol dňa... a tam tlačiiiil a tlačiiil... ale vyslovene ma nekopal do žalúdka, ako niektoré moje kamošky mali...
No som zvedavá, čo toto bude za prípad... 😵 Ale tiež sa mi zdá, že je nejaké aktívnejšie...

sjuzi
1. okt 2010

@nellie_ ja som mala pri Miškovi pohyby až v 21. týždni. 😉

sjuzi
1. okt 2010

A teraz v 17tt... 😉

bebulik
autor
1. okt 2010

@nellie_ zachvilocku ani sa nenazdas a zrazu pocitis nieco zvlastne 🙂 ....
ja som na prvy krat ani neverila ze to moze byt to nase babatko v brusku

nadherny neopisatelny pocit ..... chybali mi tie pocity ked sa narodila dcerka a teraz ich citim znova 🙂 parada

sjuzi
1. okt 2010

Joj, aj mne chýbalo to spojenie v brušku, keď už bol Miško von... Ani to neviem opísať, jednoducho si na ten pohyb bábätka v sebe zvykneš. Ja som sa tak nevedela dočkať 2. tehotenstva najmä pre toto... 😉

nellie_
1. okt 2010

joj baby tak krasne to opisujete... 😵 😵 😵
fakt sa na to hrozne tesim... 🙂 🙂 ja si to neviem zatial predstavit ze co to bude za pocit.. 😵 😵

bebulik
autor
1. okt 2010

@sjuzi 🙂 ja som ani to prevalovanie u dcerky nezazila ona sa mi skor akoby z casu na cas natahovala 🙂 nozkami sa oprela o bedrovu kost 🙂 ale nepovedala by som ze to nejako extra bolelo ja som sa stale s pohybov tesila

hasacka
1. okt 2010

@nellie_ dnes ráno som cítila .. ale odvtedy nič .(( tak neviem

bebulik
autor
1. okt 2010

@nellie_ ja som pred asi dvoma tyzdnami citila ako by ma niekto steklil z vnutra bruska 🙂
tak som sa sem tam poskrabkala po brusku 🙂 a teraz uz citim aj ozajstne pohyby aj ked niekedy este aj postekli 🙂))) miminko

sjuzi
1. okt 2010

Aj ja to v tomto týžni cítim tak intenzívnejšie, už sú to jasné pohyby a kopančeky. Ale tiež min.týždeň to bola taká bublinka v brušku, sem-tam počas dňa.. . 😉

bebulik
autor
1. okt 2010

@sjuzi 🙂 ja som po porode sa smiala s manzelom , ako som mu opisovala moje pocity ked sa maternica vracala do povodnej velkosti - vtedy akoby by to boli dozvuky po pohyboch dietatka.... vsetko sa to tam hybalo v brusku

nellie_
1. okt 2010

@hasacka - nebud z toho smutna.. citala som ze to je uplne normalne ze najskôr citis babo iba sem-tam 😉 🙂
ale vidis to uz mas za sebou prvy kontakt s babetkom 😵 😵

@bebulik 😵 😵 to je mile ze postekli 😵 😵 😵 😵

sjuzi
1. okt 2010

Bebul, toto ja neviem, lebo ja som bola po sekcii, ja som cítila hlavne tú jazvu pár týždňov... 😒

hasacka
1. okt 2010

@nellie_ dúfam, že to bude stále častejšie, nech viem, že tá naša fazuľka je v poriadku

bebulik
autor
1. okt 2010

@hasacka aj ja som mala pri dcerke take pocity... kedy uz budem citit dalsie pohyby ??? 🙂 chcela som velmi aby sa hybala .... a ona si len pekne pospinkavala 🙂 v brusku

neskor ked bude babatko vacsie tak bude stacit ze ho pohladkas alebo zaspievas, alebo porozpravas sa s nim a ono bude, krasne komunikovat s Tebou 🙂

sjuzi
1. okt 2010

A kočky, dám vám sem niečo na kochanie... ja tým, že nekupujem kočiar, tak zvažujem, že investujem do niečoho takéhoto... ceny sú dosť vysoké u nás, ale hrozne sa mi páčia tie shelter zavinovačky/babyvaky... 😉
http://www.lodger.com/collection_384/on_the_go/

sjuzi
1. okt 2010

My mu s Miškom spievame už teraz... vraj v tomto týždni sa vyvíja funkcia uška... 😉

bebulik
autor
1. okt 2010

@sjuzi hmmm :( tak to ano muselo velmi boliet ... ale pri babatkach tu bolest trosku inak prezivame...
babatko 🙂 nam zahoji vsetky rany

hasacka
1. okt 2010

Babule, tu je elektronicka peticia za neznizovanie RP pracujucim mamickam cakatelkam ... Ak by chcel niekto podpisat http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=499573

sjuzi
1. okt 2010

@bebulik nebolo to také zlé, presne ako píšeš, tá radosť z bábätka tú bolesť nejako zahatala do úzadia... bola tam, ale nemyslela som na to nejako špeciálne... vedela som, že musím fungovať, naštartovať mliečko a pod... 😉

zibritka
1. okt 2010

baby, ja ešte necítim pohyby, ale občas ma kde tu tak čudne zabolí, tak mám pocit, že mi bábika stláča nervové zakončenia 😀 ale drahý keď priloží ucho k brušku, tak počuje bublinky a také prevalovanie sa, alebo ako to nazvať

A bola som včera v Ikea, chceli sme kúpiť matrac, keďže postielku drahý včera poskladal, ale polovicu ich majú vypredaných, tak som bola nahnevana trochu... Kde este dostat matrace, neviete? Alebo aký máte vy?
Ja som chcela tento http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4015... a nemajú ho v rozmere 120/60cm

@nellie_ jeeej, to je milééé 🙂 ja som sa včera neozvala, bo mi nebolo dobre, tak som ležala

sjuzi
1. okt 2010

@hasacka - Hasi, už som podporila... vďaka.. 😉