Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahojky no dnes som bola u genetika a musim ist zajtra na amnio. moje testy niesu az take vysoke ale ta trizomia 18 moze mat aj skryte vady tak mi genetik odporucil amnio. pekny vecer
@martinkaastefanek gratulujem k chlapcekovi 🙂
@cerealka drzim palce.....
ahojte.ja tu casto neprispievam,ale ccitam kazdy vas prispevok.dnes sme boli na morfo.babo je zdrave,ale nevedeli nam presne povedat co to je ale zevraj vytuzene dievcatko.tak uvidime v piatok ci sa poriadne ukaze.som ale stastna je male ze zdrave
baby, vidim, ze uz mate zasa dalsie potvrdene pohlavia deticiek, piste mi do IP, aby som to vedela pridat do tabulky 😉
@cerealka zajtra drzim palce, budes mat vysledky hned, ci musis cakat tie 3tyzdne?
my dnes poradna, bola som tam asi 3.5minuty aj s cestou 😠 ale bola so mnou prvy krat aj mala a perfektne to zvladla 🙂
@elesarka prosim ta co stoji ten 3D v GPN ak si klientka? Rozmyslam ci ist tam alebo niekde inde kde to mam blizsie. Sa mi nechce stale trepat do Ruzinova, staci kazda poradna, navyse genetika a utz. Najblizsie mam utz. 11. novembra - morfo, ktovie kto to bude robit a tiez taka vrazedna hodina, ze o siedmej. 😖 nasledne na to poradna.
@dendy1 tak len tito dvaja uz? To je skoda. Ja som mala este v KOchu morfo s takym strasne super lekarom, tusim Holan sa volala. To bol super utz. Mily, prijuemny, zhovorcivy, ludsky, este aj zazartoval, ze maly asi bude pedant, ze ma tlapky pekne ulozene ako papucky pri postielke. No mily bol. Aj k muzovi. Ditte je sice fajn ale dost mlkvy, vecne sa ponahlajuci, Slezaka nepoznam vobec. Jezis, ci to nie je ten co mal sluzbu co som rodila, to si nepamatam aky bol, rutinne si plnil povinnosti sluzbukonajuceho. Skoda toho Holana.
dakujem vam velmi pekne za vasu podporu ja sa zajtrajska ani nebojim. zajtra vam dam vediet ako dopadol zakrok. pakny vecer papa
@martinkaastefanek dakujem za podporu si zlata. papa
caute baby. My sme dnes boli na 3D. Doki pokukal, ale sme sa rozhodli na dalsi termin lebo sa mala schovavala. Mala ruku aj nohu pred tvarickou. Potom sa sice uz ukazala, ale sme sa rozhodli na dalsi termin, ked budem v 24 tt. Bola som na Kramároch u Dr. Gaža. bol fajn. 3D tam stoji 50 eur. Ale dnes som este nic neplatila, ked sme prehodili termin.ale som z toho zmetena, lebo ako som sa pytala ze ci opise aj organy v ramci toho, tak povedal, ze to je ine vysetrenie. Samozrejme, za ktore sa zase plati, zrejme asi 35 eur. Tak som z toho zmetena, ked niektorym vam robia aj popis organov. Spytam sa mojho gyndosa (ten ma inac odporucil na Dr. Gaža) ze ci mi bude este robit morfo ult. Lebo este mi neukazoval konkretne organy, tak dufam ze bude, aby som si to nemusela platit u toho druheho. Ale aspon dnes potvrdil ze to je princezna, a na konci ked sa ukazala, tak ta podoba cela na tata.tak sme sa smiali. Pohyby uz citim celkom zretelne, dokonca aj pri utz kopapa a dokinovi to bolo smiesne. Brusko mam uz tiez dost velke. Tak sa vsetky drzte a tym co vedia pohlavie a vysledky testov- gratulujem.
@dendy1 tak daj potom vediet, som zvedava ako budes spokojna. A drzim palce nech je babatenko tak ako ma byt. To moje ma tu teraz simra, asi sa mrvka, uz to zacinam vnimat zretelnesie. Kujon jeden maly. Uz sa na neho neviem dockat na tom morfo.
@ella_joy dakujem, mrknem na ich stranku a zvazujem, ze k nemu by som sa objednala na 3 D ako doplnok k tomu GPN morfo. On bol skvely. Teda taky preklep maleho co nam on poskytol, kusok po kusku ho skontroloval, utz. trval takmer hodinu ale teda preklepol vsetko. Prave bol v telke, vyjadroval sa k dnesnym utz. moznostiam, vysvetlil, ze najdolezitejsi a najpresnejsi je 2D utz. a ze panuje medzi verejnostou mylna predstava, ze cim vyssie cislo utz. ako 3 D ci 4 D, tym dokonalesie vysetrenie. Nie je to tak. Zial pripad, ku ktoremu sa vyjadroval bol smutny. Hm, ani technika nerobi zazraky. Ni ale tak dufam, ze vsetky tu budeem v maxi pohodke co sa babatiek tyka. Drzme si palce.
Ahojte mamicky, tak ja sa k vam tiez s velkou radostou pridavam 🙂 termin mam koncom marca. Doteraz som tu sledovala vase prispevky a vela sa z nich naucila a dozvedela, tak dakujem 🙂 my sme sa dnes dozvedeli ze budeme mat chlapceka, kedze som uz nevydrzala cakat na ultrazvuk, dala som si spravit odber krvi v genetone a do piatich dni bol vysledok, istota na 99,5 % 🙂 🙂 🙂 taka som stastna ze neviem co so sebou, rovno som isla kupit kocik, ktory som mala vybraty pre pripad, ze to bude chlapcek 😀
@martinkaastefanek uzasnyyyy pocit zistit, ze cakate vysnivane pohlavie, ze ? 🙂 😵 gratulujeeem !! 🙂 my sme takto vyskali od radosti minuly tyzden 😅 🙂
Ozaj, este by som sa vas chcela opytat, aku velkost oblecka kupovat pre chlapca? Som v tom trosku stratena....tie 56 sa mi zdaju take malicke 😒 tak neviem ze co, aspon na tie prve dva - tri mesiace

Ahojte kocky mame potvrdeneho vysnivaneho chlapceka 😵 😵 😵