icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

andiekens
9. nov 2010

@dendy1 fuuuh, dost dobre vyzera 🙂

@skippy7 ja uvazujem medzi 2 alebo 3 kombinaciou. zvazujem autosedackou ci je mi potrebna, aby sa dala fixovat na kocik alebo kupime len obycajnu.. da sa na tom usetrit 150eur pri tej S4, co sa mi paci.

erika1983
9. nov 2010

@andiekens autosedacka ktora sa da pripojit ku kociku je velmi dobra vec ja som to velmi vyuzila pri malej, vies ked potrebujes zbehnut rychlo na nakup niekde, k doktorke je to velmi prakticke, isto by som kupovala troj kombinaciu, keby ze nemam kocik po malej 🙂

andiekens
9. nov 2010

@erika1983 vies, chvilu som mala uvahu, ci mi je vanicka potrebna, ked budem mat audosedacku na kocik.. ja ti nevim.
si to musime nechat prejst hlavu. maju mi teraz dojst nejake peniazky, s ktorymi som neratala, takze zrejme pojdu do kocika 🙂

dendy1
9. nov 2010

@andiekens
@erika1983 andie súhlasím s erikou, je to fakt praktické, lebo tie maličké deti skoro vždy v sedačke zaspia, tak je lepšie ich potom s vajíčkom len šupnúť na podvozok kočíka a hotovo, nemusíš ho budiť pri prekladaní do kočíka a potom späť do sedačky. ja keď pôjdem z domu čokoľvek vybaviť, vždy musím ísť autom. Bývam na veľkom kopci, dole v poho, ale hore horor 😀 a za nami je už len les. tak prechádzky v lese OK, je tam aj asfaltka, aj lesné chodníky, tak sa bude dať v každom počasí 🙂

andrea142
9. nov 2010

@dendy1 : ten kočík je naozaj pekný aj ja som nad ním uvažovala keď som čakala Lili. strašne sa mi páčil. ale potom sme boli kuknúť iné kočíky a nakoniec sme sa rozhodli pre Peg Perego pliko kúpili sme trojkombináciu za 400€

@andiekens : ak chceš s bábom aj do nákupných stredísk tak potom sa ti oplatí autosedačka čo sa naklikáva na kočík . alebo ak niekam pôjdete a vaničku nezoberiete. ........napr. ja som s malou chodila k lekárke autom. tak iba autosedačka a rám kočíka. nemusela som malú prekladať z autosedačky do vaničky.

andiekens
9. nov 2010

@dendy1 @andrea142 baby, a to ste potom vyuzili aj tu vanicku ?

erika1983
9. nov 2010

@andiekens no vanicku som vyuzila na prechadzky, predsa to je pre babo pohodlnejsie 🙂
@dendy1 plne suhlasim 🙂

andrea142
9. nov 2010

@andiekens áno pri prechádzkach doma alebo keď sme boli na dovolenke . u nás bola vanička využitá kým sa tam zmestila. potom sme prešli na športový.

dendy1
9. nov 2010

@andiekens vaničku potrebuješ, pokiaľ nebudeš mať úplne rovné sklopenie športovej časti, vajíčko nestačí, nemôžeš tam mať dieťa dlhodobo, a dokonca sa neodporúča nechať tam dieťa dospať po ceste autom, je v takej polohe, že je možná zvýšená pravdepodobnosť náhlej zástavy dýchania. Za jazdy a pri kočíkovaní to nehrozí, ale ak už je vajíčko v kľude, vtedy sa to nedoporučuje. Andie a keď zbadáš tú svoju maličkú bábiku naživo, bude Ti jasné, že vanička je potrebná 🙂

andiekens
9. nov 2010

@erika1983 @andrea142 @dendy1 ste ma presvedcili ! 🙂 uz sa teraz neviem dockat, ked ju zbadaaaam.. stale nad nou rozmyslam a potom tak vyzera aj moje ucenie na statnice.. ze kociare vyberam 😀

bay
9. nov 2010

@andiekens Nie je dobre vozit babo len v autosedacke. To je na rychle premiestnovania a nakupy. Ale na prechadzky je idealna vanicka. A ked ma dieta obdobie ze nenavidi postielku tak sa da uspat vo vanicke 😝 😉

bezaz
9. nov 2010

@andiekens pri ninke som nemala naklikavaciu autosedacku a teraz ju vazne zvazujem.. ale nebudeme mat klasicky hlboky kociar, sme sa dohodli s muzom, ze investujeme radsej do novej autosedacky a vystacime si s sportakom a fusakom.. inak nam ninke v aute moc nespavala, takze som nemala problem ju prehodit zo sedacky do kociara
k tym Demam, viem, ze svojho casu boli velmi kazove, nam sa tiez pacil, ale nekupili sme ho nakoniec

bezaz
9. nov 2010

@andiekens kamoska ma S4 a su spokojni, len my sme tolko penazi do kociara investovat nechceli 😉

@bay no to by som musela mat kociar doma a nie v aute, kedze mame od vchodu do bytu 3 schody 😝

dendy1
9. nov 2010

@andrea142 Pliko mám aj ja, bez vaničky a sedačky, po sestrinom mladšom synovi. Pred tým mala 3kombi PP, zvlášť vanička, zvlášť športová časť a vajíčko na podvozok. Malo to plnú rúčku, čo sa mi zdá lepšie ako rúčka golfové palice. Teraz ten typ už nerobia, škoda, tiež sme boli spokojné. To pliko bude na neskôr také cestovné, je ako nové.

bay
9. nov 2010

@bezaz 😝 A ja 3 poschodia a ked zaspal vo vanicke tak som ho proste vyniesla (co bolo zo zaciatku vzdy 😉 )

bezaz
9. nov 2010

@bay mne ninka v hlbokom spala asi 3x v zivote, v 4. mesiacoch sme ju museli dat do sportaku, inak cele prechadzky len revala a ja som nechodila na prechadzky, ale behy s kociarom 😅

dendy1
9. nov 2010

@andiekens S dobrou 3 kombi budeš spokojná, vyber s otočnými kolieskami, hlavne nie tie veľké nafukovacie, sú ťažké a neskladné. Ty si drobná, potrebuješ niečo obratné a ľahšie, nech sa nenatrápiš, sú miesta, kde budeš musieť aj zopár schodov vyniesť, a nie vždy bude niekto ochotný po ruke, a bezbariérové vstupy sú len málokde.

sjuzi
9. nov 2010

@andiekens ja som autosedačku prvé 4 mesiace vôbec nevyužila, keďže sme mali vaničku homologovanú aj na použitie vzadu na pásoch, tak sme pripevňovali vzadu tú a malého som prepásala takým pásom vo vaničke. A on tam aj tak vždy spinkal a bolo...
A potom už bol väčší, ľahšie sa s ním manipulovalo, takže mi bolo lepšie ho z autosedačky vybrať a posadiť do kočíka... 😉

sjuzi
9. nov 2010

@andiekens a presne ako píšu baby, v sedačke nesmie byť také malé bábenko neviem ako dlho...
No a vaničku sme my využili aj ako prenosnú postieľku, ak som bola náhodou u našich, alebo svokrovcov, tak tam malý spinkal aj v noci... 🙂

andrea142
9. nov 2010

@dendy1 : to hej ani ja si ho neviem vynachváliť. má len jednu nevýhodu v zime tie kolieska v snehu. hoci ja mám už tú verziu rúčky ako golfové palice ale rýchlo som si zvykla. je ľahký a dá sa aj dobre poskladať. dokonca nad golfovým som kočíkom som ani nerozmýšľala ,lebo mi postačil aj tento.

andiekens
9. nov 2010

@dendy1 som naozaj straaasne prestrasne zatazena na tu S4, ale planujem si ju ist otestovat do obchodu skor ako ju objednam, ci ju dvihnem a budem vediet sama poskladat. ja som si teda vzdy myslela ze velke kolesa su lahsie manipulovatelne 😨 , ci ?

erika1983
9. nov 2010

@andiekens no vidis to zavisi aj od dietatka, moja nastastie spinkala krasne, len uvidela auto a už spala 🙂))) a potom som ju vedela v pohode dat z autosedacky bud do hlbokeho alebo aj do postielky, a v lete sme vyuzili aj balkon malu som uspala v kociari a sup s nou na balkon 🙂)), alebo sme prisli z prechadzky a sup na balkon, a vravim 3 kombinacia je super urcite vyuzijes, 🙂, a ked mas na to peniazky tak neuvazuj

sjuzi
9. nov 2010

Tiež sa mi ten Concord páči... ak by som nemala kočík, tak by som do neho šla... 😉
Ja som už spomínala, od kamošky budem mať 3-kombi Quinny Speedy a mám aj svoj PP Pliko, ktorý je skvelý a určite ho od roka budem voziť už v ňom... 😉 Mne potom asi po roku viac vyhovoval ľahší kočík ako šporťák z 3-kombi... ale záleží aj aké bude ročné obdobie... vlastne... nám to zase tak vychádza, že od ďalšieho marca, keď bude mať rok, tak už nebude snehu a môže ísť pokojne do golfiek... 😉
@andrea142 ja na Pliko nedám dopustiť... veľmi som s ním bola pri Miškovi spokojná... 😉

sjuzi
9. nov 2010

Pôvodne som chcela len dokúpiť z 2. ruky vaničku Navettu k Pliku - tá sa dá tiež používať v aute na pásoch... a vajíčko tiež by som kúpila "po 1 dieťati"....

erika1983
9. nov 2010

@andiekens ja mam kocik s velkymi kolesami a ssom spokojna, hlavne zime ked tie chodniky nie su moc odpratane od snehu a ten S4 je dobry kocik, ja mam nurse look ten je taky podobny, lebo aj ja som rozmyslala na nim, ale nakoniec som vybrala nurse a som spokojna

sjuzi
9. nov 2010

Inak baby, kočík s veľkými kolesami je super aj na pláži v piesku... tam moc s golfkami nepochodíte... hovorím z osob.skúsenosti... kvôli dovolenke sme kupovali golfky a potom som závidela jedným, čo tam mali Jane trojkolku a dostali sa s ňou všade... 😀 😀

andiekens
9. nov 2010

@erika1983 ja prave kvoli zime som pozerala kociky len s vacsimi kolesami, aby som sa ja drobec este s malym drobcom nemusela trapit. len sa bojim, ci na mna nebude ta S4 tazka.. aj ked vsetky kociky vazia viac menej rovnako, co som pozerala vahy.

bezaz
9. nov 2010

my sme chceli kupit concord fusion ako sportak, ale posadili sme don mladu a rozrevala sa, to iste neo, ten sa strasne pacil muzovi, mlada len revy 😅 a nakoniec som aj rada, lebo ten kociar maju hadam vsetci.. sa zasa necudujem, lebo je super siroky, lahko sa ovlada..
my sme totiz kupili na zaciatku hlboky z druhej ruky lacny, co bolo naj rozhodnutie, ake sme mohli spravit, kedze ako som pisala, mlada v nom nechcela byt, potom sme si kupili i'coo plasma, fantasticky kocik, nemozem nan povedat ani jedno zle slovo, ale ten ma omrzel po roku a teraz mame lahsiu lunu mix od mamas and papas

evaka
9. nov 2010

@andiekens Ja mam kocik po malej s priestrannou vanickou, je perfektny na prechadzky, babo potrebuje mat priestor, a rataj s tym, ze v marci byva este zima a budeme babusit aj do fusaka. Ale neda sa mi nakliknut autosedacka, tak kvoli tomu idem kupit druhy kociar 😀 . Ako pisu baby, je to super prakticke, urcite nevahaj.

erika1983
9. nov 2010

@andiekens no akoro kazde kociky vazia rovnako, a neboj zvyknes si