Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@miska22200 tento kocik mam... a David je velky pohodak,inak by som do druheho nesla....je velmi samostatny, vie sa sam zahrat,sam sa napapa...cize toho sa ja nebojim, bude to dobry velky brat 🙂
@sirinka ten som tiez chcela,ale ten mi do vytahu uz vobec nevojde 😠
@martinex mne sa maly tiež vie pekne sam zahrat ale je velmi živy stale vymyšla ,stale je vpohybe,chvilu neobsedi...s papanim to zatial nieje unas idealne,ešte ho treba prehovarat,takže že by sam ešte papal nehrozi...ten kočik je pekny,da sa dat do neho aj vanička?
@miska22200 to aj David je stale v pohybe,ale tym ze nepotrebuje moju asistenciu na vsetko je to v pohode...a myslim ze sa da dat na neho aj vanicka,ale ja budem davat len tu prenosnu tasku novorodenecku
ahojte......... 😢 ....no ja mam strasny den dostala som chripku a vsetko ma boli od hlavy po paty uz mi nechybalo nic ine ako toto. 😀
@miska22200 no ja som suredenecky zo zaciatku dost vyuzila, lebo klarka bola na chodenie dlho leniva...a potom ked sme sli na dlhsie niekam, tak to bolo super....ale zase enjako extra velke vyuzitie nemal...uz aspon pol roka som ho nevytiahla....
@martinex ja nemusim riesit vytah iba auto a to mam dost velke....takze aspon som mala ulahceny vyber...
ale keby som ho nezohnala pod rukou, tak novy isto nebudem kupovat....to fakt radsej manducu....
ahojte tehulky,chcem sa popytat, ake tlaciva nam teraz treba po porode? na ziadost o rodicovsky (kedze som na materskej), na pridavky a tak .... poradite?
@kodada musíš ísť na sociálku s papierom od gynekologa že nastupuješ na materskú odtial ťa pošlú na úrad práce a dáš kopiu toho tlačiva a oni ti stopnú rodičovský a začneš materskú s druhým, ostatné až po porode druhého všetko to čo bolo treba pri prvom to aj pri druhom budeš musieť vybaviť
@kodada čo si zabudla, ono teraz budeš asi tak materská má prednosť pred rodičovskou tak na prvé budeš dostávať len rodinné prídavky a nič viac a na druhé materskú a rodinné potom papiere že ste sa narodili aj na kočkové, a na sociálku tiež vyplniť tlačivá a tiež po mesiaci na ten príspevok pri naroden dieťaťa, inak ako sa cítiš? Malé stále nič? Sa neukázalo? Ani nie ste zvedaví čo to bude?
@mirip http://www.employment.gov.sk/DIS/dis/index.php?...
par stran dozadu sa to tu podrobne rozoberalo...
strana 233
dievky ktora tu robi tabulku pre marcovky aj ja tam chcem byt .
@ella_joy na začiatok dala také všeobecné info, napr. o tom ake doklady vziať do pôrodnice, kde čo vybaviť - slobodné matriku. Potom o tom aké máva prednášky ( dojčenie a starostl. o dieťa, doprovod pri pôrode, pupoč. krv, cvičenia+nácvik dýchania pri pôrode. ) Trošku objasnila pôrod. terminlógiu, začiatok pôrodu, niečo o kontrakciach a pod. Je príjemná, zapisuje sa na cvičenia, po 36tt, sa dá zapísať na prípr. otecka pri pôrode, v prípade záujmu o epi ťa nasmeruje do správnej am. na to prípr. vyšetrenie. Hneď dnes nasledovala pred. o dojčení, tam sa netreba objednať, ale išla som ešte do soc. poisťovne, tak som neostala. cvičenie sa dá objednať vždy na ďalší týždeň, tuším 3x do týž. sa cvičí, opakuje s to. Dala som si budúci utorok. Inak ráno na Kramároch zaparkovať=katastrofa, treba si urobiť časovú rezervu 😠
@sindy107 dá: toto mi odpísali, dnes som tam skočila a kúpila si, večer si uvarím 🙂
Dobry den,
ostruzinu malinovu (po cesky malinik) mame standardne v ponuke.
Mozeme vam ju poslat pripadne aj na dobierku, staci nam len oznamit
pozadovane mnozstvo a adresu.
Prijemny den,
Martin Trupl
Lekaren Vicky Wall
www.vickywall.sk
@brigus198754 napíš IP @bezaz ona ju robí a dopíše ťa
Policajt zastaví auto a hovorí vodičovi:
,,Čo by ste urobili keby ste dostali teraz 1000e?"
Vodič na to :
,,Urobil by som si vodičák."
Z vedlajšieho sedadla sa ozve vodičova manželka:
,,Ále pán policajt to si nevšímajte on stále tára ked je opitý."
Zo zadného sedadla sa ozve hluchá babička a hovorí :
,,Ja som vám hovorila, že na ukradnutom aute sa ďaleko nedostaneme."
A z kufra sa ozve hlas :
,,Už sme za hranicami?"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výborný gynekolog si jedného dňa povedal, že má toho všetkého dosť, zavesil robotu na klinec a rozhodol sa, že sa bude uchádzať o robotu automechanika. Pri skúškach mu povedali, že musí spraviť test z teórie na 50bodov a prax na 50 bodov a je prijatý. Po skúškach dostal 150 bodov. Nedalo to spolusediacemu a šiel za skúšajúcim, že ako je to možné a skúšajúci na to:
,,Teóriu urobil na 50 bodov, prax mal na 50 bodov a ďalších 50 dostal za to, že to urobil všetko cez výfuk!"
Caute baby ako sa mate? Ja som dnes bola na kontrole a som otvorena na jeden prst...nie je niektora na tom podobne?
Jaaaj 🙂 no blbe mi je povedať, že super ...ale som rada, že nie som sama 🙂))

baby neviete ci sa da kupit ten caj s malinovych listov aj cez net??u nas nikde nemaju ☹