Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@evinka2 uff, tak uz zacinaju prve choroby..ja som mala teploty hned na zaciatku tehu, musela som to vylezat, no stacilo mi dva dni..a preslo to.Co sa nosa tyka , tak v nom ma stekli cele tehu a strasne kycham, soplim..
Malinke zacinam citit, ale len obcas, asi stale spinka🙂)ale niekedy sa musi natiahnut az to tak neprijemne zaboli..ak je to tvoje prve tehu, tak pohyby este len zacnes citit neboj.
@evinka2 cakame v rovnaky den🙂
@martinkaastefanek peknucke fotky a super saty 😀 nase si mozes pozriet tu http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum... 😉
@evinka2 no postupne tu tym prechadzaju asi vsetky baby, ja mam tiez nadchu, ale na doporucenie @prsky som nasadila 1000 Ccko a vyzera, ze pomaly prechadza
@evinka2 ja som pri Lale citila pohyby az v 22tt, tiez uz som bola na prasky, ale neboj, ono to pride. zo zaciatku to je take jemnucke, ze si to ani nemusis uvedomit, resp. velmi tazko sa to odlisuje od telesnych pochodov 😉
a ty bezne uzivas na chripku atb? inak paralen zatazuje viac pecen ako nurofen 😉
Ahojte baby,
tak mna tiez chytila nejaka choroba, mala ma po mesiaci v jasliach svoju prvu chorobu v zivote-nastastie len nadchu, po tyzdni je na tom celkom fajn.Mna brutalne bolelo hrdlo, skusala som homeopatika, ktore mi bezne zaberaju, no teraz som ich akurat tak vyzvracala.Ja do seba nedostanem toto tehu ziadne lieky, ani len prenatalne vitaminy.Snad to chybat nebude.
No chcem sa spytat, neviete co prirodne a nie tazke na zaludok pomaha na hlasivky??.Ja uz takmer nerozpravam, hoci hrdlo ma uz moc neboli, len ked sa snazim rozpravat..Poradte pls.
ahojte neviem, či sa tu táto téma rozoberala, ale rozmýšlate nad odberom pupočníkovej krvi ?
Inak ja čakám tiež na výsledky z amnia - mám si ich vyzdvihnúť 21.10. a nejako nestíham byť netrpezlivá - pri dvoch deťoch ani nestíham na to myslieť. Na mladšieho niečo lezie, tak sa ho snažím vykurírovať. A tým, že je pekné počasie, pustila som sa do zberu mrkvi - mám tau minizáhradku pri dome.Už ju čistím 3 dni, no ale dnes som ju dorazila. 🙂
A posadila som dnes 12 kríčkov k plotu 🙂
@martinkaastefanek no, mne na poslednej poradni povedala, ze to vyzera skor na 7 - 9, ale ze to je individualne 🙂
@prsky Ja len, ze vsetky sa tu uz chvalite pohybmi, dokonca uz viete pohlavie niektore, a ja stale nic ☹
no, vzhladom na to, ze som s chripkou nikdy v posteli nelezala, tak som to vzdy riesila antibiotikami a normalne som fungovala dalej v praci....teraz boli dost tou mojou chorobou zaskočený, lebo doteraz si tie moje choroby nikdy nevsimli, a teraz zrazu, ze choroba 😲 😝
@evinka2 nic si z toho nerob,ja pohyby tiez stale necitim a ani pohlavie nevieme este...a to pri prvom som pohyby citila uz v 17-18tt a teraz stale nic... a to pohlavie,tiez by som rada uz vedela,ale drobec sa stale zle otaca a nechce sa ukazat... hlavu hore,hlavne ze je babo zdrave 😉
ahojte...
ja som bola v stredu na poradni..mimino ma uz 228g...a uz aj vieme,ze co to bude,ale zatial si to nechavame pre seba 😀 ja uz pohyby obcas citim..ale tak ja som uz druhorodicka 😉
@martinex mne zase hovorili že ked dievča tak len brucho a nanajvýš do bokov a chlapec ide do celého tela teda že priberáš všade no neviem, ja tiež stále ako pri malej tehotenské nenosím a to mi ešte od malej na začiatku tehotenstva ostalo brucho a ide zase len von, iné nič a tak aj pri malej bolo 8kíl navyše a všetko v bruchu a z toho mala malá 4
@martinex no u mna bolo bruhco dpredu a nič viac dokonca aj všetci čo na mna pozreli typovali chlapca a ja som ešte ani na morfologickom nebola a už vedela nejak podvedome že to bude naša Bianočka a na morfologickom mi to potvrdili a teraz čím viac mi týždne ubúdajú tým viac som presvedčená že to bude Lucia teda ak neprehovorím muža na iné meno pre babu, čo sa týka amnio tak pri malej som mala ísť a som bola u Dr Čunderlíka ktorý mi povedal že máme zdravé dievčatko teraz už tri týždne čakám na výsledky AFP testov a to mali byť po dvoch týždnoch a nervy mám z toho úplne v prdeli a lepí mi aby to nebolo ako u malej taká by som bola šťastná keby boli ok ešte aj malá bude mať budúci týždeň rok tak by bol pekný týždeň ale či bude to je vo hviezdach 😔
@mirip a nevolala si im ze co je s tymi vysledkami? lebo sak to je riadne dlho...
ja som sa prave vobec nestresovala kvoli nim,ani ma nenapadlo zeby nieco nebolo ok, sak mam 25rokov,v rodine nikto nic nemal, pri Dadovi boli vsetky testy ok...
a mne teraz vsetci tipuju dievca a ja ti poviem,ze fakt neviem co to bude...vobec nemam nejaky vnutorny pocit..chcela by som viacej chlapca,ale hlavne nech je babo zdrave-teraz ma nic ine netrapi
ja tiez viem o tom,ze ak dievca,tak brucho aj do bokov a chlapec len brusko dopredu..pri dcere mi to vyslo...aj som patricne pribrala 😠
a teraz mi to podla tejto "povery" tiez vychadza... 😀

Ahojte 🙂 tak ja sa hlasim po tyzdni v posteli s teplotou, a brutalnou nadchou a kaslom.......chytila som od priatela.....doteraz som taketo "choroby" vzdy riesila antibiotikami, ale teraz som nemohla....prva chripka, co som poctivo vylezala tyzden doma, a aj tak sa bojim o malinke.....uz citite pohyby? Ja vobec nic ☹ Uz ma aj chytaju take male depky a place, ze ci je malinke v poriadku ☹ Pocas choroby som uzivala podla rady gynekologicky len paralen, kvapky na nadchu a hedelix na kasel......o tyzden mam poradnu, tak drzte palce. Nastastie uz v pondelok idem do prace, kde toho po tom tyzdni doma budem mat vyse hlavy, tak nebudem mysliet aspon na zle veci.