icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

tinkaba
8. okt 2010

Ahojte, tak ja som si prave volala o vysledky z tripple testu a vsetko je v poriadku, tak sa veeelmi tesime a verim, ze vsetko bude oki aj nadalej🙂 zaroven to prajem kazdej jednej z Vas🙂))

sirinka
8. okt 2010

@sjuzi nie, klarka sice do skolky nechodi, ale aj tak sa teraz trapime napr. s moraxelou...stretavame sa s detmi, co do skolky chodia a susedka, co teraz ma kiahne, ma 14 mesiacov 😕
http://www.badatel.sk/index.php?option=com_cont...
http://www.sprievodcaockovanim.sk/ockovanie-pro...
http://www.unionzp.sk/ockovanie-proti-ovcim-kia...

lubka78
8. okt 2010

@sjuzi deti mali kiahne pred rokom v lete, takze my to uz mame za sebou 😉 ale ked budes babo kojit, tak do 3mesiacov by urcite kiahne nemalo dostat (kvoli protilatkam v materskom mlieku), aspon tak som sa docitala aj dr.mi to potvrdila a ked aj dostane urcite to nebude mat strasny priebeh...Misko mal kiahne ako 7-mesacny a vobec sa neskriabal a celkom sa to dalo zvladnut 😉 ja by som asi nedala ockovat, predsa prekonanim ochorenia si vytvori lepsiu imunitu ako ockovanim, ale je to na tebe 😉

martinex
8. okt 2010

ahojte,moje AFP dopadli zle,mam vysoke riziko razstepu u drobca,tak v pondelok idem opat na odber a potom sa uvidi..ak sa to nepotvrdi,tak to nebudeme riesit,ale ak ano idem na amnio 😔 pekny darcek k vcerajsim narodeninam 😢

fodorka
8. okt 2010

martinex to mi je velmi luto ale verim ze urcite to bude aj napriek tomuto v poriadku aj kamoska mala zle vysledky a nakoniec tu ma uz 5rocneho zdraveho chlapceka drzim silno palceky...

martinex
8. okt 2010

@fodorka dakujem...ja verim,ze to bude ok..uvidime co povedia druhe odbery

fodorka
8. okt 2010

daj potom vediet budem na teba velmi mysliet....!mozes aj IP poslat...

martinex
8. okt 2010

urcite dam vediet ked sa dozviem vysledky... 😉 este raz dik za povzbudenie

hasacka
8. okt 2010

@martinex určite to dobre dopadne, mysli pozitívne .. budem držať palčeky ..

sirinka
8. okt 2010

@martinex drzime palce a hlavne mysli pozitivne...babo je urcite v poriadku...

bezaz
8. okt 2010

@martinex no pekne, drzime palce a myslime na teba

andiekens
8. okt 2010

jaaaaaaj, tak po dnesku to u nas vyzera na vysnivane dievcatko 😵 sice drobcek sa zakryval, ale bolo nam povedane, ze pipik by aj tak uz bolo vidiet. buduci pondelok ideme na morfo 3D, takze tam to budeme mat na 100%. v kazdom pripade som dnes neodolala kupe niecoho ruzoveeeho 🙂

sirinka
8. okt 2010

tak som sa dnes dozvedela, ze moj doki sa chysta kupit si 3D ultrazvuk...hm...tak som zvedava, ci mu to vyjde a porobi nam potom fotecky... 🙂

zanuska
8. okt 2010

@andiekens Gratulujem k divcatku 😉
@martinex neboj ja som dnes bola na amnio teraz musim cakat tri tyzdne na vysledky no verim ze budu dobre ked som sa pytala lekara jak casto su vysledky zle mi povedal ze to byva malokedy 🙂 tak ma troska potesil 😔

martinex
8. okt 2010

@zanuska mne dr. vravela,ze ked si priplatim(neviem kolko) ze mi daju take predcasne vysledky uz do 24hodin..ale ze to je len na nejake 3chromozomy,ci co...no uvidim...
dufam,ze ti to dobre dopadne...

andiekens
8. okt 2010

@zanuska juuj, sa velmmi tesim aj ked sa este bojim taak velmi tesit, aby sme neostali zaskoceny s kopou diecenskych veci 😵 ale o tyzden to budeme mat potvrdene, tak este musim vydrzat.. prajem vela trpezlivosti na cakanie na vysledky, nech ti to rychle zbehne a hlavne nech je vsekto oka.
@martinex ja by som sa amnio nebala, skor toho cakania.. ale pevne verim, ze nan po pondelku ani nebudes musiet ist 😎

zanuska
8. okt 2010

@martinex Dakujem.u nas take nespominali ze by sa dalo skor a nemohla by som si to ani dovolit som na materskej a vecsinou vsetky nasetrene peniaze vrazame do noveho domu.ale je to dobre ked mas taku sancu lebo cakat to je nieco strasne ale sa hovori trpezlivost ruze prinasa tak uvidime budem ti drzat palce 😉

martinex
8. okt 2010

@andiekens ja sa tiez amnio nebojim,ale to cakanie-to by ma porazilo 3tyzdne zit v neistote
@zanuska viem o com hovoris,tiez som doma so synom a kazdu korunu otacame 3x,aby sme vyzili...ale pre pokoj na dusi,by som tie peniaze dala..aj ked je to len predbezny vysledok...

zanuska
8. okt 2010

@andiekens dakujem ked som sa bola objednat na amnio mi robili ultrazvuk som sa pytala na pohlavie zevraj vyzera na vytuzene dievcatko ale z amnio sa to potvrdi na 100% aj mi chceme babu uz chlapca mame doma 🙂

andiekens
8. okt 2010

@martinex jj, to cakanie ubija.. ale hlavne treba mysliet pozitivne a to je v takych chvilach fest tazke.

@zanuska tak mi doma nemame este nic, takze by nam to malo byt jedno.. ale akosi obaja tuzime po dievcatku 😵
aj ked v 14.tt nam naznacovali, ze by to mohol byt chalan aj na 3D sa mu nieco pohybovalo medzi nozkami, stale vsak tvrdili, ze to moze byt oboje. a v 16tt a ani 20tt sice nebolo vidiet medzi nozky, ale tak vraj pipik by uz bolo vidiet. tak so zatajenym dychom cakame do 18. 🙂

mirinda
8. okt 2010

martinex držím palce aby všetko dobre dopadlo a bol to len planý poplach. Viem, že je to ťažké ale skús na to nemyslieť.
Andiekes, zanuska gratulujem k dievčatám. Ja idem na ďalší ultrazvuk za 2 týždne tak som zvedavá čo to bude ale máme tušáka, že chlapec.

bezaz
8. okt 2010

@zanuska @andiekens tak vam davam do tabulky uz potvrdene baby 😉
u nas vcera nebolo vidiet, dokina sa snazila, ale nakoniec jej vravim, ze nemusi, ved my aj tak nechceme vediet 😀 a silno uvazujem nad 4D v HC, len muz na zaciatku povedal, ze tam znova nechce ist, snad ho prehovorim 😉

mirip
8. okt 2010

Ahojte tak hlásim stále nič výsleky stále neprišli a vraj mám skúsiť v pondelok alebo v utorok a to mi dr kázal po dovoch týždnoch že budú tu a v pondelok sú už tri týždne asi ma z toho už picne ☹

andiekens
8. okt 2010

@bezaz tak, dufam, ze nepredbehnem udalosti, lebo na 100% budeme vediet az buduci pondelok. mozes do tabulky doplnit aj moj vek, ktory som ti zabudla uviest (25). dakujeem 🙂

prsky
8. okt 2010

cafte, som oficialne tehula - mam tehuknizku 😀 ale na morfouvz idem az o 5tyzdnov ☹ (to budem v 23tt), tak som trochu smutna, ze sa nam zistenie pohlavia posuva o dlhsi cas ako som cakala. ale inak vsetky odbery mame ok, afp ok (1:2900), robila mi dnes cytologiu a este musim ist na krv kvoli inkompatibilite rh faktorov.

a gratulujem babam, co uz vedia pohlavie 😵

nelle
8. okt 2010

@martinaaaaa jasné, bez problémov 😉 😀

lubka78
8. okt 2010

@andiekens
@zanuska Gratulacia k dievcatam 😉
@prsky gratulujem k tehuknizke 😅 😀

@martinex to je mi luto, ale treba mysliet pozitivne..drzim palce, nech dalsie odbery budu ok 😉

martinkaastefanek
9. okt 2010

Ahojte, pozeram ze som tu toho vela zameskala🙂
No vlastna svadba, 50TKA mojej mamky a narodenie maleho synovceka ma dost zamestnali.
K tomu este moja praca a podporovanie mm v zaciatkoch studia na VŠ🙂)je toho teda dost.Strasne mi ten cas leti.Ani neviem ako a uz som v 19tt.Aj sa tesim,aspon mi to rychlo ubehne.
Zacina mi konecne puchnut brusko, uz to zacne byt aj aj na tehotenske veci🙂Je to moje prve, tak asi preto.

Ja tiez cakam na vysledky, no je to uz trosku veselsie, pretoze mi bolo povedane, ze ak budu vysledky zle do tohto piatku co bol vcera mi mali volat, a vraj ak to bude v poriadku tak volat nebudu. NO A NIKTO MI NEVOLAL !!!Tak v pondelok idem na poradnu, tak to s doktorom preberieme.Ale nic zle si nejak nechcem pripustit.
Ci to bude chlapcek alebo dievcatko tak to este vobec netusime, ale tak dohodneme si uz to 3D, rada by som pomalicky nieco aj kupila🙂

bezaz
9. okt 2010

@martinkaastefanek tak sup sup fotky zo svadby, nech mozeme nostalgicky spominat 😀

martinkaastefanek
9. okt 2010

@bezaz no nejake 4 mam v albume , tak si mozte pozriet🙂)