Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@babofka 🙂 joj som sa z chuti zasmiala 😀
ma 15kil a 91cm. a kludne pridite 🙂 podla celej rodiny nebude vysoka. muza mam o 15 cm vyssieho ale obaja mame surodencov, ktori maju 160cm. a uprimne bola by som rada keby mala taku normaln vysku, nie ako ja ... pre zenu je tazke vytrcat za davu ... hlavne pre oblecenie, je to este stale problem. a o tehu veciach ani nehovorim...
kocky, chcem sa spytat tych co uz maju deti: som normalna? muz vzal dcerku k svojim rodicom, este pred obedom a maju v plane sa vratit az vecer. ja som na jednej strane rada, ze som mohla kludne upratat, pozehlit .... porobit vsetko co sa s malou ked sa mota popodnohy robi tazko 🙂 aj som si oddychla a venovala svojim zalubam .... a teraz mi je smutno a troska sa aj hnevam ze pridu az tak neskoro, a ze ju dali spat neskor ako ju davam ja ..... mam taky mis-mas v tej svojej hlave. co s tym?
@anulik888 to je normálne... 😀 Si zvyknutá byť s malou non-stop, vieš o každom jej kroku, kedy má spinkať, papať (aj kakať 😀 ), tak je jasné, že si teraz trocha vyvedená z miery, keď ju nemáš pri sebe. Ale je to čisto o zvyku. Skús sa zamerať na niečo, čo si dávno nerobila, prečítaj si nejakú knižku, choď sa prejsť do mesta, alebo pozrieť nejaké darčeky do obchodov... alebo moja najobľúbenejšia činnosť, na ktorú inak veľmi nemám čas je: vyberať fotky, ktoré dám spraviť a potom ich v takýchto chvíľkach radím do albumu a popisujem... 😉
@babofka ved som pisala aj vysyp koze - myslim tym alergicke prejavy, ale cez mliecko to nie je az tak pravdepodobne, ako ked dane potraviny potom davame detickam...takze ty predpokladam malemu nedavas rizikove potraviny este ani teraz... my nemame ziadne alergie ani z mojej ani z muzovej strany, takze ja az taka opatrna nie som, lebo zas dieta sa potrebuje v utlom veku zoznamit s viacerymi chutami - moja mala je ale vyberava v jedle po mne, takze uz ma svoj uzky okruh jedal a na ostatne nam kasle - ostatne zje na navsteve 😀
@anulik888 brrr ...drzim palec, nech je to tentokrat bez problemov . ja s mojou neasertivitou sa od zaciatku tohto tehu prave kvoli takymto situaciam snazim nejako pripravit na boj .. len keby som do reality vedela preniest to, co si v mysli vykreslujem
ahojte
baby chcem sa vás spýtať hlavne tých čo mali cisársky. cítite svoju jazvu teraz čo ste tehotné. mne sa nejak tento týždeň ozýva. zvykne ma bolieť. niekedy taká ostrá rezavá bolesť v jazve inokedy zase pichanie.........poradňu mám až 24.11 mám kvôli tomu zavolať lekárovi????...................
ahojte baby, byva niektorej z vas este zle nejakym sposobom z tehotenstva? ☹
@mirinka7 ja som dnes na moje velke prekvapenie prvykrat pocas tehotenstva zvracala.. neviem si celkom odovodnit z coho, ci nizky tlak a na to bradykardia..este ze som pri tom nestratila vedomie aj ked uz som mala cierno pred ocami. inak tiez mavam palenie zahy.. ale len raz som zatial musela zachranovat sodou bikarbonou 🙂
ahojte baby mmne vzdy na palenie zahy pomaha mlieko .skuste . 🙂 jasom vcera vypila pol litra a preslo mi to 🙂 🙂
no mne nastastie zatial ano mozno dlho nie ale snad .mna skor castejsie boli hlava dufam ze to uz coskoro prejde
@mirinka7 ved toto.. ja takisto som nemala ziadne tazkosti, moj mm sa smeje, ze nie jedna tehotna mi moze zavidiet. ale zo zvacsujucim bruskom mi pribudaju tazkosti. ono to bude tym stupajucim tlakom v bruchu. a ja to vnimam o to horsie, ze mne v podstate nikdy nic nebolo a teraz stale nieco.. 🙂
@mirinka7 juuuj, ani mi nevrav.. ja som sa doteraz mala ako kralovna, lebo som mohla kedykolvek sediet, ale o tri tyzdne mi zacinaju cvika, kde si tri hodiny rano nebudem mat kam sadnut. uz teraz mam z toho strach, lebo uz bez tak bojujem s nizkym tlakom a neraz ma zachranila len stolicka. takze mam celkom opravnene obavy.. 😒
@andiekens ja mavam okolo 110/70 a minule, prave cestou na poradnu, mi prislo zle a mala som 135/80, co podla mna aj podla nich je normalny tlak...a u lekarov mam aj bez toho, aby mi bolo zle vyssi 😅 , takze z tlaku to asi nebude... No planujeme si kupit tlakomer, lebo tiez doma nemame.

@babofka Anicka je 22.10.2008 🙂 v 38tt aj lekar povedal ze keby som rodila v termine asi ju zo mna ani nevyberie, nie zeby som bola utla, mam 185cm ... ale mala bola fakt riadny maco 😀
no Anicka nastastie problem s papanim nemala. bola aj je paplacik. mi sme v nemocnici za 2 tyzdne pribrali kilo.
preto som chcela aspon ohrievat mliecko a cierne uhlie ked uz infuzka nesla ale ..... bolo mi povedane NIE. co ma doteraz mrzi ze som viac nenaliehala a nedupala. asi po tyzdni som si mlieko zacala tajne ohrievat sama vo flaske a vodnom kupeli vo varnej kanvici, tak som bola zufala .... a zacinalo to fungovat. po zmene lekara, uhli a fotoske sme isli domov raz dva 🙂