icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
20. máj 2011

@asma no tak to je tym, ze prsnik nemal odberatela, tak ukoncil vyrobu 😀 da sa to v pohode este zvratit, len musis par dni zabojovat a ako prvy ponuknut vzdy ten prazdnejsi prsnik...

asma
20. máj 2011

@sirinka fuuuu tak to nas čaká boj ale tak hadam to zvladneme..
ešte sa chcem opitať asi pred mesiacom sa mi mlieko valilo z prs tak som odsavala a odkladala do mrazaku, doky mi hovoril ze tam môze byt pol roka a potom co s nim? Da sa donho dať nejaký marina keks a na noc dať take hustejsie? 😕

sirinka
20. máj 2011

@asma od ukonceneho 5.-6. mesiaca mozes napr. kupit nemliecnu kasu a zarabat ju v tomto tvojom mliecku. napr. ryzovu, ta je lahko stravitelna...marina keksy ja osobne nedavam tak malym detom....

asma
20. máj 2011

@sirinka a tam sa to mličko nevari len sa zohreje..
xixiix to tak ubehne malinka rastie ako z vody nestiham sa cudovat a uz mam 5670gr tak sa tesime xi

sirinka
20. máj 2011

@asma ano nechas ho volne rozmrazit pri izbovej teplote a potom prihriat (nie v mikrovlnke) a zarobit tu instantnu kasu...
ak by si chcela varit domacu kasu, tak uvar ryzu, pohanku alebo co chces vo vode, zlej a tak primiesaj materske mlieko a rozmixuj...

filmuska18
20. máj 2011

@asma ok, prepac, potom by som suhlasila so sirinkou, ja som mala nadmernu tvorbu mlieka, tak som sla viackrat z jedneho prsnika, ale som to prehnala a zrazu bolo v jednom stale vela a v druhom skoro vobec. Zafungovalo co pise sirinka. Najhorsie ze reakcna doba vsetkych tychto veci je dlha, minimalne den, tak som nevedela odhadnut ako to zafunguje, aj to pitie, v ten den ti ani nepride, ze nepijes a na druhy den zrazu problem, a zas minimalne den kym sa prejavi naprava.

asma
23. máj 2011

tak babulky trapili sme sa s maličkou aby sme napravili ten môj jeden prazdni prsník, bola taka nervava kedze z neho nic neslo ze som skoro plakala, tak teraz ju normalne nakojim a ked je v klude tak si ten pošramotený odsavam 🙂 stačí to aj takto? 😨

hajanka
24. máj 2011

@asma no ja neviem, urcite poradi niekto kto do toho lepsie vidi, drzim palce!

nikushka13
25. máj 2011

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html ....tá stránka...môže mi to niekto ešte raz vysvetliť ako to funguje? 😀

hajanka
25. máj 2011

@nikushka13 jeeeej mne to vyslo 😀 😀 sranda

Nikus, zadaj rok, mesiac a vlastne komplet datum tvojho narodenia a casovu zony (my sme Central European Time zone cize CST)
Potom zadaj rovnakym sposobom datum pocatia a vyjde ti ci to je chlapec alebo dievca.

skusala som zadat moje prve dieta a vyslo spravne, je to chlapec 🙂

nikushka13
25. máj 2011

do obidvoch mám zadať CST?lebo niekto tu spomínal niečo, že sa ma pripočítať 1 a ešte niečo o letnom slnovrate, tak tomu som nechápala...ale keď zadám tak, ako mi vravíš...tak mi vychádza dievča...bodaj by...🙂

siss_sz
25. máj 2011

mne to nevyslo, mne vychadza dievca a mam chlapca... 😉

nikushka13
26. máj 2011

aj tie čínske kalendáre...to sú také hlúposti... 🙂

mysiatko1
26. máj 2011

Ahojte nenájde sa tu niekto na kočíkovanie v Tomášove príp. v okolí? Akurát sme sa prisťahovali a máme 2,5 mes.dcérku, no nikoho tu nepoznáme

andrea142
26. máj 2011

@mysiatko1 : ja som z Tomášova 😉

martinkaastefanek
27. máj 2011

@nikushka13
@hajanka mne to nevyslo..vraj baba a mame chlapca 😀

ocino123
27. máj 2011

mohol by mi niekto poradit? moj chlapec ked place, po case sa zacne dusit. akoby nevedel plakat. druhy je v pohode. ale toho starsieho musime stale brat na ruky aby neplakal.... a tiez ma zaujima, ci niektora z vas dokrmuje dieta niecim alebo piju LEN mlieko. my davame do mliecka trosku ryzovej kese. deti su pokojnejsie.....

siss_sz
27. máj 2011

@ocino123 my davame LEN mlieko... kasa sa mi zda skoro, nie?
a ten pla, pokial nemodrá bábatko by mal byt v poriadku... a ked sa utíši na rukách, tak treba drzat..chce citit vasu blizkost, si myslim 😉

nikushka13
27. máj 2011

@martinkaastefanek ja by som chcela, aby mi to vyšlo... 🙂 ale ako som už povedala...neverím na také...ani na tie čínske kalendáre a podobné sprostosti... 🙂

hajanka
27. máj 2011

@ocino123 moja neterka niekedy tak place ze sa az zajakava, akoby hikala, raz sa z placu zgrcala a par krat sa tak rozkaslala, ze az 😖 dufame, ze z toho vyrastie.
Kasu e-e-e to je este skoro, do mlieka netreba nic pridava. Neviem ake mlieko papkaju, ak Nutrilon, tak skuste na noc davat Nutrilon Extra, ten viac zasyti. Mozno aj ine znacky maju nieco podobne, ale ryzovu kasu by som este nedavala.

andrea142
27. máj 2011

@ocino123 : možno mu zabehne, moja občas tiež tak zvykne plakať. ja som staršej zvykla uvariť ryžu vo vode ,to som potom scedila a s tou vodou som jej zarábala nutrilon ,lebo mi strašne málo pila. takto aspoň priberala o niečo viac.

majloo
29. máj 2011

@asma ja mam tiez jeden takmer prazdny a maly, kojim z druheho....a robim to tak, ze ked sa naje, tak ho dam na druhy, uz sa tak nenervaci (mam na nom vpadnutu bradavku, preto tak dlllho trvalo,kym sa ako tak dokazal prisat) a tam si uz spokojne dudluje a stimuluje a ked mam nahodou cas, tak si odsavam a pomalinky vidim, ze mliecka je o troska viac, urcite sa rozkoji aj ten druhy. 🙂

nikinka1981
29. máj 2011

Ahojte maminky, zvyšili sa mi dva balíky pampers premium care dry max č.2 72ks v jednom aj druhom. Nemala by niektorá záujem, lebo mm nám ich kúpil viacej a už dávame č.3 😀. V Okr. KK alebo PP by som ich aj doviezla.

asma
31. máj 2011

Ahoj babulky.
už ste sa po porode dostali do formy? ja mam stale brucho ako malo tehotna a dost ma to jeduje 😠 neviete co urobit...
Dietovat velmi nechcem kedze malinku stale kojim, na dvicenie ako tak cas mam ale fakt chvilocku?
Alebo sa predsa da nejako upravit strava? 😖

ivka82
1. jún 2011

@asma som na tom podobne🙂 malý bude mat 3 mesiaciky, bruško ešte mám, snažím sa cvičiť trošku ale moc sa mi nexce:( ešte zostáva 6 kg na pôvodnú váhu.

dadka1010
1. jún 2011

@asma
@ivka82 Aj aj mám ešte brucho 😠 , vlastne to je taký ovisnutý špek nad jazvou 🙄 🙄 🙄 . No hrôza, neviem čo s tým budem robiť, keďže jazva ešte sem-tam bolí, na cvičenie nie je čas a tiež stále kojím, tak sa chcem stravovať poriadne, lebo aj tak polovicu vecí jesť nemôžem 😖 . Mne zostáva ešte 5kg, všetko je na bruchu, ale ja by som dala dole aj 10kg, keďže som ani predtým nebola modelka 😀

wzorcek
1. jún 2011

ahojte, mozem sa pridat? 😀
nestresujte, ja mam od marca este asi 7 kg navyse a mam stale pocit ze to ide dajak rychlo dole... ved budte v pohode, ono sa to casom vykoji a vybeha, nie?

siss_sz
1. jún 2011

to dufam..ze sa to vykoji a vybeha... ale mohlo by to ist aj rychlejsie, nech ma clovek dbry pocit😀

ivka82
1. jún 2011

@siss_sz
@wzorcek
@dadka1010

@asma veru, tak snáď to pojde rýchlo dolu🙂 ja som bola zvyknutá cviciť pravidelne, počas tehu som nemohla a teraz je to už horšie so mnou . ale treba sa iba asi motivovať🙂) tak verím, že tiež budem čoskoro min.na svojej povodnej vahe. čo takto sa vzájomne motivovaŤ?🙂

dadka1010
1. jún 2011

Kojíme, beháme okolo malého, natriasame, hojdáme a stále to tam na tom bruchu hompáľa 😀 😀 😀 .