icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
17. feb 2011

@sindy107 takto som mala aj ja pri prvej, odtekala mi slabunko voda, vraj mi praskli plodove obaly niekde hore...tak som bola 5 dni a v 37tt. som rodila, sponatnne bez vyvolavaciek a mala mala 3270g a bola a je uplne fit 😉

mirip
17. feb 2011

ahojte baba spomínate plodovú, mne začína lepiť od strachu, posledné dva dni intimka často hned mokrá a teraz som na neistom či plodovka ☹ alebo sa tak potím na určitých miestach 😀
inak dmes som sa fakt pobavila moj obvodný hovorí že dobrý chlap robí len jednu fajtu a poriadne lebo ked má párik to nevie ani čo a ako robil 😀 mož no preto že on má tiež dve baby a dnes hematolog to zaklincoval ked sa ma lýtal čo to bude a ja že druhá baba a on že to poznáte? Chlapcov robí len chlap, dievčatá inteligent a aj to aj to iba debil 😀 😀

briketa
17. feb 2011

@mirip zvysena sekreca. neplas sa. tiez sa bez intimiek uz nepohnem.

mirip
17. feb 2011

@briketa tak to mi odlahlo aj keby som najradšej už mala po aj ked zatial to vypadá zase na vyvolávačku ako pri prvej, a ja by som tak rada aby to bolo skor a tiež bez vyvolávačky 😒

sirinka
17. feb 2011

@mirip tak tuto prupovidku uz aj moj muz dobre pozna :D
ak aj citis, ze z teba nieco tecie radsej si daj klasicku vlozku a skoc s tym na prijem, nech urobia test...mna na prvykrat odbili, ze mi lne moc uz unika, ako mi mala tlaci na mechur a nakoniec to plodovka bola...

mirip
17. feb 2011

@sirinka no mna čaká poradna až v utorok a čo sa týka príjmu tak tam ked nie je moj sú samí blbci aj ked som špinila v 8tt tak ma ani pozrieť nechcel len že ostať tam a nakoniec pozrel pchal tie hovadiny dnu a skonštatoval že má odísť tak odíde ked nie tak nie že ved mám jedno dieťa, hajzlík a ked som prišla domov som nie juž len špinila a kde tu popri hnedom aj krv čerstvá ale dva dni len krv čerstvá, keby tam nebola vted sestrička čo tam bola a tá povedala že aby som pár dní malú nenaťahovala a ak mám od malek kanavit kvalky nech si dám tak asi o baby ozaj prídem

briketa
17. feb 2011

@mirip to velmi skoro hovoris o vyvolavacke 🙂 , este nie sme hotove. a ja momentalne riesim crevne chripky s oboma detmi. mala ma neunosnu hnacku, ale uz nevracaju a su bez teplot, tak sa to da. ja sa este s rodenim vobec neponahlam. inak sa tesim lebo v pondelok je tu sviatok a nemusim do prace!

mirip
17. feb 2011

@briketa mne je od nedele muž nachcípaný, bol aj dva dni doma a ešte ho to neprešli druhý deń má malá teploty síce len 2x bolo nad 38 inak do 38 a teraz neviem či to od muža chytila alebo idú čné zuby lebo tie má strašne už takmer vonku pichajú už a všetko hryzje a ja som ešte stále nedoliečená ako ma bolelo hrdlo a nemala som hlas a už aj sem tam pokašliavaim tak som úplne hotová z toho lebo pri prvej som bola tiež nachcípaná a rodiť nachcípaná nie je ktovie čo a ešte ja ako alergik sa bojím kašla lebo ten ked tak mi odchádza až po dobrých 2mesiacoch ☹

sindy107
17. feb 2011

@sirinka tak si tu asi polezim dlhsie.zajtra chcem s dokym prebrat tu epiduralku..baby ja sa bojim...

xena1
18. feb 2011

@sindy107 mozno si naozaj potrebovala klud od vsetkeho 😉 a teraz pekne vydrzite do terminu a bude dobre... 🙂

cerealka
18. feb 2011

@sindy107 tak len oddychuj a uzivaj si este tehotenstvo. pekny vikend

sirinka
18. feb 2011

inac tie, co neviete, c vam odteka voda alebo nie, skuste sa popytat na temesvaryho test v lekarni...alebo vasho gynekologa...

rejcl4
18. feb 2011

baby tak ja som dnes absolvovala vysetrenie koli epiduralke, ostala som sklamana, nemozu mi ju dat koli mojmu tetovaniu, ktore je take malicke, ale mam ho presne v mieste, kde sa zavádza ihla:((, tak nic budem si to musiet odtrpiet. Bola som aj na kontrole u lekara, ktorý bude pri porode, maly ma uz 3600g a som na 3cm otvorena, takze uvidime🙂)))

cerealka
18. feb 2011

@rejcl4 tak to ti drzim palce nech ti to dobre dopadne. hlavne odpocivaj a pripravuj sa na prichod drobceka. moj maly ma teraz 2900g ale niesom otvorena. takze este mame sancu pribrat. peknyyyyyyy vikend

rejcl4
18. feb 2011

@cerealka, tak to urcite este co to priberie🙂, ja som sa az zlakla, ked mi povedal vahu, neocakavala som takeho velkeho drobca, az mam strach kadeze sa prepcha🙂)), dakujem cerealka aj tebe prajem krásny víkend🙂) hlavne vela odpocinku.

xena1
18. feb 2011

@rejcl4 mate krasnu vahu 🙂 aj ja mam tetovanie na bedrach a hodne velke,ale snad to vadit nebude.... 🙂 drzim palce,ste uz vlastne hotovi ist na svet 🙂

siss_sz
18. feb 2011

@rejcl4 no veru, veru...hotovi na svet 😉 moj ma vraj 2700g... bár by bol taký utlucky naozaj, nech sa mi dobre tlaci... asi bez epi... 😅

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
cerealka
19. feb 2011

@rejcl4 neboj vsetko bude ok a budes to mat raz dva za sebou. drzim prsteky nech nam to vsetkym dobre dopadne nech sa tesime z ansich drobcekov. prajem vam peknu sobotu. ja sa velmi tesim lebo dnes mi pride manzel po 4 tyzdnoch domov z prace. on mi jazdi kamionom a teraz chce uz byt s nami doma a pripravovat sa na prichod nasho drobceka.paaaaaaaaaaaaaaaa

sindy107
19. feb 2011

ahojte tak uz sme na svete...robili mi CR lebo mala mala zle prietoky..ale je malinka ma 2050g a 44cm..

zazuzana
19. feb 2011

@sindy107 blahoželám a prajem veeeľa zdravia... 🙂 držte sa,neboj malá to dobehne aj kamoška takto porodila, tiež kvôli prietokom a za 2 týždne išli domov a drobec pomaly priberá, len trpezlivosť, držím prsty

siss_sz
19. feb 2011

@sindy107 no tak chvalabohu, vsetko je v poriadku, aj ked to bolo veru necakane, co? tak gratulujeme a vela zdravicka!!! 😉

erika1983
19. feb 2011

@sindy107 tak gratulujeme a drzte sa a hlavne vela mliecka 😉

a tiez nam dnes porodila martinex, Adamko sa narodil o 10;45, 2950g, 49cm, 🙂

sindy107
19. feb 2011

@siss_sz no tak to bolo a to som si myslela ze budem prenasat..no keby nie tej vody ta neviem.ako mohol doktor na usg si nevsimnut ze malej ide mali vyzivy???ja to nechapem

xena1
19. feb 2011

@sindy107 ahoj moja,v prvom rade gratulujem a prajem aby ste cimskor dobehli vsetko co potrebujete...mala je urcite bojovnicka ona to dopapa 🙂 na sone si toho niekedy lekari vela nevsimnu,mne si nevsimol moj ze maly ma rozsirenu panvicku oblicky....tak sa teda drzte,zavidim ze to uz mate za sebou... 🙂

miska22200
19. feb 2011

@sindy107 jeej gatulujem 😉 drobatko male nech ste čim skor doma....a ty maš kolko deti? nemožeš poslat fotku malinkej?

solinka
19. feb 2011

@sindy107 blahoželáme 😉 a veľa zdravíčka !!!

rejcl4
19. feb 2011

@xena1 no uvidis, ale ja ho mam asi presne v mieste, kde pichaju epi, preto vravel, ze by radsej neriskoval nejaku infekciu, ze nevie aka by bola reakcia, tak mi to moc neodporucal, trosku sklamana som z toho bola:(, ale nevadi. Vcera mi pravdepodobne odisla hlienová zatka, tak to vyzera, ze v kratkej dobre naozaj pojdem a dnes som zistila, ze mi musela klesnut brusko, pretoze ked sedim hrozne mi tlaci o nohy co som si doteraz nevsimla, zacinam sa bat🙂)))

rejcl4
19. feb 2011

@siss_sz no veru vahu mame peknu, ale zvlastne je, ze na mne to vobec nevidiet zeby maly bol taky velky, bud mi lezi niekde v krizoch, lebo brusko az take velke nemam, no nic uvidime🙂)) hadam bude atlet a preklzne rychlo von🙂)) vy urcite este nieco priberiete🙂)) pekný vecer prajem

rejcl4
19. feb 2011

@cerealka mas pravdu, hlavne nech vsetko dobre dopadne a drobci su zdraví, ved to je najhlavnejsie🙂)). Tak si pekne uzivaj svojho manzela, kym mozes potom na to nebude cas🙂))) drzim prsteky, pa