Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
dievky som 11dni po termine nic vobec nepomaha poradte mi prosim co robit uz naozaj nevladzem ☹
ahojte, chcela som sa vas spytat, aky ste mali porod? ja som totiz, nrodila na slovensku, tka by ma to zaujimalo. prilozili vam babätko hned, alebo ho najprv vysetrovali? ....mne bola gretka hned prilozena asj s pupocnou snurou a potom sme sa v kuse tulili takmer dve hodiny, bol to uzasny pocit citit hned to mokre horuce telicko...
@brigus198754 mne pomohlo na porod vydrhnut vanu- vecer som vydrhla,a rano o pol tretej sa mi uz aj voda spustila 🙂 a den predtym sme cele doobedie pobehovali po nakupoch-tak mozno aj to pomohlo 🙂
ty si ale tusim spominala,ze uz si vselico skusala,ze? tak drzim palce aby si to este teraz v marci stihla 🙂
@andrea142 dakujem 😀
Babyyyyy... Mala som to stihnúť 27.ho a už je koniec mesiaca, no hroznééé... Sú tu ešte nejaké čakateľky? :-/
@brigus198754 sak a lekari nic nerobia? tu sa chodi uz kazdy druhy den na poradnu a "pomahali by ti"..akoze tie hamilltonove hmaty napr...
a sex je, behas hore-dole... a nic? ... no najhorsie co sa ti moze stat, ze "uz len 3 dni" - viac sa nenecha prenasat...snad ani v UK, ci?
@bellugia ano moja ja som tu tiez ja som mala termin 18.marca a stale som tu ☹
@siss_sz vies poslednu poradnu som mala v 38.tt a odtedy som bola len raz v nemocnici pred tyzdnom kde mi spravili sweep to je to iste myslim ako na svk hamiltonov hmat no nic sa nedialo len mi z toho odisla zatka.Vcera som vyila uz aj ten ricinovy koktel kontrakcie som mala celu noc a nadranom o pol 5. vsetko prestalo boli ma cely spodok a som velmi unavena do rana som nic nespala 😠 ale ja uz naozaj skusat nic nebudem ak do soboty nic idem na vyvolavacku vtedy budem mat ukonceny 42.tt no parada.
@brigus198754 jejo, tak si pospi, lebo ked nahodou budes rodit, budes vycerpana az-az!!! drzim palce!!!
@siss_sz
@brigus198754 Mno, nejako nič nerobia... ja som mala mať termín v nedeľu, a na poradňu mám ísť v rámci 41.tt zajtra... takže pekne 5 dní navyše. Asi ak je to ok, tak nevadí - ale až tak to nesledujú tak som z toho už dosť na nervy! A navyše, so mnou sa nič extra nedeje, tak by ma zaujímalo, dokedy budem ešte čakať... kks 😕
@brigus198754 No, každá už to pomaly má za sebou a my čakáme... Ty ešte dlhšie. Páni, ani mne nič nepomáha... Žeby hormón, spúšťajúci pôrod, zaspal? ☹
@bellugia skus drazdit bradavky pritom sa do tela uvolnuje hormon oxytocn co moze pomoct spustit porod 😉 mne to nezabralo ale kazda sme ina mozno tebe to pomoze 🙂 aj ja im tisko zavidim ze to uz maju za sebou ale dajako mi sme tu ostali ako posledny mohykan 😝
@brigus198754 haha, no áno, sme tu ostali ako posledné svietiť 😀 Mno, skúsim, lebo ja už skúšam tuším všetko možné ...
Ahojte baby....termin som mala 28.3. takze uz 3 dni prenasam. Dnes som bola na poradni u gynek. a ten ma posiela do porodnice (prevzatie do starostlivosti). Poradi niekto...ako dlho zvycajne nechavaju prenasat?
@jankajojko max 2 tyzdne
@bellugia poobede o 4. mi praskla voda prisli sme do nemocnice spravili ctg a poslali ma domov nakolko nemam kontrakcie mam cakat.Teraz som dostala prve je to strasna bolest ale ja vydrzim vsetko pre moje babetko 🙂 su dost neprvidelne ale uz ich zapisujem
darček pre dieťa 'narodeniny
http://www.BrandsDragon.com/wj_r.asp?lid=1450
@brigus198754 jej, to je super... vydrz, to mas jak ja🙂) drzime palce!!! (inak fakt nonsense, ze vas tm po prasknuti vody poslu domov...ts...)
@brigus198754 tak nech to vsetko dopadne dobre a konecne budes drzat svojho drobceka 🙂 ved si sa dost nacakala 😉
@brigus198754 : držím palce, daj vedieť ako si potom dopadla 😉
@brigus198754
@siss_sz
ďakujeme veľmi pekne
@januska010 ako sa vam dari? papkate, priberate?

@anulik888
@sunnygirl26 : gratulujem baby 🙂