Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zipsy tiez som si myslela, ze to bude tazsie ovladatelne, no skusili sme si ho a ovladanie je velmi lahke 😉pri taku ma zacala odradzat pratelnost, neviem ako by sme ho cistili..
Ja som bola na glukóze v utorok. Ja som to vypila bez problémov. Zobrala som si knižku (našˇastie som si nezobrala DaVinciho, lebo je to teda riadne hrubá kniha a ťažká, ale takú jednorázovku) a nakoniec som do nej ani nekukla, lebo som sa tam stretla s kolegyňou z iného oddelenia. Tak sme vykecávali. Ona má termín v druhej polovici februára. Nevideli sme sa 3 roky, tak bolo o čom a tie 2 hodky, čo sme čakali nám ubehli ako voda.
@lulu19 ty si taka podarena s tymi kazdodennymi pozorovaniami 🙂 asi by ti mali zrusit doma zrkadla.
ja mam strie na prsiach od puberty s mojimi D-ckami prsiami mimo tehu.
ked pride mlieko, mam prsia F-ka. ako by si vzdychala potom? uz je ti lepsie? 🙂 moje zlate, ja viem,ze to nastve.
bohuzial realita je taka,ze ZIADNY KREM ani iny pripravok striam nezabratni. bud sa ti spravia, alebo nie.
po tehu sa uplne scvrknu a uplne vyblednu, neboj. ty si este uplne mladucka. nebude nic vidiet.
ja mam na prsiach zospodu - tam uz ani nepozeram. pri tretom tehu co by som aj chcela... ale stale davam nadej, nie som superstihla, ale na bruchu nemam zatial nic ani po dvoch detoch.
jedinym fukcnym odstranenim na strie je laser. aj tam si treba dat pozor, ci ho "znesies" lebo niektori ludia maju aj z laseru keloidne jazvy.
Kociky vyberate krasne kociky! Ja som tento kupila z druhej ruky od rodinky z Nealovej skolky. Ich dievcata maju uz 4 a 7 rokov a kupili ho len na minulorocnu dovolenku, takze bol na ceste asi dvakrat. Funglovka novy za stovku! To je uplne zazracna cena.
@briketa ja by som si ich ani nevsimla len ma strastne svrbia tak som sa sla kuk ze co to tamm mam a nasla somtoto . viem niekedy to az prehanam to si priznam ale mne nevadi ved aj tak to nik nebude vidiet na prsiach len keby to esvrbelo tak strastne 🙂 .a snad vyblednu po porode .
Ahojte, dnes som bola na poradni. Doktor mi vystavil novú teh. knižku, keďže som taká šikovná a stratila som ju. Ale hlavné je, že mám všetko OK. Pribrala som už 8 kg.
Vidím, že preberáte kočíky a tuším vám tak trochu závidím. Ja som nezodrala ten čo sme mali pri malej, tak ho budem drať aj pri druhom dieťati. Ale teraz sú krajšie kočíky ako pred tromi rokmi a hlavne tie ceny sú lepšie.
@kvetka84 Kočík Roan Marita má moja sestra. "Jazdí" s ním ešte len mesiac ale je veľmi spokojná. Dobre sa ovláda, vanička je veľká a dá sa húpať (ako staré Liberty 🙂 )
@zibritka no to by ma porazilo. Ja uz som na tom celkom fajn. Ale mam este zopar krabic, co musim poukladat, a potom plno balikov detskych veci po synovi, to som supla zatial len pod postel vo vakuovych obaloch a to sa chystam pretriedit a niekam ulozit, ale uz o to aspon nezakopavam.
Teraz cez vikend, este musime dat do poriadku strary byt co sme predali, lebo ho ideme v pondelok odovzdat, tak si zase precvicim svaly 😵
Na ten cukor sa netesim prave kvoli tomu cakaniu, snad budem mat tiez stastie na nejaku spolocnost, nech to ubieha.
Co sa tyka kremovania, tak u mna nula bodov. Ked si spomeniem, tak raz za tyzden, tak sa nakremujem, ale zatial strie ziadne. A to mam brucho teda riadne a pred tehu som mala pas 60cm. Cize je to fakt asi individualne.
A dnes sa chystam do Babylandu obzriet nejake kociky. Vybehnem z prace cez obed, lebo to mam blizko, tak uvidim co tam budu mat a ci mi nieco padne do oka 😉
@dendy1 no ved urcite, radsej nech ma viac miesta. Ale aspon to u vas dobre dopadlo aj bez cvicenia 🙂
Prvy syn sa narodil o tyzden skor a mal 2970g, 49cm, cize nebol moc velky, uvidime aky bude tento druhy. Len mam vecer vzdy problem si najst polohu a hlavne sa pregulnut z jednej strany na druhu uz a to som len v 26 tt. Tak fakt neviem co bude o mesiac-dva.
@zipsy ahoj, Tako maju u nas v Ziline.....vlastne prvy obchod, do ktoreho som vbehla, tam ho maly....a zo vsetkych kocikov sa mi pacil prave tako....je dost priestranny....je trosku tazsi ako ine kociky, ale to mne nevadi......a su v roznych farbach...a MM tiez nezavisle odo mna vybral prave tento 🙂....a podla netu som si uz aj farbu asi vybrala......a tasku, co k nemu davaju je zevraj tiez dobra....tak uvidime 🙂....a cenovo v ZA vyjde kolo 350e
ahojte a co hovorite na tento? http://www.e-kociky.sk/?263,zeix...mate s nim niektora skusenosti? lebo nazivo sa da pozriet len v Bardejove, co je trochu daleko a urcite tam nepojdeme. Riskli by ste kupit kocik bez videnia cez internet?
@adka84 ahoj, no ja viem akurat o Ziline, ale mozem sa zajtra opytat, kde vsade by sa dali najst a dam vediet 🙂. Inak jedna kocka tu spominala, ze ich vyrabaju v senici, tak mozno aj tam......alebo skus im zavolat (cislo nejake najdes na www.tako.sk) a tam by ti mali vediet povedat, kde v BA ich predavaju 🙂
@zipsy no super, kukam ze nie som jedina, kto pribral uz viac ako 5 kg 🙂.....ja mam zatial nejakych 9....a veru ze ma uz aj sfukla lekarka, ze si musim davat pozor na to, co zjem....neviem to vsak posudit objektivne, kedze ai 2mesiace pred prvou navstevou dr a vazenim u nej som malal salmonelozu, kde som zhodila 4-5kg.....takze normalne by som predpokladala, ze ich naberiem naspat......uvidime ako to pojde dalej.......
@nellie_ ja som tiez mala vo finale bud Bexa alebo Tako.....a predavacka trosku viac odporucila Tako.....ale tie Bexi su tiez pekne, len asi trosilinku mensie....a samozrejme lahsie 🙂......mm je ale vysoky, tak ja radsej chcem ani nie vanicku, ale vacsi a dlhsi sportiak....
@kvetka84 Mne sa praveze nezda, ze by Tako kociky, aspon tie nove boli male....vanicky bola dost velka a sportova cast asi najvacsia a najdlhsia zo vsetkych, co mali......a vanicka ze sa pouziva tak do polroka.....potom uz dieta sedi a nebude sa mu asi moc pacit, ked bude musiet lezat....navyse pri Tako kocikoch sa mi paci este aj to, ze sportova cast sa da sklopit uplne do rovna (u niektorych inych to nejde az do roviny).....
Odo dnes mám 100 dní do pôrodu, začnem asi strihať meter ako na vojne .)))
@hasacka aj moja kamoska pribrala kolo 30, teda po porode mala navyse nieco cez 20kg....jej maly oslavil teraz rok a uz je na povodnej vahe 🙂....tak ja sa vahou a priberanim az tak nestresujem, ved potom schudnem 🙂.....
@lulu19 ja mam na prsiach strie uz dlho a zospodu ich mam cele cervene, ale nie uplne cele ale len urcitu cas....na oboch rovnako.....som sa aj trapila, ale nic s tym nenarobim, tak to nechavam na maticku prirodu 🙂....a natieranie mi nejako moc nepomaha, ale natieram aj tak 🙂
@hasacka ja abstinujem tiez,. ale skor kvoli priatelovi. na zaciatku nechcel, lebo sa bal, ze mu bude "pichat" do hlavy... ale teram mam skor pocit, ze uz ho takato velryba nepritahujem. nastastie chut mam len teraz posledny mesiac, tak to az tak neriesim. prinajhorsom si najdem milenca 😀 ha ha ha 😀
no a inac, navaly tepla mi zacali minuly tyzden, a to je katastrofa. niekedy chodim po byte len v spodnom pradle a otvaram okna ake mi je teplo, priatel len pozera, ze ci mi nesibe.
@mariannet ak sa rozhodnem pre Tako, tak kupim cez net, tam stoji 308 s autosedackou, 259 bez ... citala som si vcera debatu o Tako kocikoch tu na konikovi, a baby dost chvalili, a jedna tam spominala, ze v Pezinku je predajna Dema, a ze to je v podstate to iste... ze maju tiez jumper, takze sa to da pozriet tam ... to pisem hlavne pre baby co su z BA a nemaju si ho kde pozriet...
no a co sa tyka vahy, tak moja lekarka sa tvari ze je to stale v norme, aj ked teda ja vzdy s hanbou poviem kolko vazim a dodam, ze to nejako rychlo rastie...ja sa vazim aj 2 x do tyzdna 😖
@zipsy aj mne je teplo... tiež len okná otváram a môjmu drahému je furt zima... Ja si abstinenciu neviem predstaviť, čo som tehotná, môj sexuálny apetit sa zdvojnásobil, až predo mnou drahý uteká... 😀 A doktorka mi vlastne ani nepovedala, prečo nemôžme mať sex... či kvôli sťahom orgazmu, ale zavlečeniu baktérii a pod. fakt neviem...
Ale mám ešte taký špeciálny problém - bolí ma chrbát a tŕpne mi pravá ruka, teda väčšinou prsty - prostredník a prstenník. Asi to bude pre to, že ma pred asi 3 týždňami seklo v chrbte. Obvodná ma však nechce poslať k neurológovi, že aj tak mi nebude môcť nič predpísať... no myslím si, že zdravotné masáže by mi pomohli... čo myslíte???
Čo sa týka priberania, som na tom celkom fajn, naviac mám teraz v 26tt len 5,5 kg, ale už mi robí problém otáčanie sa na posteli. Inak bábatko mám ešte hlavičkou hore, teda hlavu má natlačenú napravo pod rebrami a zadoček naľavo pri pupku 😀 😀 😀
@zipsy hej, v Pezinku sa daju pozriet tie kociky v Best for baby, maju aj stranku ww.best4baby. Na predajni maju tie Jumpre vystavene, akurat som uz zmatena zo znaciek, lebo raz je to Dema jumper, raz Tako jumper.
Bola som teraz v tom Babylande ale neoslovila ma teda nic. Najviac tam maju znacku JANE, ale tie uz sa pohybovali nad 800 euro, a za taku cenu sa mi ine znacky viac pacili. A strasne maly priestor. Kociky na kope, vo vanicke sedacky, tak to bolo aj dost neprehladne.
@zipsy no presne o tom jeho predstave o pichani do hlavy som pisala aj ja......no tak aj tu vidim, ze muzske a zenske zmyslanie je uplne odlisne 🙂......a tiez si robim srandu s tym milencom :D :D :D
a co sa tyka tych tako kocikov, tak jumper je podstatne mensi ako wariior- teda okom vidis, ze je mensi 🙂......a uz mas vybratu aj kombinaciu? ....teda ak si to sem uz nepisala 🙂.....zabuuudam 🙂
@zibritka mne sa zda, ze rano nemozem poriadne dat ruku v past......cez den sa to potom nejako rozhybe.....myslis ze je to nejakm opuchanim alebo trpnutim?.....nevjiem :(
@elesarka 😀 a nenechal si to vysvetlit, pravda? 🙂

@hasacka z toho si nic nerob, ja nesexujem lebo proste neni chut. 😀 Toto tehu moje libido slo totalne do prdasa...a aj to malo co sme cosi...tak som krvacala slabo a splasena letela k lekarovi,ze co to.a odvtedy ma uz definitivne preslo aj to minimum chute.