Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ako riesite chudokrvnost ? ja som chudokrva, ale lekar mi neodporucil nic len miernu upravu stravy ale nebol konkretny tak sa nalievam cucoriedkovym dzusom a jem viac zeleniny a hovadzinu . vitaminy uzivam mamicalibrum
dobre ranko babenky, ja sa chcem spytat nerozmyslala niektora z vas o porode do vody? alebo co ste o tom poculi? budem vdacna za kazdy nazor...
ahojte aj mne dokrorka povedala ze mam malo zeleza tak mi predpisala tabletky a tiez pijem cucok.dzus aj cucoredky papame cviklu a tirz mi povedala ze spenat
ozaj poradte mam kupit aj taky teply overal ,neviem sa rozhodnut ci sa zide alebo nie kezde mam termin koncom marca poradte prosim
som z rtoho blazon. moj dr mi robil usg 27+4tt nechapem preco tak skoro.
co vsetko sa tam meria ??? z jeho cmaranic neviem vycitat nic okrem hmotnosti
je tu skratka BPD 74 -27/1 a FL 51 - 27/1
a este VVCH alebo UUCH. je normalne ze na 3D mi povedali ze placenta je na prednej stene a moj dr mi do knizky napisal zadna stena ... ???
alebo len stresujem a nemam to riesit ked mi povedal ze vsetko je ok?
@anulik888 Ahojky, nerob vobec ziaden stres, moj doky mi tiez robil usg v 28 tt, mne ho robi vzdy, premeriava babatko, a na zaklade toho urci vahu, to su tie skratky, meria sa obvod bruska, hlavicky, a tusim nozka. Vsetko je len statistika. Nase dite malo podla toho +- 1330g tak ja stale verim, ze to nebude ziadne slonica. Ale s tou maternicou je to zvlastne, ze oni povedali tak, a doktor inak 😒 ale v zasade je to jedno, hlavne nech zasobuje babatko tak, ako ma 😉
@eva76 myslis tehu vitamuny?
ja som s priberanim v norme, co ma velmi tesi lebo pri prvom tehu som bola ako maco a nebrala som nic. (taky cs som uz bola vysoko nad 100kg 😲 a teraz sa este drzim pod 100 )
skor si myslim ze je to u kazdeho ine a citala som ze uzivanie tehu vitaminov v poslednom trimestry sposobuje ze su baba vacsie co sa nie vzdy paci lekarom, lebo mensie dieta vytlacis lahsia ako vacsie s prihliadnutim na fyzicke predpoklady.
@anulik888
ahoj, ano myslela som tým vitamíny( tie vselijake materské atd.), ja som brala len v 1 trimestri Femibion 800. S priberaním mi to nejak neide. Ide to pomaličky, ale doktor povedal ze vsetko je ok, akurat teraz beriem zelezo. Dr. povedal ze babetko rastie v pohode a ze ja tak nepriberam tak to je ok.
🙂 super tešíme sa
Len este nevieme na isto či čakáme dievčatko alebo chlapčeka a ani mená nemáme vybraté vy áno?
Baby, ako casto chodite na poradnu? Stale tie mesacne intervaly? Nemalo by sa to nejak o tyzden skratit..ci to az v tom 36 sa chodi kazdy tyzden?? Ja idem treraz do konca skoro po 5tich tyzdnoch 😕
@sindy107 ja v 29tt ale bábo bolo v 30tt sme o týždeň dopredu a 1500G a už teraz ma dr uistil že to bude zase velké dieťa ako bolo prvé tak som "nadšená" že další macko, niektoré baby v ten deň ked som rodila mali babatká že 2600g alebo 3000g a my že 3800G aj dr bol hotový že taká bola velká oproti tomu ako bolo predtým na UZV
@mirip Mne tak zrazu klesli hodnoty zeleza,dr. cela vydesena volala,ci este zijem 🙂. Ale znasam aktiferrin zatial v poho, aj na poradni bola sokovana,ze nemam ziadne extra vedlajsie prejavy. Vsak popri praci si to ani nestiham vsimat. Jedine,co ma trapi je strasne palenie pod rebrami na pravej strane, takze v pondelok idem opat na krv 🙂

@sindy107 ahoj, ja som prave o tom chcela pisat, moja mala v 27+3 mala 1 200g 🙂 takze uz mi bolo povedane ze to bude velke babo na cisarak. tehotensku cukrovku nemam a prve som mala v 38tt s vahou 4 080g tak to lekar neriesil. len ja neviem ci sa mam tesit ze zas budeme mat malu buchtu, alebo smutit ze si zas pretrpim sekciu.