icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mirip
20. júl 2010

tak babenky som doma aj s tehotenskou knižkou dalšia poradna v 11t aj s presnými meraniami kedy sa na 100% napíše už termín porodu

andiekens
20. júl 2010

@mirip supeeeer, gratulujeem 😵

andiekens
20. júl 2010

@euphoria mysli pozitivne, este stale moze vsetko dobre dopadnut a na buduci tyzden budes mudrejsia. drzim prsteky !

hasacka
20. júl 2010

@euphoria neboj, dobre ti to dopadne .. nestracaj nadej, to je najhorsie co moze byt, vravim z vlastnej skusenosti .. Drzim ti velmi palceky .. Uvidis, vsetko bude OK.

valilienka2
20. júl 2010

aj ja vám dievčatá držím palce moooooc...ja som bola dnes u dr..tehu potvrdené cca 7tt+5dní a v piatok pôjdem na sono tak dúfam že ma vybavia a konečne budem vidieť tú našu fazuľku 🙂

briketa
20. júl 2010

@euphoria - nevesaj hlavu, s dcerou som bola na sono prvykrat v jedenastom tyzdni a nic nebolo pocut. dnes ma cez desat mesiacov. stale mas nadej. drzim palce

ja idem k lekarovi az nejako na konci augusta, pri tretom mi to uz tak nesuri 🙂 . ono bud je vsetko v poriadku, alebo nie je a telo sa s tym vysporiada samo, s tym by som aj tak nic nenarobila.

bajlinka_tn
20. júl 2010

ahojte... tak ja som dnes úplne prestala špiniť, dúfam, že to už ani viac nezačne. robila som si pre istotu ďalší test a čiaročka je veľmi silná. takže bublinka by tam mala byť. ešte vydržať týždeň a pôjdem k doktorovi. dúfam, že tam už niečo bude vidieť. dnes som 5tt a 2 dni.

valilienka2
20. júl 2010

@bajlinka_tn jeeeeej to je super správa, len tak ďalej... 🙂

ivka82
20. júl 2010

ahojte budúce mamičky, tak dnes sme boli u p.doktora a mame to potvrdené sme v 7 tt🙂

andiekens
20. júl 2010

juuuj, gratulujem vam vsetkyym, tesim sa s vami 😵

martinaaaaa
20. júl 2010

@salonka9 ahoj ja tipujem chlapca mozes dopisat do tabulky 🙂

mirip
20. júl 2010

tak ja som dnes našla na intimke dve hnedé bodky a inak nič dúfam že to je len po dnešnom vyšetrení u dr ked pozeral krčok a nebude toho viac 😢

andiekens
20. júl 2010

@mirip neboooj 🙂

salvinka
20. júl 2010

jeeeeeej marcovky 2011 🙂
ako sa mi vratili spomienky ked som zacala citat vasu temu.. takto pred rokom som zistila ze budem maminka! krasny pocit..
vsetkym vam zo ♥ gratulujem, prajem bezproblemove tehulkovania, krasne bruska a tie najuzasnejsie babatka!!
verim ze takto o rok budete prestastne z vasich drobcekov ako aj ja 🙂

bleee
20. júl 2010

@hasacka drzim palce, aby ti to dobre dopadlo

bleee
20. júl 2010

@salvinka dakujeme za prianie. Pevne dufam, ze o rok aj my budeme takto dopisovat do fora marcovkam 2012 😅

fodorka
20. júl 2010

baby tie ktore mate smutno na dusicke drzim palceky a urcite bude vsetko v najlepsom poriadku netreba stracat nadej este je skoro nato aby sa aj doktory hned vyjadrili jednostranne...aj mne predtym povedal doky ked bohvieco est enebolo vidno ze okolo je vela vody a vyplasil ma ze to mozno bude mimomaternicove theotenstvo a tiez som bola v ocakvani a dufala som z enebude takze hlavu hore a treba dufat aj u mna chvalabohu je tam fazulka krasna a ziadne mimomater....tak hlavu hore nestresujte sa....ozaj inak ak by ste potom chceli tak j amalujem na tricka na bodynka capicky hocico...dajte vediet ak by st emal izaujem...prilozim par foto...

euphoria
20. júl 2010

@andiekens
vdaka za podporu..

euphoria
20. júl 2010

@hasacka
vdaka, ked si clovek ten strach prezije, tak je to ine, skor pochopi..vdaka..

euphoria
20. júl 2010

@briketa
Ano, mas pravdu. Priroda to ma dobre zariadene, ale zase ked to nevyjde, kazda z nas je z toho smutna..JA som mala problemy uz aj na zaciatku prveho tehotenstva, 5tt obrovska radost z testu, 6 tt krvacanie silne, aj lekar si myslel, ze to bude spontanny potrat, ale zrazu uz videl akciu srdiecka, v 7 tt opat silne krvacanie,potom sa to konecne stabilizovala a doma mam krasnu a zdravu dcerku...
No aj tak ma to dnes zobralo..

euphoria
20. júl 2010

@fodorka
vdaka za podporu, esteze je aspon toto forum a clovek v tom nie je uplne sam, hoci mame svojich najblizsich..

Tie tricka su krasne. Ake farby pouzivas? Teda ak to nie je vyrobne tajomstvo🙂)

salonka9
20. júl 2010

ahojte ja som dnes okolo obeda mala také silné kŕče v bruchu - som už myslela na najhoršie a nakoniec sa z toho vykľuli zastavené vetry 🙂

evaka
21. júl 2010

Kocky, ked je zle, len sa ukludnit a hlavne pozitivne mysliet 🙂 Toto moje tehotenstvo zatial nic moc, salonka, zapchy na dennom poriadku, tym padom nevolnosti ... ani len chut na sex nie je!!! 😀 A zvykne pichat v brusku, ptredtym som take vobec nemala, ale ani len nepomyslim na to najhorsie, to by mi bolo naozaj velmi smutno. Inak ja si vas citam, len nie je cas odpisovat 😀 .... a pritom ticho zavidim ako chodite s novymi spraickami, ja az za 2 tt. ked pride dr. s dovolenky. Tak sa drzte vsetky a hlavu hore 😉

evaka
21. júl 2010

@fodorka tie tricenka su uplne super, si sikulka

andiekens
21. júl 2010

@salonka9 veeelmi dobre to poznam 🙂 aj ked musim povedat, ze ma to nafukovanie trosku preslo, nezmizlo, ale je to lepsie.

fodorka
21. júl 2010

euphoria nie nieje to vyrobne tajomstvo 😉 to su obycajne trick ana textl ja to objednavam z netu...to len namalujem potom to necham 24hodin schnut zafixuje sa to zehlenim a nakoniec to mozes nosit a potom v pohode prat v pracke na 40stupnou prevratene naruby ja tak mam niektore tricka uz su aj prane a nic im neni to su ako tiez boochuódu tiez je to len take nakreslene a prefixovane...

mirip
21. júl 2010

ahojte tak som dnes pozerala a našťastie nič hnedé alen nedajbože krvavé tak dúfam že ma takéto veci už tak plašiť nebudú a bude všetko ok

andrea142
21. júl 2010

ahoj baby môžem sa pridať? tiež čakáme v marci.

dadaga
21. júl 2010

ahojte babenky idem vam aj aj napisat co sa mi stalo tento tyzden presnejsie v pondelok...
kedze som tu s vami tak vas idem varovat aby ste sa nedali odradit lekarmi sarlatanmi....
tak pekne po poriadku..... moj lekar co k nemu chodim mal dovolenku tak,ze po dovolenke idem teda na kontrolu ...sestricke hovorim,ze mam pozit. test a tak... aj ostatne priznaky tehu.... no a lekar ma vysetril spravil mi sono zo spodu a hovori,ze nemoze potvrdit graviditu,ze nic nenasiel.... a ze to je asi nejaka hormnonala porucha,ze uz 2 mesiace nemam kramy.... no sila co... 30 rokov som ziadnu hormonalnu poruchu nemala a zrovana ked sa pokusim otehotniet ju mam aj pozit test a aj ostatne ... sila...
tak ma to moc nastvala som premyslala co a ako... ze mam prist o 2 tyzdne.. no dovtedy by ma slaktrafilo....tak som vecer isla na pohotovost.... a tam mi spravili sono z vrchu a a pekne lekarka nasla 56 mm drobciatko... teda graviditu potvrdila.. samozrejme som jej o tom,ze som bola doobeda u svojho nepovedala.. este k tomu lekarovi to nebol ten moj, ale nejaky co sa tam striedaju .... takze asi zoberiem ten snimok zo sona a spravu a pojdem mu ukazat tu hormonalnu poruchu....

takze babenky nezufajte ak sa vam daco nezda.....zajdite pre istotu aj za 2-3 lekrami nech vam potvrdia...lebo dneskne zdravotnictvo je katastrofa.... drzim vam palceky aby vam to dobre dopadlo... drzte sa

klba
21. júl 2010

ahojte marcovky. 🙂
v prvom rade gratulujem vsetkym mamickam cakatelkam k tehulkovaniu 😵 a prajem prijemne a bezproblemove tehotenstvo. 😵 😵 😵

Rada by som sa k vam pridala, uz som aj diskusiu preluskala, 😉 ale zatial stale na 100 % neviem ci nam to vyslo.
Snazili sme sa o mimi 4 x pocas plodnych dni, posledny menzes som mala pred 35 dnami (od vysadenia HAK vo februari som mala pravidelnu MS 3 x po 28 dnoch a poslednu junovu po 32 dnoch) a takto dlho mi MS este nemeskala, uz som zufala, vcera rano mi sice test ukazal druhu slabucku ciarku, 😵 ale ked som sa testovala poobede bola tam zase len jedna ciarka a dnes opat negativ. 😔

Ani vobec nespinim, nemam bolesti ako pred MS, ja uz fakt neviem co si o tom mysliet, spociatku som mala pocit ze sa mi zvacsuje maternica, aj mi viac chutilo jest a teraz nic.
Podla tehu kalkulacky by som mala byt presne 5 tt tehu a test negativ.

Vy ste v ktorom tt zistili ze ste tehu? Myslite ze mam este sancu ze bude test pozitivny? 😅

Inak volala som dr, vraj mam este par dni pockat a ak mrcha nepride mam prist, tak tam asi skocim zaciatkom tyzdna.
Inak ked som bola prvy krat tehu, test mi to ukazal este pred vynechanim MS, ale vtedy som cakala dvojicky a o par tt na to mi na prvom utz zistili ze jeden plod samovolne zanikol, asi aj preto mi test ukazal skoro pozitiv. vysledok, kedze bola hladina hCG vyssia ako pri jednom babu.