Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ahojte volám sa Sofia Nagyová narodila som sa včera o 21.45. Mám 3840g a 52 cm. Ja aj maminka sa máme dobre 🙂 .
boze baby, ja mam zajtra termin ale stale sa vobec nic nedeje. zajtra mam aj poradnu tak dufam ze ma lekarka trochu potesi
@andrea142 gratulujem hlavne vela zdravia 🙂
@andrea142 gratulujem ti a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂 a ako si isla nakoniec sekciou alebo spontalne?
@fordemirka nie, nemas narok na zlavu...normalne platis to, co by si platila aj inokedy u svojho zubara... mne sa zas odlomilo zo zuba... 🙄 super, nie?
@andrea142 huraaa, tak gratulujem aj ja! Vela mliecka a spanku, ziadny plac 🙂
Baby ja party vcera takmer do polnoci, tancovanie v opatkoch a dnes dobre slonie nohy z toho 😝
Dnes narodeninova party, zajtra sme zorganizovali s kamosmi spolocnu veceru. Davam si vzdy pohar vina, tak v najblizsich dnoch ci nociach by som sa mala pohnut.
Zajtra (pondelok) poslednykrat do prace a potom dva mesiace pokoj, materska. Nechcem napisat, ze veget, lebo od vegetu to bude mat daleko 😀
Zajtra este k dokimu poslednykrat, nakolko som este neporodila.
@briketa presne tak sa ukludnujem 🙂. uz som bola nervozna tak som poprosila muzicka aby popocuval, co sa v tom brusku deje. a ako na potvoru, len co prilozil ucho schydal kopanec rovno do tvare 😀 tak som sa ukludnila.
boli sme dnes prvu noc same, bez ocka. no a aby to bolo vesele mala ma silnu nadchu a v noci sa zacala dusit soplom :(. nepomahali kvapky, osavanie no nic :( ta mrcha bola niekde celkom vzadu. tak sme sa potrapili. mne zacalo tvrdnut brucho no jednoducho parada. ale zvladli sme to 🙂. asi pred hodinou sme vstali do zasnezeneho rana :( komentar mojej malej: mama budu vianoce, dostaneme darceky 🙂 budem poslusna, uz sa tesim na darceky.
@anulik888 no v noci ju nebudes trapit, ale cez den na zvodnatenie soplikov je najjednoduchsie zavriet sa do kupelne, pustit horucu vodu zo vsetkych kohutikov, alebo sa zavriet ak mate taku sprchu a tam pobudnut desat minut, ono sa tie hlieny uvolnia a potom sa omnoho lepsie odsavaju.
A na noc je najlepsie dat k postielke zvlhcovac. My si medzi sebou s kamoskami poziciavame, ze davam aj dva. To sa potom v pripade nadchy omnoho lepsie dycha. A vtedy davam aj pod madrac velky vankus,aby nelezali vodorovne.
Napisala by som naparit, ale napr. s mojimi detmi sediet nad horucim hrncom nad bylinkovou parou, to je naozaj cista utopia... 😅
Skoro sa vyliecte. Hlavne nech to nechytis, lebo tlacit s upchatymi dutinkami a nedajboze po porode mat kasel co ti natahuje rany, no to teda fakt nepotrebujes. Drz sa kocka!
@briketa ja som tiež uvažovala už pri prvom o zvlhčovači vzduchu,ale nakoniec ma rodina prehovorila že to je prepych 😒 🙄 ty maš aky? stym vankušom to unas nefunguje lebo sa zošuchne dole a leži potom križom
tak mi sme uz na svete...Šimonko Stanislav sa narodil 1.3. o 12.45 s mierami 3410g a 50cm...
@xena1 gratulujemeee 😵
http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/525
http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/489
http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/494
pošlite nám hlasy, dá sa posielať každú hodinu 1hlas na každú fotku tak ak si spomeniete do 22ho sa hlasuje dakujeme za všetky hlasy tým ktorý zahlasujú
gratulujem všetkým novým maminám a bábatkom 😉
@xena1 gratulujeme 😉 a už ste doma?aky bol porod,všetko ok?
@xena1 gratulujem 😉
aj my sa pripájame ku gratuľácií!!! a pôrod prebiehal ako?

ahojte baby 🙂 drzim palce vsetkym nech nam to dopadne najlepsie ako sa da.... inac ja uz tiez nevladzem krize hrozne bolia a obcas nejaka ta kontrakcia fuuuu... som zvedava co to bude ked to budu tie ozajstne porodne.. 😖 a gratulujem tym co to uz maju za sebou 😉