Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@siss_sz Ja ani neviem presne kolko som tlacila. mohlo to byt od 10 min do 15 min. Malu museli aj rozdychavat tak mi nebolo vsetko jedno. Ale vtedy som o tom este nevedela, len nezacala hned plakat, az po chvlke. Ale nastastie je vsetko v poriadku. Mam pocit ze ma dali skoro tlacit ked este nebola uplne dolu a aj ta poloha nebola v polosede ale skor v leze. A museli mi tlacit aj na brucho sestricky a to ma najviac bolelo a tak sa mi nedalo tlacit do branice a tlacila som do hlavy. uplne zle. Ale treba na to zabudnut. Inac som rodila od pol jednej v noci do 7 rano, takze celkom rychlo. A to dve hodky posobila epi. Tak sa to dalo.
Pridavam fotku nasej malej Elišky- 13.3.2011
dievcata ja som stale tehu ja asi nikdy neporodim ☹
@brigus198754 tipujem ze zajtra..nech mas pekny datum 😉 21.3.
Babenky gratulujem Vam k babetkam 🙂
dobre ranko, este tu niekto ste alebo som uz uplne posledna? este 9 dni do terminu, tak som zvedava ako dlho potiahnem ja 🙂
a gratulujem k babätkam
ozaj , a ko sa vam na konci hybe alebo hybalo babo? moje je teraz velmi kludnucke, az sa niekedy naplasim ale potom sa trochu pomrvi....
@majloo no aj ja mam v stredu ale az 30. marca, a nohy veru mne zacali tiez puchnut v poslednych dnoch...nic prijemne veru🙂
zajtra mam termin u doktora , tak som velmi zvedava ako to vyzera...vsetci hovoria , ze potiahnem aj do takeho 10. aprila, ze mam brusko este hore, atd. ale tvrdne mi velmi casto teraz
@kovkov tak podla poslednej MS mam 29.marca a podla prveho UZV v nejakom 10. tyzdni to mam na 23.marca, uz teraz mame vraj cez 4 kila, tak som zvedava 🙂 Aj ja mam vraj brusko hore, ale kedze ja sa nan pozeram kazdy den, neviem to tak posudit. Mne uz nedali ani poradnu,mam sa prist ukazat den po termine. Daj vediet, ako dopadla potom poradna. 🙂
ok, dufam, ze to dopadne dobre 🙂
fuu, cez 4 kg , to je pekny valibuk 🙂 , ja som sa na poslednej zabudla spytat, kolko vazi a zajtra asi nebudu robit ultrazvuk ale nevadi, necham sa prekvapit🙂
idem dnes poumyvat okna ked je tak pekne...mozno sa aj nieco pohne 😀
ahojte, tak mi sme tiez este 2v1, dnesna poradna OK, otvorena som na 1 prst 😉
ahojte, ja mam termin zajtra a ak to nepride same tak v stredu sekcia. mala sa hybe dost, v noci ma aj bolelo a tvrdlo brucho v intervaloch a potom nic .... bola som sklamana. a uz ma ani neboli .... len krize a od spodu . tak neviem. co pomoze urychlit to? a mam strasny problem so zaludkom. neda sa mi lezat ako mi vsetko vracia .... bleeee. vikend sme mali celkovo "uzasny". mala mala horucky nad 38.5 😢 vdaka bohu uz je ok. vraj daka viroza. ja mam cele usta oherpesene az strach.
@brigus198754 este stale doma alebo to uz prislo? 😕
@sunnygirl26 ahoj este som stale tehu 😠 dnes 4.den prenasam ale ked neporodim vo stvrtok idem do nemocnice na sweep ☹ .V noci som mala 2-3 krat kontrakcie ale prestali takze s toho nic neverim ze by sa to uz samo spustilo 🙄 a ti si este tiez 2in1?
@brigus198754 tak ja idem o nejake dve hodky na poradnu, uvidime, co mi povie lekar....termin mam v piatok, tak to beriem este tak v pohode, ale asi by som to uz tiez mala radsej za sebou a to nehovorim o mojej polovicke 🙂
Tak my uz sme konecne doma 🙂 17.3. o 14.45 sa nam konecne narodila nasa najkrajsia Eliška - 3150g a 50 cm 🙂 Mamickam cakatelkam zelam pevne nervy a hladky porod, inak viac ako vrele odporucam epidural 🙂
@renesens mozem sa ta spytat? porod ti vyvolali a tak potom si dostala epi? ako dlho to asi potom tak trvalo? ja idem zajtra, tak este sondujem na poslednu chvilu 🙂
@renesens gratulujem k Eliske, krasne meno 😀
@brigus198754 ako si na tom? POmohol ten skoricovy kolacik? 😉
baby drzte palce o chvilku planovana sekcia. od rana som rozklepana.. :( bojim bojim. viem do coho idem 🙂 ale velmi sa tesim na malu
@majloo ahoj moja nepomohol kolacik len pridat na mojej vahe, ☹ som stale tehu a myslim ze uz aj naveky tak ostanem lebo sa citim vynimocne dobre vo svojej kozi ako keby som tehu ani nebola 😝 uz rozmyslam mozno ani nie som len som vela pribrala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@brigus198754
@siss_sz
Ďakujeme veľmi pekne 🙂)