Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@sjuzi ak je to v lahu horsie, tak je to jednoznacne kyselina.. treba podlozit hlavu co najvyssie, ja tom mam uz 2mesiace, niekedy lepsie, niekedy horsie, davam si Anacid, take tekute biele to je, malox a podobne mi nezaberali vobec 😅
@euphoria ninka tiez zaspava len na prse, resp ked nie som k mani, tak zaspi aj tak 😉
Hmm, tak si asi kúpim dačo také pre prípad, že sa to zas zopakuje... lebo to bolo príšerné... 😝 😝
ja som vobec nemala tehotenske tazkosti a ani nemam. Jedine co mi je, ze ma hrozne bolia krize, niekedy neviem ani vstat. A to sme este len na zaciatku 6 mes. Nevolnosti som nemala a zaha ma tiez nepali. Vraj ak pali zaha bude to chlapec a vraj bude babo vlasate :D potom poviete :D
@euphoria moja mala uz stravila noc bezomna..a to 1x teraz v auguste,nakolko babky byvaju mimo nasho mesta 😎 aj to som brala tazko,aj som si poplakala 😀 ale tak som sa rozhodla,ze to vyskusame,kedze som sa tiez bala,ze ako to zvladne..nastastie to zvladla na jednotku s hviezdickou 😉
inac aj ja mam otazku..v com sa chystate brat domov drobcov oblecenych??? nakolko dcera je letna,tak neviem,ze co a ako potrebujem 😒 a ja zavislak uz nakupujem dopredu 😀 zatial mam len tu zavinovacku do autosedacky...
@kvetka84 tak toto bude mat vlasy po pas, ak je to pravda 😀 😀 😀
@zuzla2 my sme ninku brali domov v bodycku, dupackach, kabatiku, navrch teply overal a zavinovacka do autosedacky 😉 ak by v marci bolo este kosnejsie, ako vtedy v novembri, tak este dam nejake gate a bundicku navyse, ale na tych par metrov, co sa prenesie z nemocky do auta.. ine je, ked idete domov rovno kociarom 😉
Ja mám za sebou to EKG - všetko OK.Dokonca som bola príjemne prekvapená, že mi obvoďák urobil EKG.Čakala som, že ma kamsi pošle. Tak som biola nadšená, že som cestou naspäť vbehla do obchodu a kúpila som chlapcom teplé pyžamká.
a sebe 2 termoponožky. Ja totiž aj v zime chodím doma len v papučiach, neznášam ponožky 😝 . Tak tieto sú také príjemné na dotyk, tak snáď ich budem tolerovať.
no baby, som tu cez vikend nebola a kym som si vas docitala, dalo mi to zabrat 😅 😀
ja si myslim, ze staci tak mat dieta oblecena z nemocky ako pise bezaz, a hlavne zavisi od toho ake bude pocasie, nasi su jeden v aprili a druhy v oktobri a stacilo iba to 😉
Ahojte dievčatá,
aj ja sa pridám do diskusie s priberaním, doteraz mám +6,5 kg. Podľa mňa to nie je ani málo, ale ani až tak veľa, taký stred asi. Pred tehotenstvom som bola dosť štíhla. Snažím sa jesť zdravo, aj cvičiť - hoci nie každý deň, ale predsa. Doteraz som priberala tak 400 g týždenne, ale zdá sa mi, že posledné týždne to už je 500 g týždenne.
Ozaj, mám otázočku, kedy si myslíte, že je čas začať kupovať výbavičku pre bábo? Vecičky, vaničku, prebaľovací pult, autosedačku a kočík....proste toto všetko a ešte asi aj viac (určite som na niečo zabudla) bude bábu treba. Ja už z toho pomaly začínam byť nervózna, že ešte nič nemám, ale manžel ma ubezpečuje, že ešte je veeeeľa času. No ale v mojom prípade, mňa čaká ešte aj koncom januára sťahovanie z BB do NR za manželom, kde postavil dom. Takže sa nudiť nebudeme 🙂 Nuž hádam to nejako zvládneme 😒 .
@juliet2812 ahoj, nuz pravdu povediac ja sa chystam na nakupy az po vianocich kedy predpokldam budu zlavy v obchodoch, cize skusim potom a ak by neboli tak ceny budu rovnake,ale dovtedy urcite vydrzim. Kamaratka co mala bebtko minule vainoce kupial po vianociach kocik a vybavicku vo vyprdaji za skvele ceny, tak uvidime 🙂
no ja sa tiez chystam na nakupy po vianociach, sice ja toho nepotrebujem vela, a tiez sa chystam k nasim prichystat tam veci, ktore mam odlozene, uz tesim 🙂))
a inac mi dnes zmenil aj termin na 23.3., tak už mam tri terminy 🙂 mozem vyberat a mne sa aj tak najciac paci 19 🙂
a co sa jedenia tyka teraz uz nastastie mozem jest hoco 🙂
KOCIK MYLO od mamas and papas, ano ci nie?
ahojte, objavila som kocik Mylo a chcem sa opytat ci s nim nemate skusenosti resp. ci nemaet nejake recenzie, lebo na webe som toho vela nenasla,dakujem
@sirinka a v poho? Tak ja dufam, ze aj ja sa s nou popasujem bez problemov lebo sa na nu tesim. Presne na taku ako pises, s klobaseckou. Mnam. Len rozmyslam ake huby do nej prasknut. Lesnych sa obavam, to nechcem, mozno shitake? Predsa len, su pestovane v inych podmienkach ako divo rastuce lesne huby. A su aj aromaticke.
@juliet2812 neboj, ja tiez este nic nemam.....a my mame na plane stahovanie z BA do ZA 🙂.....tak si uzijem tiez.....a este zariadit novy domcek treba.....ale tak nejako to hadam zvladneme 🙂
Inak vitam nove tvare 🙂....
Ja som sa tiez pri prace nedostala k tomu aby som napisala......doteraz som nemala s tym problem, takze som tomu ani nevenovala moc pozornosti, aj sa to tu uz pisalo....baby co s puchnutim tela?....navahu kolko som pribrala sa mi zda nemozne, aby som sa tak zvacsila- podla mna to bude puchnutie. Uz si ani obrucku nemozem dat na prst, lebo ma strasne tlaci :( ...je treba to povedat lekarovi, alebo to mam nechat tak?
@petrazav hlavny problem je, ze ich malokto k nam dovaza a malokto ich vobec ma na sklade ci predajni, aby si si ho omrkla na zivo.. pride mi dost nestabilny a nema nakupny kosik 😅 aj tie uzke koliecka, sice v BA asi moc nie je pravdepodobnost, ze bude pol metra snehu, ale ak byvas na kramaroch alebo dlhych dieloch 😒
my inak mame od nich luna mix, ale to je sportak
@juliet2812 mas cas, teraz si hlavne urob zoznam a prehlad, co potrebujes, co kde maju a hlavne za ake ceny, pripadne chod poobzerat do obchodov 😉
@mariannet puchnutie nic moc, dokimu by som urcite povedala
@evaka ja som pri prvom nabrala tak ako ty v 22tt som mala 10kil naviac a rodila som ako 110kg vorvan ☹ zacele tehu som nabrala 35kg, ale po porode to islo hupkom dole :-0 teraz mam nabratych len 4 kila. oproti malej mam uplne ine tehu. nemam vobec chut na sladke ..... a malo mi chuti celkovo. pri Anicke sa mi stale brada triasla - stale som nieco zula
@sirinka no a prave tieto sa neodporucaju kvoli obsahu tazkych kovov. Huby ich pohlcuju z pody. Nazbierane mozu byt spravne druhy, len otazna je lokalita jej poda. Huby su ako take filtre prirodne. Tie shitake su pestovane ako sampinony ci hlivy, v substratoch. Ale zvazujem aj tie praveze hoci huby milujem a najma v kapustnici.
@mariannet to puchnutie, no dnes som bola u lekara a tiez som mu vravela ze zacinam puchnut,hlavne vecer nohy po celom dni trochu, tak mam vraj menej solit resp.vobec ak sa da, inak stale pit a aj stavnate ovocie papat.tak uvidim skusim to s tou solou vynechavat, mzno to pomoze.
inak co sa tyka vybavicky tak mam zopar dupaciek ,ktore som uz neodolala nekupit🙂)ale tento vikend sa chystame k manzelovej sestre do Chorvatska pre celu vybavicku okrem kocika, ten mame uz dlhsiu dobu vybrany, uz len ho kupit, takze uz budeme plne vybaveni okrem mozno nejakych malickosti.Tesim sa strasne 🙂
@jabadaba http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/Otazka/...
ja som sa tohto roku objedla uplne bedly... 🙂
http://www.tako.sk/index.php?page=warrior-ilusion , v tejto tmavej verzii sa budeme vozit 🙂

@skippy7 asi, ja som to doteraz veľmi nepoznala... ale v ľahu sa to zhoršuje, vlatne som zistila, že keď sa najem, tak si v žiadnom prípade nesmiem ľahnúť... 😅 😅 ale som akurát čítala, že to sa vraj stáva, že ten zvierač žalúdka je v tehu uvoľnený... 😝