Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
http://primar.sme.sk/c/5271196/balit-ci-nebalit...
Niektori lekari sa len nevedia odthnut od zauzivanym postupov a metod liecenia. Nemozu prist na chut modernej technologii a stale sa opieraju a pridrziavaju konzervativnych metod liecenia, len "pre istotu".
Ak zdravemu dietatku mas davat (alebo davas) pampersku + dve plienky, co potom chudatko to co zdrave nie je? 🙂 narvu mu tam vankus?
@dadka1010
@nataliasarron
@hajanka hahahaaaa 😀 😀 ze vankus 😀 nooo to asi uz len tak vypada 😀
@nataliasarron
@hajanka No hej možno aj vankúš 😀 , ale vravím nedávam mu už poštolky, lebo to by sme museli aj bodynka kvôli tomu nosiť asi 80 😀 😀 😀 a dávam mu to len na noc, lebo mi ho je ľúto, keď má takú gundžu medzi nohami aj vajka sa mu možno paria 😨
my sme vobec nebalili na siroko, v porodnici vraveli ze uz netreba... Dr na prvej kontrole vravel ze vsetko v poriadku ale mame pre istotu balit, ze kvoli tomu aby sa nahodou nejakou neodbornou manipulaciou neposkodili, ale som na to kaslala... a na dalsej kontrole vravel ze uz nemusime... ale nemame este vyvynute jadierka, ale to je vraj v pohode a s balenim to nema nic spolocne
ockovanie mame posunute kvoli nezahojenemu ramienku, ale dr. nam nechce pichnut zvlast ☹ rozmyslam ze si to jedno ockovanie zaplatim sama, ked im to poistovna nechce preplacat...
skusali ste niekto tie take volne predajne homeopatika davat popri ockovani? ja nad tym uvazujem, pisu tam ze sa to dava den pred, v den ockovania a den po
ani my sme nebalili na široko, naša pediatrička hovorila a aj v nemocnici mi povedali že netreba ak nebude v perinke. Vraj v perinke majú deti neprirodzenú polohu, čo im núti vystierať nožičky.. my sme používali zavinovačky a nechávala som malú voľne kopkať.. na prvom sone mi ortoped povedal, že je to ok, len jeden klbik je na rozhraní, a teraz v 3. mesiaci nám povedal že je to OK ale ešte nie sú rovnako vyvinuté, vraj máme prísť ešte v piatom mesiaci pre istotu.. ale dávam malej aspoň na večer široké balenie.. lepšie teraz ako potom neskoro.. 😖
@wzorcek ktore su tie homeopatika prosim ta?
ja som nebalila nasiroko ani druhu, ani tretiu dceru a maju klby v pohode...baby ak mate doteraz dobre vysledky, netrapte seba ani tych drobcov 😉 my mame dokonca tuto vrodenu chybu v rodine, aj ja, aj moja mama, ta chudera nosila take popruhy ako babatko a mne zase musela davat specialnu tvrdu vystuz na plienku, aby som mala pekne od seba nozky...nastastie ani jedna nasa princezna s tym nema problem...
@nataliasarron to prevracanie sa je velmi individualna vec...hlavne uz treba byt obozretny, moze to prist hocikedy...a neskusa sa dat ani na bok? napriklad, ked sa natahuje za hrackou, alebo za tebou a tak?
@hajanka ja som nasla toto http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/thu...
@hajanka @sirinka ano, myslela som tie co posielala sirinka, akurat granulat, nie globule:
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/thu...
v mojej "mudrej" knizke (homeopatia do vrecka) pisu, ze pri hexe sa ma davat Thuya 15 CH 5 granul 1 x denne pred ockovanim, v den ockovania a den po ockovani... nie su tu specifikovane ziadne ine riedenia
ale kamoska mi raz dala taky nejaky clanok kde boli tiez riedenia rozpisane (ze sa ma užívať stupňovito: jednu dávku v riedení 5 CH 1. deň, jednu dávku v riedení 15 CH 2. deň, jednu dávku v riedení 30 CH 3. deň a pre dieta do 5 rokov len 2-3 granulky... tak ja neviem
na sebe skusam kadejake tie homeopatika a zatial mi vsetko pomohlo...
nas sa este vobec neobracia, ale beriem to tak ze sa mu skratka nechce 🙂 on je taky pohodak po mamke...
caute kocky, tak my sme ockovali v uto na obed obe naraz, hexa+prevenar. Ja som to znasala horsie ako maly 😢 , celu noc som nespala, lebo som nevedela, ako jeho organizmus zareaguje a velmi som sa bala horucky, tak som striehla a striehla 😕 ... Nastastie je to za nami a druha noc bola, vdaka Bohu, pokojna 😔 . O 6 tyzdnov mame pokracovanie, tak dufam, ze to bude ok.
Babulky hlásim očkovanie v pohode, ale mame nacikať do talého trafeneho sačku tak neviem ako snád som ho tam pripevnila ako tak dobre ixxi uvidime rano...
vraj sa teraz odovzdáva moč, alel nehovorili mi na čo, ma trafi šlak z toho dokyho..
@sirinka no moja tak mi sme moč ani dnes nebrali , jeden sačok nam odisiel z miesta xi a načurala vedla, kedze do rana spinka tak ten druhy bol suchy bo ked tak haja tak ani necika a po pol hodine somvzdala aj cakanie ne prud ixixi, inak musi to byt ranny moč, lebo ked sa ideme kupat a je chvilku naha hned cika ze by som ho odobrala vecer.. Takže az v pondelok odovzdavame mi,,
ahoj babulky ste tu niektorá ktorá uživa antikoncepciu? ja som začala prvý mesiac žiadne ťažkosti a teraz mam menzes už druhy krat za mesiac teda ani nie menzes ale take špinenie, myslite že ich mam vysadiť, či brat dalej a dufať ze sa to ukludni
☹
@janka2307 dakujem za info, iste kupim....ale my pojdeme na prve ockovanie az v auguste...tak mam este cas pozhanat... 🙂
@asma pokial to spinenie neprejde za par dni, max. tyzden vysad ich a urob si termin u gynekologa...ja som tak krvacala s cerazette, lebo mi zlikvidovali komplet sliznicu v maternici a uz svalovina krvacala...

@dadka1010 teda fakt kazdy lekar inak 😉 nam povedali ze pokial mal prvu kontrolu ok tak uz staci davat len jednu plienku na pampersku 😉 s dvomi musel byt poriadne narvaty do dupaciek co? 😒
no som zvedava ako dopadneme my na kontrole...