Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@bebulik aj ja som neskutočne unavená, vôbec sa neviem ráno postaviť a rozhýbať, a podvečer som zasa dosť čulá, tak idem spať neskoro a je to taký kolobeh🙂
@julinka25 ja užívam Femibion od 16.4. vraj je dobré ho užívať aspon 1mes. pred otehot. a 3 potom. medzi 22-28 dňom nastáva vývoj mozgu, miechy a chrbticového kanalu a bunky a tkanivá majú zvýšené nároky na tú kyselinu listovú. Tak to budem brať do toho 12. týždňa, a potom sa uvidí podľa potreby, ak sa mi bude dať zdravo sa stravovať, tak ožno aj nič, len tá pestrá strava, ale hlavné slovo bude mať sai lekár, tak uvidíme.
ďakujem všetkým za palčeky .(
ahojte baby...babka akurat maleho zobrala na piesok tak torksu som va spocitala...mirip drzim palce napis ze ako si dopadla u dokiho...a nemala si ist aj ty stvrok?ja som pri prvom tehu nebrala nic a teraz si idem kupit tu kyselinu listovu ale neviem asi to nebudme brat az do konca.nevravim ze ot nie je potrebne ale pri malom osm nebrala nic a je zdravy...neviem uvidim ale dneska si idem kupit vybehnem aj tak na nakup tak vsetko jednym vrzom🙂dobre bambulky tak papa
@andiekens az tak strasne sa ho nebojim, aj ked do certovej koze sa neviem vcitit 😀 Ja len ze ci to neprehanam, este si doplacat navyse usg. Som taky prirodny zivel, techniku sice vyuzivam... aaaale ten ultrazvuk bude cisto na uspokojovanie mojich potrieb, nie potrieb babatka. No nic, nebudem uz nad tym spekulovat 😉
Ahojte tak dnes u Dr kontorla super máme už aj akciu už len kontrola na budúci týždeń a teh, knižka
mirip...to je super sprava 😉
andiekens...moze herpes nejako ublizit babatku? Pytam sa len preto, ze som o tom nikdy nepocula 😨
@majloo pocula som vela reakcii na herpes a tehotenstvo, ale tak som sa nastvala a nasla si to v knihach.
pre tehotne zeny je nebezbecna prvo infekcia herpesom v prvom trimestri, ktora moze koncit potratom. ak si herpes uz niekedy mala, mas ho v tele uz na cely zivot, ale aj protilatky samozrejme. podstatne na tom vsetko je, ze protilatky prechadzaju placentou, takze mimco je chranene 🙂 tato posledna informacia ma dostatocne ukludnila (aj ked placentu este nemam, ale o to jednoduchsi pristup pre protilatky k mimcu 😵 ak si herpes este nikdy nemala, protilatky sa ti nevytvorili..
@andiekens no či už akcia je by si mala zistiť tým či ti začalo byť zle nemyslím grcať ale že ked si najedená máš akoby pokazený žalúdok a ked is hladná tak je to to isté len v horšom vydaní, lebo zle začína byť ked je krvný obeh matky a dieťaťa prepojený a je srdiečo ale nemusí byť velmi zle stačí ked trochu
my sme na tom tak isto zajtra zač. 7tt a nevolnosti občas hej ale skor večer a nie každý deň
mirip gratulujem ja sa dufam ze pochvalim stvrtok..idem uz spat lebo dneksa som sa tolko nachodila za az...maly ten uz veselo odfukuje tak idem spravit tandem apotom uz pride aj tato...tak dobru noc🙂
ahojte! ešte stále som v šoku lebo práve teraz som sa to dozvedela a uvidela na svojom teste II čiarky. Babatko sme plánovali, ale ešte stále tomu nemôžem uveriť. Dúfam, že všetko bude ok a ja sa sem medzi vás budem môcť zaradiť. 🙂 trošku mám ale obavy, lebo dnes som 31DC, čiže dva dni mi mešká menzes, ale namiesto neho mám dosť špinenie. Môj lekár práve dnes nedvíha telefon, tak len dúfam, že to bude OK a tie II čiaročky tam aj ostanú... teším sa tu na vás 😉
@bajlinka_tn supeeeer ! gratulujeem 🙂 su zeny, ktore maju menzes aj ked su tehotne aj prve dva mesiace tehu, takze by to malo byt oka. ale pre tvoju istotu a spokojnost nevzdavaj volanie dr 🙂
baby, ma dnes od rano pobolieva ta moja cysta.. som dnes kvoli nej zrusila aj nejake plany. potrebujem, aby este vydrzala nejaky ten mesiac, kym funkciu preberie placenta.. 😒
Ahojte
Tak nasa mala princeznicka je chorucka..len sopli kycha a ma teplotku ☹ Vase deticky si zdravucke?
@bajlinka_tn gratulujeme 🙂 a ako si dopadla s dokym nakoniec?
ja som take nezazila ani pri predchadzajucom tehu ani teraz ale tiez som o tom pocula ze to niektore zeny mavaju takze drzime palceky 🙂
Ahoooj budúce maminy, tak ja sa pripájam k vám, od lekárky ešte nemám potvrdené tehu, idem tam 20.7. ale termín by som mala mať 6 marca 🙂 dúfam, že na sone už bude niečo vidieť a ja bude kľudná, že je všetko tak ako má byť 🙂

baby, ten herpes mi inak naozaj vyrazil na pere. je jeden z tych mensich. citim sa nastastie v poriadku, nic ma neboli a ani nekrvacam, tak snad to vydrzime obaja 🙂 😵