icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

andiekens
21. júl 2010

@dadaga 56mm ?? si si ista ?? nie nahodou 5,6mm ? a zdravotnictvo je zadarmo, tak to potom aj vyzera..

andiekens
21. júl 2010

@klba ja mam od zaciatku tehu vysoke hladiny hcg, takze ja som velmi zly priklad.. aku citlivost testu si mala ?

klba
21. júl 2010

@andiekens, vcera rano som si dala test s citlivostou 20 mlU/ml, tam som mala slabu druhu ciarku a poobede som skusila citlivejsi s citlivostou 10 mlU/ml, myslela som si ze ked je citlivejsi ukaze aj cez den a to uz som mala len jednu ciarku. 😕
A dnes rano som skusala 20 mlU/ml a nic 😢 ale teraz mi to nedalo a dala som si opat 20-tku a je tam slabulilinka ciarocka, ale tu snad vidim len ja, 😅 😀, tak este skusim pockat par dni, alebo do zajtra rana. 😝
a kedy ides 1 x na utz? mne pri prvom tehu v 8 tt zistili ze mam dva zltkove vaky, ale jeden plod samovolne zanikol a vraj sa ten vak sam vstrebe do tela a v takom rannom stadiu je vraj caste ze zena caka dvojicky a ani o tom nevie.

andiekens
21. júl 2010

@klba ja uz som bola na usg 3 krat.. 🙂 ale aj v tomto pripade som zly priklad. mne sa totiz zo zlteho telieska vytvorila cysta o priemere 5cm, ktora sa mi nastastie samovolne uz zmensuje. takze preto mam castejsie kontroly.
robila si si velmi citlive testy, no aj tak by som si nekladla hlavu do smutku. naozaj vydrz. najlepsie by bolo keby ti dr. vzala krv a z nej by ti stanovili hcg. na usg by zrejme toho vela vidiet este nebolo.

klba
21. júl 2010

@andikens vdaka 🙂 , teraz som bludila po nete a este stale mozem mat nizke hodnoty hCG, skusim pockat a ak MS nepride do konca tyzdna hned v pondelok naklusam k doktorovi, drzte mi palce nech s vami mozem tehulkovat. 😉
Trochu sa obavam ci to nemoze byt mimomaternicove tehu, alebo nieco ine, pred rokom a pol som bola na konizacii maternice, ci to nemoze s tym negativnym vysledkom suvisiet.

zuzla2
21. júl 2010

ahojte..
tak ja to uz mam oficialne potvrdene 😵 ...dufam,ze sa uz nic nestane klop klop..dnes som bola na ultrazvuk,tak srdiecko uz krasne bilo, babo ma 2cm a vraj som 8tt+4d 😎

andiekens
21. júl 2010

@zuzla2 juuuj, super, gratulujeem 😵

fugu77
22. júl 2010

Ahojte dievcataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
srdecne blahozelam vsetkym okolo a pridavam k vam 🙂

janap24
22. júl 2010

Ahojte dievcata takisto vam vsetkym blahozelaaam 🙂

janap24
22. júl 2010

@fugu77 Jejda my mamae rovnaky termin 😉 gratulujem bolasi uz u lekara?ja este nie.

hasacka
22. júl 2010

Ahojte, tak mame radostnu rovinu, hematom sice este uplne nezmizol, ale nasa mala fazulka to zvladla!!! Zaciname 8 tt a mame 6,8 mm a srdiecko nam krasne bije .)) 11.8. bude kontrola a potom aj tehu knizka .. 🙂))))))))))))))))))
strasne sa teraz hanbim za to, ze som fazulku po tom krvacani odpisala a neverila, ze to zvladne .. Euphoria, musis byt silna a verit v dobry koniec, aby si nemala vycitky ako ja .. Budem na teba strasne moc mysliet, nech aj ty nam sem napises DOBRU spravu .. drzte sa

fodorka
22. júl 2010

zuzla gratuulujem ...
hasacka vidis to skvela sprava vsetky sme ti to tu vravela ze nemas hadzat flintu do zita!!!GRATUULUJEM!!!!
ja sa tesim uz dokimu ja idem stredu do poradne uz bude aj tehu knizka...

janap24
22. júl 2010

@hasacka Jeeeej tak to je supeeer...tesime sa s tebou..no vidis aka je tvoja fazulka silna a priebojna 😉

hasacka
22. júl 2010

babule, ja sa to dnes chystám oznámiť šéfovi, ponevač nechcem aby sa to dozvedel z druhej ruky . na internete som našla oznámenie, čo mu mám dať a je tam predpokladaný nástup na MD, ak mám termín pôrodu 7.3., tak nástup na MD by mal byť 24.1.?

hasacka
22. júl 2010

a ďakujem vám všetkým za podporu !!!

andrea142
22. júl 2010

aj ja gratulujem 🙂 . fodorka ahoj 😀

andrea142
22. júl 2010

baby mám na vás jednu otázku : ako spíte ? ja hrozne. tŕpnu mi ruky a neviem zaspať. dnes som buntošila do tretej rána a do postele som išla o jedenástej večer.

euphoria
22. júl 2010

@hasacka
Srdecne gratulujem, uzasna sprava🙂)) Urcite uz bude vsetko v poriadku..
Pri prvom tehu som sa tiez tak velmi bala, mala som silne krvacanie, tiez som potom mala vycitky, ze som malu takto odpisala a ona krasne zabojovala..
Teraz som ale na rozpakoch. U znameho gynekologa, co som bola minuly stvtok, som sa citila lepsie, sice tiez nebolo este srdiecko, ale ubezpecoval ma, ze to vyzera uplne v poriadku. V utorok tento tyzden ten moj gyndos bol taky neosobny, chladny..vraj nech tyzden vydrzim a vsetko sa uvidi na 100%..Tak som zavalena pracou, snazim sa nato nemysliet, lenze mi je strasne zle, stale ma napina, nic mi nechuti jest..proste mam vsetky priznaky..ale streda je este velmi daleko..

euphoria
22. júl 2010

@hasacka
presny den nastupu na MD Ti urci lekar. Zvycajne je to 6 tyzdnov pred terminom porodu, max. 8 tyzdnov pred terminom..

salonka9
22. júl 2010

@euphoria ahoj tak to vyzerá dobre, moje prvé teh. skončilo spont.potr., kvôli tomu, že mu nebilo srdiečko. A ja som nepociťovala žiadne príznaky - nevoľnosť, napínanie v prsiach. Ďlašie teh. už mali príznaky.Tak môj názor je, že keď máš príznaky, tak určite bude všetko v poriadku.

salonka9
22. júl 2010

Ešte som zabudla - tak už aj ja som bola u dokt.. Všetko ok - srdiečko bije. Dalšiu kontrolu mám 12.8 (lebo doky má 2 týždne dovolenku a aj ja odchádzam v sobotu na týždeň na chatu.

hasacka
22. júl 2010

@euphoria Neboj, všetko bude dobré .) Uvidíš, ver tomu

andiekens
22. júl 2010

@hasacka 6,8mm, paaaaaaani, tak ta tvoja fazulka sa riadne vysvihla ! 😵 gratulujeeeem 🙂

dendy1
22. júl 2010

@hasacka tak to oznámenie šéfovi sa ja pokúsim oddialiť - ináč jedaný nejaký oficiálny termín, do kedy najneskôr musím oznámiť tehu? dosť sa desím reakcií na túto správu v zamestnaní 🙂 nastúpila som v máji po kolegynke, ktorá išla na MD. Z nemecka im chceli to miesto zrušiť, ale nakoniec si ho vybojovali - a teraz im mám povedať, že mrzí ma to, ale len do cca konca januára 😀

dendy1
22. júl 2010

@euphoria aj mne dnes sestra povedala, že je "lepšie" keď mi je zle, ako keď nie sú žiadne príznaky. Jej suseda bola 4x tehotná bez nevoľností a všetky potratila, pri piatom tehu si to odtrpela, ale Dianka má už 3 roky🙂
Tak teda ticho trpím🙂)

cherryblossomgirl
22. júl 2010

Ahojte Marcovky 2011! ja som z Marcoviek 2010.. v prvom rade vam uprimne gratulujem a prajem pohodove tehotenstva 😀 ked si spomeniem, ze ja som takto pred rokom prezivala nieco podobne, co teraz vy, chyta ma nostalgia. Keby ste potrebovali v comkolvek poradit, urcite sa ozvite Marcovkam 2010, zisli sme sa tam super partia, radi poradime.

andrea142
22. júl 2010

@dendy1 ahoj, ja som to šéfke povedala pri prvom tehu cca v 4.mesiaci ešte pred tým ako to bolo na mne vidno. neviem či je daný nejaký termín. ale treba rátať s tým aby si namiesto teba našli náhradu.

hasacka
22. júl 2010

no na mne je to vidno uz teraz, priberam jak prasiatko .))

dendy1
22. júl 2010

@andrea142 ďakujem, pokúsim sa to potiahnuť aspoň do septembra, ale bude to haló 🙂 ja mám teraz 38, tak asi nikto už nečakal, že by som im tiež mohla odísť na MD

andrea142
22. júl 2010

ja mám ešte z prvého tehu na sebe niečo tak zatiaľ nič nevidno. a pri tom prvom sa mi bruško črtalo cca v tom 4,mesiaci 🙂