Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 Tak určite aj ja som poctivo balila, ale teraz v tých horúčavách ho už nechcem trápiť. A myslím, že už by sa to nemalo zhoršiť, keď už to bolo dobré 😉
Je len dojčený, dúfam, že aj dlho bude 😎 . NO hej mám s ním čo robiť od začiatku 😀
@dadka1010 Presne, aj ja ho nechcem trapit, najmä kvoli brusku, ale aj tym horucavam, a navyse tiez si myslim, ze ak uz to bolo dobre, tak sa to uz teraz nepokazi . Super, aj my sme plne dojceny 🙂 a to som si myslela, ze ten moj je nenasytny hlados 😉 .
@hajanka
@dadka1010
@adelaida33 uz ani u nas netreba pausalne balit vsetky deti, iba ak pri prvom vysetreni je nejaky problem....
@adelaida33 moja dr. je v pohode, zatial som spokojna....len mi nechce vyjst v ustreti, co sa tyka rozdelenia ockovania, chce sa riadit prikazom z vrchu, ale ked podpisem, ze odmietam, tak to akceptuje bez nejakych vyhrazok, alebo poucovani....
@sirinka No ak maju prikazom davat detom tie vakciny naraz, sucasne, tak pochybujem, ze moja Mudr. nam to tam neda tiez naraz 😒 . Skusim sa s nou dohodnut, ale aj ked sukromne s ockovanim nesuhlasi, pochybujem, ze sa bude vzpriecat prikazom, neviem, ci je az taka rebelka 😝 .
@adelaida33 no neviem, lebo napr aj termin ockovania je presne stanoveny a moja dr. bola kludne ochotna pockat s tym dva mesiace, ale uz rozdelit to ockovanie nechce, myslim si, ze skor im to nechcu takto preplacat poistovne, ze ockuju akokeby na dvakrat a nie iba raz....ja neviem...ale je dost takych, ktore to bez problemov urobia...navyse aj ruvz ak je takyto pripad hlaseny, tak najprv sa vacsinou snazi dohodnut doockovanie....
poslusne hlasim, ze moj syn sa uz druhy raz vyhol ockovaniu - kvoli nedvihajucej hlavke, ked ho tahame za rucky do sedu z polohy lezmo na chrbatiku... tak sa aj celkom tesim, lebo dnes som to vifdela na inom bábe, ako to ockuju..fuj :-/
takze nam ho budu ockovat az 4-mesacneho... a to som nemusela ani prosikat, Daniel sa svojou hlavkou sam o to postaral...
apropo, je tu este nejake babo, komu tak nedrzi hlavicka? 😅
@siss_sz hm, a doktorka co ti k tomu povedala? ja chodim s janulkou na neurologu, tam ju skontroluju vzdy, nastastie vsetko primerane veku, hlavicku si pekne drzi, dviha a otaca...aj chrbatik v sede uz ma skoro rovny....
a super, ze ste sa tomu zatial vyhli, ja na tvojom mieste by som ho nechala vysetrit u neurologa, nech mate istotu kvoli ockovaniu aj aby sa nezanedbalo nejake cvicenie, ak by bolo treba....
Tak sme po kontrole kĺbikov, vraj máme ešte mesiac baliť, ale už žiadna kontrola, takže nožičku sú v poriadku 😎
baby hlasim dnes sme boli na preočkovaní a chvalabohu žiadne komplikácie, ani horúčka, malinká už krasne spinka v postielkee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ale pomoooooooooooooooooooooooooooc ja nevim ale asi mne idu zuby som nervozna uz druhy den a strasne hančkujem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ked kojim môzem nejakú smektu či tak nieco? suchare nezaberaju.. 😠 😠
@dadka1010 no teda tak to mate super 😉 ja este stale balim na siroko ... ale malemu to nejako zatial neprekaza 😉 na kontrolu ideme az koncom buduceho mesiaca tak hadam uz potom povedia ze netreba 😉
ozaj kocky, co sa tyka toho prevracania 😉 to ma byt z bruska na chrbatik ci opacne? u nas zatial ziaden naznak 😎
@nataliasarron Ani my sa zatiaľ sami neprevraciame, ešte mu trošku k tomu treba pomôcť. Aj keď samého sa ho už bojím nechať niekde na posteli, čert nespí 😀
@dadka1010 hehe no to hej 😀
@siss_sz nedrzi pevne a dr. (v rehabilitacnom centre) jej vravela ze je hypotonicka, sli na neurologiu, tam dr. povedala ze nie je hypotonicka, resp. ze je ale ze je to normalne ze v tomto verku 80-90% deti je hypotonickych (comu neverim), pediatricka si ani nic nevsimla..... 😠 😖

@adelaida33 U nas vravia balit aj bez indikacie 🙂 po troch mesiacoch uz len ked je pricina.