Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ahojte 🙂 tak malinka ma po dnesnom sone 1900 g a termin porodu 9.3.2011. A uz mam aj porod dohodnuty na Antolskej u mojej gynekologicky, z coho sa naozaj strasne tesim, lebo jej plne doverujem 🙂 Uz ma z toho porodu chytala fakt panika, ale ked tam budem mat ju, tak viem, ze mi bude lepsie 🙂 A od zajtra nastupujem na matersku, lepsie ako PN 🙂
Ahoje baby tak ja som dnes mala poradnu aj sono .malicky ze zdravucky je pekny vsetko je v poriadku len sa mi stale neotocil a usadil sa mi ritkou dole .doktor na sone mi vravel ze je este sanca ze sa otoci tak ma aj potesil ze snad sa otoci musime mu s muzom dohovarat .ale nepovedal mi kolko mal vazi ☹ ☹ ☹ ☹
@lulu19 nakoniec mala, ale pre nepostupujuci porod, povodne som chcela vaginalne, mala nebola velka a ja druhorodicka....ale mi predcasne odtiekla voda a uz nemalo co tlacit, ritka je na to moc makka a ani po vyvolavacke mala nezostupila do porodnych ciest, tak nakoniec bol CR....
ale u prvorodicky a zvlast ak cakaju chlapceka tak robia automaticky CR...
@martinex Fuha, no to neviem......ale ked bola Ďurinova na dovolenke, tak som bola v Prosanuse na Betliarskej....to je pri Antolskej... v poradni, tak skus aj tam......vsak oni ti musia dat niekoho nahradneho....niekto tu tvoju lekarku musi zastupovat.......inac....na Antolskej jevraj velmi dobry aj MUDr. Havalda.....on je aj pôrodnik.....teda, ak tam este je........
@martinex No tak sa aspon o teba postara 🙂 Ja mam tiez kopec komplikacii.....uz druhy mesiac som na PN kvoli oblicke a crevam, mam za sebou aj jedno mimomaternicove tehotenstvo......to mi tiez riesila Durinova k velkej spokojnosti.....tak preto sa tak tesim, ze budem mat ju, lebo ona uz proste vsetky tie moje "problemy" pozna......Tak budem drzat palce, aby si ti to dobre dopadlo 🙂 Ozaj.....a kedy mas termin? Ja som tiez v 32 tt 🙂 pokial budes rodit na Antolskej, tak sa mozno aj stretneme 🙂 Ja mam 9.3. 🙂
@lulu19 : aj mne pri Lili vravel lekár ,že keby to bol chlapec tak automaticky CR ,tiež mi vravel, že môžem aj vaginálne ale že som prvorodička tak radšej CR ,Lili tiež bola KP , a teraz toto druhé bábo keď mi robil UTZ ( pred 3 týždňami ) tak bola priečne a včera som bola na sone obličiek a tam lekárka kukla a už sa otočila je dole hlavičkou. takže sa može ešte tebe malý otočiť . 😉
Ahojte baby, minuly tyzden(30+5 (vyp. podla prveho usg)) nam zistili ze babatko je vacsie 1700 +- 290g. a presunuli nam termin porodu na 4.3. No dnes na poradni doktorka , ked ma prezerala mi akurat povedala, ze mam nalez ( teda neviem aky tym myslela, aj jej pismo v knizke neviem rozlustit) a ze ak vydrzi mala este mesiac, tak to bude rada. Ze vraj je vsetko ok , ale tym, ze vyrastla tak zacina tlacit dole. DO toho mi sestricka povedala, aby som si prichystala pre istotu tasku do porodnice. Nejak ma to cele zostresovalo, nie je to nejak skoro? predsa len prvy termin porodu som mala az na 14. 3. Moze byt napriek tomu vsetko v poriadku? je to ovplyvnene len tym , ze je babatko vacsie?
@ngelik mne prva tiez velmi tlacila na krcok a velmi skoro som sa zacala aj otvarat, uz v 30tt, nakoniec som to vylezala, ale fakt ze vylezala do 37tt....termin som mala 3.8 a narodila sa 11.7. takze skoro o mesiac skor, ale bola dost velka 3200g a uplne v pohode, akurat zltacku si riadnu odniesla....

@prsky dik moc