icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
7. aug 2011

@adelaida33 Neboj nič, pôjde to dole, len asi fakt musíme obmedziť tie sladkosti. A však počkaj, keď nám začnú loziť a chodiť, nebudeme im stačiť a snáď tie kilečká pôjdu dole. Čo je to tá rotana? Či o čom to tu píšete?

asma
7. aug 2011

@dadka1010 ahoj aj ja mam rotanu doma ja som ju kupila v tescu za nejake 4e.. je to parada... pred tehu som s nou aj schudla xi ale teraz som taka leniva a ked mala spinka tak rychlo varim, periem upratujem, a môj mm ma zlomenu ruku takze este aj jeho obskakujem tak sa mi nechce.. je to nieco ako tanier postavis sa na to a a krutis sa v bokoch,, boky, brucho idu dolu raz dva ale necvic viac ako 10 min ja som frajerka cvicila 40 min ved to nist neni a taku som mala svalovku ze som na wc nevedela sadnut.. 😠

dadka1010
7. aug 2011

@adelaida33 Pýtam sa skôr ako všetko dočítam, trdlo 😀

dadka1010
7. aug 2011

@asma 😀 😀 😀 , dík už som dočítala fórum do konca

dadka1010
7. aug 2011

@siss_sz Už sa to upravilo, síce sa budí aj 3x krát za noc, ale myslím, že je to lepšie ako každú hoďku. Podľa mňa sú to zúbky, ale snažím sa medzi kŕmeniami robiť väčšie prestávky, už aj cez deň. Zatiaľ sa nám darí vydržať tak 2-3 hodinky, snáď pochopí, že sa má napapať naraz veľa a nie pýtať každú chvíľku 😉

mianc
7. aug 2011

@adelaida33 xixi.. no moja túto noc, tiež bohvieako nespinkala.. 😒 čo 2hodky bola hore.. a ráno o šiestej už buntošila tiež.. ☹ bola zvyknutá krásne o tej siedmej.. to bolo čosi.. teraz sa mi zdá, že chytá iné moresy... 😠

adelaida33
7. aug 2011

@mis_ka niežeby som bola škodoradostná, ale potešila si ma 😀 . náš si tiež bez problémov ešte poležká, ale od radosti, ze je nový deň výska a kričí odušu, takže ja nemôžem poležkať so zatvorenými očami 😕 😕 😕 . Náš je jednoducho do minúty pripravený hrať sa a ja už asi nemám inú možnosť, keďže som bola rovnaké dieťa 😝 🙄 😝 .

adelaida33
7. aug 2011

@dadka1010 😀 tiež si myslím, že potom schudnem nabetón 😀 . ale radšej by som už pod vianočným stromčekom mala svoju figúru fit, lebo ja sa takto zle cítim 😖 . potrebujem sa kvôli psychike dat jednoducho fyzicky do poriadku - vlasy, nechty, postava 😒 . ale musím postupovat pomaly, aby som nedostala svalovku a neprisla o mm, ked som si ho doteraz vybojovala 🙂.

adelaida33
7. aug 2011

@mianc tak dnes tiez vyzeráš príťažlivo 🙄 ? 😀 určite to bola len taka prechodna noc, teda dufam 😔 , lebo vstavat kazdu hodinu-dve je dobry masaker 😝 . naša dadka vie o tom svoje 😉 .

asma
7. aug 2011

joj baby dadku obdivujem ja by som sa asi uz nervovo zrutila xiixixix

adelaida33
7. aug 2011

@asma kupila si rotanu v tescu dávno?

slavetka
7. aug 2011

Ahojte, idu vasim drobcom uz zubky?? Moj ma vrchne dasna take vydute. Pocula som o takom kremiku na dasna, co ich troska znecitlivie, ale zatial som to neskusala. Moj sa zacal v noci prehadzovat so zavretymi ocami, tak mu mozno uz pojdu. 😀 Inak sa zvykne budit dva krat a vstavame okolo 8-9tej. Dufam, ze to tak aj sostane. 😕

dadka1010
7. aug 2011

@asma Už sa nám to trošku upravilo 😀 , ale díky

dadka1010
7. aug 2011

@slavetka My už máme dva spodné, už od 3,5 mesiaca 😎 a asi nám idú horné, lebo tiež to tam má naduté a stále niečo žuje.

Kočky, v noci už spávame lepšejšie, ale zato začal špekulovať krtko pri zaspávaní 😠 , najskôr ho musím uhojdať na rukách, poriadne unaviť. To by bolo nič, ale on sa tak jeduje, tak mu musím spievať 😀 a to ja spievať neviem, ale nič iné mi nezostáva. Takže omieľame dookola stále tie isté detské pesničky, ako Ťap ťap ťapušky, Hojda spadla mačka z pôjda, Hijoo heta na koníčku, Oli oli Janko... Už mi to ide pekne na nervy a on to už možno chudák pozná naspamäť, ale jedine pri tomto sa ako tak ukľudní a potom sa môžme venovať papaniu.

careamell
7. aug 2011

@dadka1010
ahoj, prečítala som si, čo ti napísala siss_sz a bude mať v tom isto pravdu. Môj malý mal istú dobu tiež takýto problém. Zdalo sa mi, že je hladný, dávala som mu skoro každú hodinu, no nechcel sa prisať, alebo sa pri tom jedoval. Mala som strach, že nie je niečo v poriadku s mliečkom, alebo tak. Ale potom som ho jednoducho buď pohojdala, dala cumel, zaspal a potom, keď sa zobudil, tak sa normálne najedol. Trvalo mu to asi dva týždne a ja som mala nervy v keli z neho normálne. Tak neviem, písala si, že ti nechce papať v noci, cez deň ale papá asi normálne mliečko...tak by som s tými príkrmami asi počkala.

dadka1010
7. aug 2011

@adelaida33 Inak včera mi spal až do 23.30, takže o hoďku dlhšie ako som si myslela 😉

mianc
7. aug 2011

@adelaida33 ani mi nehovor.. 😒 som sama krása, to len tak zo mňa prekypuje.. hlavne keď mi kukneš do očí.. to je úžas.. tie kruhy, načo sa maľovať.. však to moja Timuš zvládne aj bez kozmetických prípravkov.. 😀

dadka1010
7. aug 2011

@careamell Práveže on sa mi prisal vždy, pocuckal a zaspal, hojdanie ani búchanie po ritke nepomáhalo. Ja to pripisujem asi zúbkom. Tiež to trvalo cca 2-3 týždne, teraz sa to postupne lepší, klop, klop, klop 😉 . To teraz mi cez deň menej papá, ale tak asi mu to stačí, lebo priberá krásne.

careamell
7. aug 2011

@dadka1010 Tak držím palce a hlavne pevné nervy, nech sa všetko upraví.

mianc
7. aug 2011

@dadka1010 xixi.. tak to sme skoro narovnkao.. 🙂 ale ja ju nehojdám, snažím sa ju nechať v postieľke ale ju hladkám a maznám a pritom musím spievať.. 😀 a to u nás zaberá len jedna pesnička.. 😀 ak poznáte Kukulienka kde si bola.. 😀DDDDD to ju ukľudní aj cez deň keď je nesvoja...

dadka1010
7. aug 2011

@mianc No môj jedine na rukách, pritom mi cmúľa a hryzká plece, takže potom môžem žmýkať 😀 , aj Kukulienku spievame.

Inak chcela by som Vám odfotiť malého zubaje, zajačí úsmev, ale nedari sa mi ho zachytiť, keď sa smeje 😠

asma
7. aug 2011

@adelaida33 vôbec nie bolo to teraz niekedy lebo moju som dala kamoske ked som ostala tehu tak teraz mam novu

asma
7. aug 2011

tak a malinka spinka dnes mi teda dala zabrať ja neviem čim to je ale bežne zaspala iba tak som ju položila zapla som si telku pozerala a mala sa tak nejak sama uspala ale dnes vam poviem riadne vystrajaala dokonca som ju musela uspat na rukach ja uz fakt neviem zuby? alebo počasie? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mianc
7. aug 2011

@asma ti neviem povedať.. ale moja tiež sa naučila konečne zaspinkávať sama.. ale posledné dni si vyžaduje aby som bola pri nej, hladkala ju, spievala a tak.. proste nechce byť sama.. a niekedy je to dosť náročne.. 🙂 ale milé.. však to veky nepotrvá, tak sa nesťažujme, skúsme sa tých našich drobcoch vychutnať čo sa dá.. bo vyrasťú a potom by sme aj chceli sa maznať a oni eee.. nebudú chcieť.. ☹ ale ja budem mazníčkovať čo to dá alebo kým to dá.. 😵 😀

gabika783
7. aug 2011

@asma no tak to Vám závidíme... lebo my od narodenia uspávame na rukách alebo na cicike.
Pridám sa... my nemáme jedno kľudné denné kojenie. Stále sa hádže, kope, vzpiera.. a keď ide niekto okolo alebo sa mi prihovorí keď kojím tak sa hneď odpojí a kuká ako kukučka 😀

adelaida33
8. aug 2011

@mianc @dadka1010 Pridávam sa do klubu superspeváčok 😀 . Ten môj už tiez len na rukách uhojdikať alebo na ciciku napapinkať, inak nezaspí. A k tomu mu musí znieť Spinkaj bába malinká v mojom podaní 😀 . Tiež niekedy nechápem, ako môže zaspať, keď mu to opakujem furt dokola 🙄 a tak "krásne" 😝 😀 .

adelaida33
8. aug 2011

@slavetka Nášmu zúbky idú, idú, ale kým naozaj vyjdu, môzu prejst cele mesiace, vravela dr.. Tiez máva napuchnuté dasienka, napr. dva-tri dni a potom to prejde. Teda aj môj sa v noci budí 1-2x, ked je horúco tak 3x, ale to vaše ranné vstávanie? Fíííha 😕 .

adelaida33
8. aug 2011

@mianc 😀 😀 Tak ja si musim dat trochu mejkapu pod oči furt, ked idem von, lebo by sa ma mohli vonku zľaknúť 🙄 , prípadne by pod mojimi očami usporiadali olympijské hry, čo mi tam vidno takmer olympijské kruhy... 😔 .

adelaida33
8. aug 2011

@siss_sz Včera som ti to už nestihla poslať, ale tu je celkom fajn popis k rotane, aj ako cvičit: http://fit.server.sk/trening/rotacny-disk/ Kupiš si? Ja by som chcela 😉.

adelaida33
8. aug 2011

@mis_ka a to aj tvoj Filipko takto vstáva od narodenia? a kolko má teraz? vyvijalo sa to nejako či je to stále rovnaké? u nás je to takto od začiatku 😔 .