Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ahojte chcela by som sa opytat. Som prvorodicka a ani v okoli nemam nejake skusenosti s kocikmi. Chcela by som kocik 3 kombinaciu so 4 kolesami a takymi vacsimi. Ale nas vytah to "neschvalil" je dost maly a mam podozrenie ze sa mi zmesti len taky s malymi kolieskami. A moj dotaz, mozno smiesny 😖 , neviete mi poradit ako to funguje v zime, teda pocas snehu? V BA toho snehu vela nie je ale predsa. Nie je s malymi kolieskami problem? Dakujem 🙂
@lienka6246 super odpoveď, to ako by som počula môjho ocka ... jesť treba, kým máme čo ... keď nebude čo, to bude potom problém ... a teraz si veru netreba strážiť úplne každučké kilo, skôr jesť s rozumom 😅
@mary.la vidim ze muzi maju rovnake nazory, a ten moj sa vzdy len smial ked som kazdu nedelu povedala : Od zajtra nejem som tucna 🙂)) no a teraz ... 😎
@lienka6246 u nas to bude podobne s vytahom, ale ja sa tym nedam odradit.. radsej budem skladat do vytahu ako sa trapit na ulici. ale tiez zatial nemam skusenosti.. 🙂
my sme mali demu pri Filipovi, ale soi-ka ju vyhlasila za nebezpecny vyrobok, tak sme ju vratili 😒 pri nacvakavani madla si mohlo dieta pricvaknut prsty, preto ho vyhlasili za nebezpecny 😒 a este sme mali medzitym problem s brzdami, tak bol aj 2x na reklamacii, potom sme aj boli radi, ze sme sa ho zbavili...teraz uz urcite maju aj lepsie spravene kociare, ale ja som s tym nasim nebola vtedy spokojna 😖
potom sme kupili pegperego, plikop3..ten bol fajn, ale ked sme cakali Miska, tak sme si kupili surodenecky kocik Phil&Teds sport a ten mame doteraz 🙂
@prsky no praveže je tam prehadzovacia ručka, viem naisto, lebo moja sestra ho mala....
@lienka6246 ja naštasie nemusim riešiť vyťah, sme na prizemí, ale do sneho su tie vačšie kolesa určite lepšie,aj do terenu-ked ideš do prirody a tak....
@skippy7 na x-landerovi praveze nie je - lebo presne kvoli tomu som ho nakoniec nekupila (mozno v nejakej novej kolekcii, ale viem, ze nebola ani v 2010) - prehadzovaciu rucku maju teraz len PP Uno, bumbleride flyer a step easy. su este kociky,kde sa da prelozit vanicka, ale to je nemoresne vonku a x-lander nema ani to.
@lienka6246 ale vacsie kolieska, gumenne su na schody lepsie. donedavna sme nemali kolajnicky na schodoch a s mensimi kolieskami by som sa nepohla. s velkymi len troska potiahnes a ide to .... a este aj tlmia naraz
ohladne kocika my sme kupili uplne obycajny 3 kombynaciu s prehadzovacou ruckou a zaklikavacim vajickom z polska. velke kolieska, velka vanicka .... na zimu super kocik aj do mesna aj do terenu. tatry, drienica nebol problem.mala sa nemusela vo fusaku vo vanicke tlacit a aj cena bola oproti znackovim supeeeer. a po 6 mesiacoch som sa vyblaznila na skvelom sportaciku. ale tak vam poviem, mala ma 2 roky. niekedy inac ako v koci na prechadzke nezaspi a v tom sportaku je to problem. ma 91cm a 15kg. kocik to zvlada ltt. a to nehovorimako jej vysia nozicky. a vtom polsko - paradicka 🙂 posluzil nam raz posluzi este raz 🙂
@zipsy my sa chystame kupit ho az v decembri, januari a ci maju nejaku predajnu aj tu v BA to vobec netusim....ale vola sa best4baby
@martinkaastefanek : tá predajňa best4baby je tuším len v Pezinku
@sirinka : sila 😖 ......moja sa 5 dní nekúpala až keď sme došli domov. ....raz nás síce volali kúpať sa že to ukážu ,nakoniec sa kúpanie nekonalo ,lebo nešla voda ,že mám dojsť na druhý deň. na druhý deň ma iná sestrička odbila s tým ,že bábätko netreba kúpať každý deň 🙄 🙄 🙄 ....... tak som sa otočila a išla do izby a kašlala na ne 🙄
@andrea142 v Pezinku mozno o tom neviem ale v Senici urcitre, mam klubovu kartu 🙂
@andrea142 tak som na to mrkla predajne best4baby su v Senici, Pezinku, Nitre a Presove, mozte mrknut... 😉
@martinkaastefanek ahoj ja mám šporťák od Taka. Inak som s ním spokojná, ale... zisti si ak môžem poradiť, či športová verzia sa dá prať. Môj šporťák sa nedal stiahnuť z konštrukcie, takže som prala ručne s kefkou a mydlom, kočík potom dlho vysychal, zostávali fľaky nie zo špiny, ale z toho ako voda stekala. A časom ako sam drhla a drhla, tak som ho predrhla. Švagriná mala Jane kombinovaný kočík a ona, keď z urobila šporťiak a bol kočík špinavý - poťah sa dal dať dole a pekne vyprať v pračke na 35 alebo 40 stupňoch.
@prsky tento ma prehadzovaciu rucku, preto som po nom poskulovala 😉
http://www.spielparadies.de/details2.asp?Artike...
@salonka9 my planujeme troj kombinaciu, no este sa urcite budem pytat aj na detaily, aj co sa tyka cistenia, dik za radu, urcite nechcem babo v kociku obmedzovat, takze lahke cistenie bude pri vybere dost podstatne
@prsky : tie X-landeri sa páčia aj mne. aj jeden concord sa dá otočiť ale neviem ktorý. ale nie rúčka ale celá sedačka sa otáča napr. v obchode Pre deti keď som sa pýtala mali iba ten ,potom na nete som si vyhliadla jeden cez stránku eniki-beniky ale značku neviem a je to iba športová verzia -tu sa dá preklápať rúčka.............. nakoniec som sa zmierila s tým že malá mi bude chrbtom.
my mame ten i'coo s prehadzovacou sedackou, nie je to az take narocne, jasne, ze ked sa da prehodit len rucka, tak je to rychlejsie, lenze v takom pripade su otacave kolieska vzadu a zle sa s nim manipuluje.. taky mame ten uplne prvy kociar
@andrea142 dvojite kolieska som zavrhla, ak je nahodou sneh, nabije sa medzi ne a neda sa vobec ovladat 😝
@mapa no ja pojdem az do sportaku (mozno) a zatial to vyhrava PP Uno, len tam ma tiez odradzaju kolesa
@andrea142 otacanie sedaciek mi moc nevonia, ale ked uz kocik, tak urcite priorita je u mna v protismere jazdy...ja mam aj teraz, ked malu obcas beriem do golfiek blby pocit, ze ju priadne nevidim, resp. ze si nemozeme pokecat 🙂
@martinkaastefanek
V Malackách sa rodí, ale asi len VIP klienty - majú nové gynekologické oddelenie.
Čo sa týka pôrodníc. Prvého syna som rodila na Antolskej - hrôza ja, hrôza dieťa, prepustili nás v pohode, že zdravé dieťa a po týždni som lietala s novorodencom medzi chirurgiou, neurológiou, rôontgenom, CT-čkom. Aj sme pobudli týždeň na Kramároch na chirurgii.
S druhým som bola v Skalici - jedna báseň - takže ja na Skalicu nedám dopustiť. Ani v jednom ani v druhom prípade som nemala zazmluvneného lekára. Super setričky aj lekári. Tak ako kočky písali je to individuálne. Skalica má nevýhodu, že keby bolo s bábätkom niečo vážne, tak by ho museli prevážať do Bratislavy.

@erika1983 ďakujem, presne som aj na také niečo myslela, že keď malé vyberiem z vaničky ... kam s ním, kým si zavriem veko a pripravím podložku ... dík, že si mi to potvrdila 😉