Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@evaka ja som mala dost velky problem na zaciatku, v priebehu prveho mesiaca som nabrala 10 kg (som bola na umelom, takze som bola dost napumpovana hormonmi a po oplodneni som len 2 tyzdne lezala) a od vtedy som pribrala len 4 kg (asi tak kilo mesacne), teda dokopy 14 co je dost. Aj mi lekarka stale vravi ze uz nesmiem priberat, ale najak to nejde, tak jedavam castejsie a mensie porcie a snazim sa vela chodit. Ale ja som bola taka gulka aj predtym 🙂 Takze uvidim co bude na konci, ci ma budu len pogulovat, alebo obcas pouzijem aj nozicky 😀
Ten pyridoxin vyskusam, dakujem.
och baby, ja som mala teraz taky sen, ze rodim, tak som sa o 4.00 rano zobudila a odvtedy som ani oka nezazmurila 😠 , vstavala som rano s mm ked isiel do roboty, som sa hned aj naranajkovala a teraz cakam, ked sa deti zobudia 😅 🙄 som zvedava, co budem robit o mesiac, dva, ked uz teraz neviem zaspat, ked sa v noci zobudim 😅 pri Miskovi som takto nevedela spat tak 2 mesiace pred porodom....ma asi trafi 😖
ja mam navrch asi takych 10 kil, ale predpokladam (teda dufam), ze to pojde hore este asi take dva mesiace a v poslednom trimestri hadam vela nepriberiem, ked to bude tak ako pri chlapcoch 😉 pri nich som pribrala v poslednom trimestri tak 1-2kg 😉
@martinkaastefanek ahoj, ja rozmyslam nad Tako Jumper X Minerals 03 alebo potom concord fusion ta 666 euro v akcii... velky rozdiel v cene, neviem sa hlavne rozhodnut ci radsej lacny, alebo drahy ale snad kvalitny 🙂
@lienka6246 Ono sa to tak pekne hovori ze dostat vahu pod kontrolu.... ked sa rano zobudim, mam o pol kila viac ako vecer, co by malo byt opacne. Ja som praveze nikdy problemy s vahou nemala, slovo dieta mi je uplne nezname. Asi 15 rokov som mala stale rovnaku hmotnost, s vynimkou tehotenstva samozrejme, tak az teraz prichadzam na to, cim si niektore baby musia prejst a ake som to mala lahke. A neporobili sa ti strie ked si tak razom pribrala 10 kg? Ja mam skor obavy z toho, co spravi take rychle priberanie s pokozkou 😒 .... Co sa tyka vahy, poznam X dievcat, ktore maju poriadnu nadvahu a su v zivote daleko spokojnejsie a stastnejsie ako supersihlunke, vecne sa umarajuce dietami, takze vyzerat stihlo ozaj nie je vsetko.
@zipsy rozdiel v cene je medzi kocikmi od demy hlavne preto , ze je to slovenska vyroba, videla som tie kociky nazivo vo vyrobni v Senici, su perfektne riesene a fakt za super cenu.
@anulik888 No tak to ja mam naopak. Pri malom som nejak speci chute nemala... A teraz by som za cukor a sladke vrazdila 😝 😀
No a k vahe neviem.... Nastastie nemame doma vahu tak sa vazim iba u Dr. 😀 takze mam vzdy mesiac uplneho kludu a potom len zizam 😀 😀 😀 njn. Ved si ma zajtra zas odvazi 😅 som normalne zvedava ze kolko som nabrala za posledny mesiac. Dufam, ze nie vela, bo sa mi nechce strazit co a kolko zjem 😔 Bo si musim dat pozor aby som aj buduci rok este vysla na tretie poschodie aj s malym na rukach....
Ahojte. Tak my s manzelom sme neodolali a kupili sme uz postielku v akcii 🙂 A co sa kociarika tyka...mate niekto skusenosti s kombinovanym kociarikom VAJPER znacky Jackmar? Pride mi ze ma celkom dost funkcii a prislusenstva a paci sa mi na nom aj velka 90 cm vanicka. A hlavne je za dobru cenu. 🙂
@zipsy aj môj predbežný výber je Concord fusion, páči sa mi aj Neo, ale tá športová časť kde sa nepolohuje chrbátik sa mi až tak nepozdáva, hlavne keď si predstavím, ako by tam ležalo cca 8 mes. dieťa s fusakom hore nohami 😒
Takže zatiaľ Fusion, ale asi tú kolekciu 2011. Našla som ho na DE nete za 699€ už s tou novšou autosedačkou Intense. Včera večer som tam písala, koľko by stálo poštovné a ako by sa riešila príp. reklamácia, tak čakám na odpoveď. Majú tam uvedené, že do 8kg je to na slovensko 28€, nábytok a kočíky poštovné na dotaz.
Baby, ako vam zavidim ten vyber kocikov, toto ja mam poriesene, ale caka ma vyber porodnice ak mi nedostavaju Kocha, co asi nie. A ja neviem kde ist rodit. Ja tie obrovske masove spitaly nemusim, mam z nich paniku. Ako rada by som si to s vami vymenila. Porodnicu za kocik. 🙂
@jabadaba no tiež sa mi to rieši ťažko, ale asi to budú Kramáre. Prečítala som si diskusiu pôrodnica Kramáre, celkom dobré info sa tam dá dočítať od tých čo už porodili, zdali sa mi lepšie, ako písali z Ružinova. Aj to mám na Kramáre bližšie, a keď som tam rodila 1x tak som mala len príjemné skúsenosti. Tak asi tak nejako 🙂
@martinkaastefanek ahoj, prosim ta, budete ten kociarik objednavat cez net, alebo sa da niekde kupit a pozriet v predajni? lebo tiez sa nam velmi paci Warrior
@andiekens Majú jednoznačne najlepšiu cenu, a je možné, že mi napíšu to čo hovoríš, tak by to bolo potom úplne super. Aj s poštovným do 100€ by som mala super cenu, ale v najhoršom si to dám poslať k sestre do rakúska.
Tak uvidím čo napíšu, netlačím na to až tak, len aby som mala aký-taký prehľad o dodacích lehotách a tak 🙂
@dendy1 ahaa, tak potom super 🙂 co pozeram kociky, tak sa vacsinou pohybuju na tych istych cenach aj na inych strankach, tak mi to nenapadlo..
baby, ma niektora z vas skusenost s tym obchodom eniky beniky ? som rozmyslala, ze aj cez nich by som objednala kocik a vyuzila teda tu 10% zlavu..
@adka84 jasne ak sa Ti bude chciet zbehnut do Senice, tak tam ich priamo vyrabaju a hned vedla je velky poschodovy obchod s kocikmi + ine veci pre babo.od vymyslu sveta a strasne ochotny a mily personal, ak by sa ti s kocikom nieco stalo, opravia ti ho a poskytnu nahradny kocik, ale to mozno vsetci predajcovia..
ozaj baby rozmyslam nad porodnicou v Malackach , resp. mate s touto porodnicou skusenosti?
@martinkaastefanek na stranke som nasla len info, ze sa vyrabaju v strednej europe, ale nepriznali sa, ze na slovensku. a nevies nahodou ci ich maju aj niekde v BA v obchode? kedy sa chystas kupovat?
dievčata, ja som zufala teda pri vybere kočika, je ich tolko, a nechce sa mi za to vyvaliť nejaku strašnu pálku....a budete kupovať 3-kombinaciu rovno??
a niekde som sa dočitala,že Kocha by mali otvoriť začiatkom bud.roka, ale ktovie ako to naozaj bude...
@andiekens http://www.nicebaby24.de//concord--p-32466.html...
Radšej dám viac za kvalitu a funkčnosť, no a samozrejme aj moja predstava musí byť uspokojená 😀 . Keď som pozerala inzeráty na jazdené, bola som prekvapená, že si dobre držia cenu.
@martinkaastefanek v malackach je porodka zrusena uz davno

ahojte
no ja som jedla okolo šiestej večer chlieb s masťou a cesnakom 😀 ......... teraz nejako mi chutia také veci .......alebo aj s cibuľou. takisto napr. v kine keď som si dávala nachos tak som to zapíjala litrom koly ,lebo ma to štípalo a teraz ako by som jedla solené čipsy 😀 😀 😀 .................a pritom štiplavé veci som pred tehu vôbec nejedla.
čo sa týka ovocia tak mandarínky a hrozno to istia......... o chvíľku začnem pomaranče 😀 😀 😀......
ja mám navyše cca plus 6kg......pri Lili som pribrala 16kg, tak som zvedavá ako skončím teraz.
@kvetka84: no mňa celé tehu pálila záha a nakoniec sa mi narodila baba a dobre vlasaté. teraz tiež čakáme babu a aj záha ma začína páliť........ s tým chlapcom to nevyšlo 😉
@skippy7: tak to určite tie ceny má iné ako iný zubári, síce ja k nej už nechodím, pred 3-4 rokmi som zmenila zubára. 🙂