Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 no tak vyzera to dobre a lacno hlavne😀 uz len ked budu mat niekde akciu, dajte vediet hned🙂 ale mozno si kupim aj z toho "hej" linku... dakujem 😉
@siss_sz nemas zaco, super, aj ty ked najdes lacnu, tak hod link alebo tip, lebo aj ja by som si ju kupila 😉
@siss_sz inak na "hej" som uz pozerala, tam som nenašla 😒 .
Baby ak zistíte kde tú rotanu majú akurát v akcii, tak dajte znať 😉 . Objednala by som si ju aj cez net asi.
Inak túto noc sme mali otrasnú. O 22.30 sa malý rozhodol, že je vyspatý. Nejako sa mi ho podarilo uspať, ale to sa začal hádzať zo strany na stranu, mal pri tom zatvorené oči. Tak som ho nechala, nech sa vyzúri, ale po pol hoďke spustil taký rev, že som ho musela uspať na rukách. Túto noc sa mi budil často, možno mu bolo horúco, snažila som sa ho najskôr uspať, ako ste mi radili, ale nikdy to nepomohlo, len čo spal a ja som sa prikryla perinou, už bol zobudený. Takto som pendlovala medzi posteľou a postieľkou skoro celú noc 😠 😠 😠 . Ráno som bola ako vygrcaný rezanec 🙄 a olympiáda sa dnes môže konať u mňa. Ako naschvál sa dnes zobudil ráno o šiestej a to som dnes mala na pláne ísť konečne do mesta, takže kilo make-upu a šlo sa 😅
Ja sa nesťažujem, ja ho aj pohojdám, len nech to nie je celú noc 😎
@dadka1010 😀 daj potom vedieť, čo zabralo, lebo aj zo mna bude rambo-mama 😀 .
@dadka1010 Ahojte môžem sa k vám pridať mám marcového synčeka, stále ho kojím no večer niekedy dokrmujem keď mi mlieko nestačí. Keď vás tu tak čítam niekedy mám pocit že píšete o mojom synovi. Posledné noci sú hrozné, budí sa čoraz častejšie a vstáva už o 4. Spať chodí okolo 8 dlhšie nevydrží. Pred mesiacom som kupovala rotanu v hypertescu stála okolo 6 eur neviem presne.
ahojte, no nasa Greta zatial spinka dobre v noci..klop,klop...dufam, ze to tak zostane 🙂 dnes prespla 12 hod (od pol osmej do pol osmej rano , dv krat papala...ale väcsinou spinka len tych 10-11 hod.a cez den kolko spinkaju ? ona uz zacina tak menej cez den....
ozaj, uz ste niektora dali babo do sportoveho kocika? nasej sa uz teda vobec nepaci v hlbokom, uz ani miesto nema a velmi sa taha na sedenie...asi ju uz za par tyzdnov dam do sportaku....
@dadka1010 Ja mám druhého syna po 15 rokoch no niekedy mám pocit že som prvorodička. Vtedy to bolo úplne iné ani pampersky som nepoužívala oni vtedy iba začínali. Prvého syna som kojila 6 mesiacov zo zdravotných dôvodov no prikrmovala som ho už od 4 mesiacov teraz kojím a už druhý deň skúšame mrkvičku lebo mám pocit že malý je stále hladný. On nechce ani vodu nič iba mlieko no mrkvičku papá celkom pekne, začala som kupovanou z dm no potom budem už variť. Čo sa týka rotany tak to funguje, ja cvičím iba krátko no pomaly som po druhom cisárskom takže opatrne sa dostávam do toho. A zhadzovať mám z čoho pribrala som 26 kíl v pôrodnici som nechala 13, zatiaľ som schudla doma 2 kila ide to pomaly no ja už mám aj vek. Začínala som tehotenstvo s váhou 56 kíl no neviem či sa k tej váhe ešte vrátim.
@kovkov Krásne Ti spí v noci, my sa budíme často, záleží ako sa mu chce 😠 . Športiak sme ešte nevytiahli, zdá sa mi to ešte skoro, aj keď aj tam sa dá ležať. Vo vaničke sa mu páči len keď spí 🙄 , takže ak sme niekde von, tak len čo otvorí oči, utekáme domov ale väčšinou sa vozíme len po blízku, inak hrozí v jednej ruke krtko a v druhej kočík 😀 .
@tinav Tak to si ako prvorodička, po toľkých rokoch určite človek zabudne a máš pravdu, teraz je všetko inak. 😉 Tak teda krásne, rotanu idem asi objednávať cez net, aby som do oktobra niečo zhodila, ideme na svadbu. Síce ešte neviem ako to vyriešim s malým a kojením, ale dajako urobíme 😉
babulky som tu zas len na skok lebo mala dneskka hviezdi a vystraja celý den,,, mrkva nemala uspech ale sesterka jej priniesla kukuričné chrumky je na nich emblem ze ayj pre vase deti su bez lepku a soli 98 percent kukuričnej muky a s tymi teda mala zabavu ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zajtra vyskusame kasicku na noc a dnes som vybrala jedno mliecko take prve z mrazaku tak uvidim ci je ten cirkus kôly mlieku ci preco xi
@adelaida33 My si zvykneme takto potiahnut, mozno aj preto, ze nad ranom okolo 6tej ho zoberem k sebe do postele a tam este zaspi. Inak spi v postielke. 🙂
A este k tej rotane, ja som si kupila aj s takimi gumami na posilnovanie ruk.http://www.lukasport.sk/sk/detail/rotana-me...
inak,s tym chudnutim to nechapem- ze vraj pri dojceni by sa malo chudnut? vam nepomaha? lebo ja sa divim,ze pri tom co " pozerem" niekedy nevazim uz 100kg 🙂
Ja dojčím ale tá váha dolu nejak nejde, no ja mám veľmi rada sladké a keď nevládzem som unavená tak keksík ma hneď naštartuje. No už som sladké obmedzila tak dúfam že tá váha pôjde dolu. Pri prvom synovi som schudla na pôvodnú váhu v priebehu troch mesiacov no to som mala o 15 rokov menej.
@nicky655 Ja som asi pred 3 týždňami vyskúšala kašu aby malý dlhšie pospal. No nemalo to na neho žiaden účinok na lyžičku nechcel tak som mu ju dala na fľašu. Veľmi mu zachutila. To som iba skúšala no teraz druhý deň mu dávam mrkvu, kúpila som v dm skleničku bio má to na 3 dni. Prvý deň som mu dala 2 kávové lyžičky a na moje prekvapenie to pekne zjedol, dnes som dala už tri. Malo by sa začínať zeleninou, potom ovocie a k zelenine sa pridá mäso a žĺtok. Ja som to tak praktizovala pri prvom synovi a budem aj teraz.
@nicky655 Dávky sa majú postupne zvyšovať, môj by zjedol aj celu skleničku je pažravý radšej pomaly a potom ho nakojím. Tu zeleninku dávam okolo obeda potom chvíľu počkám , nakojím a ideme spať. Po mrkvičke budem dávať zemiak. Je tu na mk aj téma začíname s príkrmami a píšu tam aj mamičky ktoré prikrmujú dlhšie. Chodím sa aj tam inšpirovať.
cavte, mna drbne asi...tak si predstavte, ze mi chcu zmazat aj tento nick- poziadala som o znovuspojazdnenie fordemirky- to mi povolili na 24 hodin ale vraj potom zrusia aj ten aj tento novy.:( lebo neuznavaju viacnasobne tvorenie uctov.
som si vedoma ze spamovat sa nema aj ked tu na fotoalbumoch som videla do oci bijuce oznamy a nic sa s tym nerobilo (ja nebonzujem). zakazat mi nemozu urobit si novy ucet, pokial budem dodrziavat pravidla.
tak ale ja sa ozvem 🙂 papa babky....juj zas vymyslat novy nick. :((((
@adelaida33 aj ja sa chystám kúpiť tú rotanu.. lebo tá moja huspeninka.. som sa vážne zhrozila.. malá bude mať v stredu 5 mesiacov a ja vyzerám ako keby som bola v tom 5. mesiaci.. ☹ vážne niečo idem so sebou robiť.. ale keď teraz mám obdobie, že sa sladkého akosi neviem vzdať.. a to som ja veru niekedy vôbec toľko nemusela.. 🙄 ale tak možno to je aj tým kojením, že si telo vyžaduje nejakú energiu navyše.. 😀

@gabika783 heeej, aj naš je taká kukučka 😀 . a k tomu uspávaniu..., nemali ste náhodou aj vy koliku?