Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@wzorcek
@mianc
@dadka1010 Ahoj babulky aj ja mám doma riadneho macka, už len pri kojení mi dava zabraať xi chvalabohu kočík ju baví a zatial v nom vydrží, tiež sme celé dni vonku lebo mala sponka najlepsie vonku na vzduchu,,,, bola som v Tescu a objavila som tam koliesko ROTANA, určite ste to už videli, ja som na tom cvičila ešte v puberte tak som si ho kupila aj teraz nestoji ani 5e a mam odskušane že na bruško funguje takže každy deň sa pri telke na ňom zavrtím a snád sa to zlepší xi
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahoj babulky,,,
ako sa majú babatká? malinká nám rastie ako z vody, teraz asi dva týždne ma nonstop rúčky v puse a zaslintá všetko je možné ze jej už pojdu zubky??
😝
@hajanka no ja sa tesim, starsie sa prvykrat otocili jedna ako 6 mesacna a druha az v 8 mesiacoch a vzhladom na to, ze janulka nemala uplne optimalny prichod na svet, tak ma to nevyslovne tesi...kazdy maly pokrok...aj hlavicku v pohode udrzi v stredovej linii, len kravicky sa jej nechce past velmi...
ze ju drzi pekne rovno http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat...
Aj náš malý má stále pästičky v pusinke. Niekedy mi to ide pekne na nervy, hlavne v noci, keď začne mľaskať 😀 😀 😀 . Och joj, všetko je zaslintané a mokré ako od psíka. Ešte sa neobracia z chrbátika na bruško, ale moc mu k tomu nechýba, takže už dávame pozor 😕
ahoj babulky ako sa mame? Ja z tej našej herečky umrem... mame taku malinku hrkalku a po pár pokusoch ju pekne chytí do ručky a už si ju dava do pusy namiesto dudla tak som jej ju dnes zobrala a dala som jej take malinke kusatko nech reku kuse do toho a nie do hrkalky tak ten krik ste mali počuť ked som jej zobrala hracku...
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@asma 😀 😀 😀 herečka, načo jej berieš hračku? Náš krtko hryzátko tiež nevie používať, zato hrkálku vopchá do úst skoro celú 😠 , hlavne, že obe hračky majú rovnaký tvar, ale to nevadí. Cumeľ už zabudol cmúľať, takže u náš nula bodov, aj keď niekedy by bodlo, keby len podudloval 😅
ahojte ... 🙂 náš sa narodil 2. marca.. 🙂 takže má teraz 3 mesiace 🙂 s hračkami sa už krásne hrajká od 2 mesiacov 🙂
nas sa este na brusko prevalit nevie, hoci par krat sa mu to skoro podarilo, ale zato som vcera na chvilu nedavala pozor a z prebalovacej podlozky na ktorej lezal mu trcala cela hlava a este kus chybal a leti zo stola 😲 😖
a cumlik u nas nic, to furt na nas kuka ze co mu to pchame do pusy 😕
ahojte dievcata tak ja som sa to dnes dozvedela tiez neni nic iste menzes mal prist az zajtra dufam ze nepride tfuj tfuj kuk album som si robila dnes dva rozne testy.....ale bojim sa ale nechcem mysliet na zle
ahojte baby, mozem sa ku vam pridat? Ja mam tiez dievcatko zajtra bude mat 3.mesiace a tiez mame novinku strcit si cele rucky do pusinky a oslintat vsetko ako bernardin 😉 Zajtra ideme na ockovanie na pneumokoky a rotavirusy, uz vas niekoho ockovali, mavaju potom deticky horucky?
@blavacka ja ockovanie zatial uspesne odkladam....ale komplikacii po ockovani byva dost...teploty uplne bezne bohuzial...www.rizikaockovania.sk
@dendy1 no akurat sme sa vratili od lekarky, pichali ju do obidvoch noziciek a este jej dali aj nieco vypit,
bola taka uplakana, tak som ju dala spat do izbicky, ked sa zobudi dam jej ten studeny obklad na nozicky a dufam, ze nebudeme mat teplotu, pre istotu som kupila paralenove cipky.
Ja som z Petrzalky, ale byvam v Zalesi pri Ivanke pri Dunaji, lebo z tade je manzel a postavili sme tam dom.
Ale skoro stale som v Bratislave, lebo tam mam vsetky kamosky aj s detickami,. Chodievam sa prejst ku Drazdiaku a na hradzu na korcule aj s malou, kupila som si kocik s brzdou a cez tyzden ked tam je cez den malo ludi,tak korculujeme, aby mamina zhodila nejake tie kilecka 😝

ja osobne musim cvicit kazdy vecer, lebo mi odchadza chrbat... nas drobcek ma totiz uz 6,5 kila a sice ho netreba nosit vkuse, ale mam aj tak dost... no a ked uz cvicim tak sa uz trosku ponatahujem cela 😉
no a niekolko hodin denne tlacim kocik po sidlisku, to da tiez zabrat 🙂
chce to cas, sme na dobrej ceste 😀