icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

gabika783
11. aug 2011

@gabika783 jáááj tak nič... teraz čítam ďalej.. a už si to napísala.... 🙂)) 😎

mis_ka
11. aug 2011

joj baby, my sme boli dnes na ockovani, prevenar, malicky poobede o pol piatej naposledy papal a asi od siestej spinka takmer nepohnute, stale na neho pozeram ci dycha ani monitoru uz neverim... chudatenko, takto skoro este nikdy nezaspal... u nas sa chodi spinkat najskor o osmej... dufam, ze bude vsetko okej

mianc
11. aug 2011

@mis_ka ahoj, neboj sa, moja tak reagovala na prvé očkovanie, tiež zaspinkala a spinkala až do tretej rána, ale pri druhom očkovaní už bola čulá..

adelaida33
12. aug 2011

@mis_ka chápem ťa, aj ja zle znášam tie očkovania, poletujem okolo neho ešte viac než neustále 😔 , ale presne tak, ako píše mianc, neboj, aj môj maly bol po prvom spavejší, ale po druhom už bol čulý.

adelaida33
12. aug 2011

@mianc aj mna vedia rozladiť také nevydarené výjazdy do mesta na nákupy, hlavne, ked som nažhavená na niečo konkrétne a nemajú to 😖 . ale zásoby dopĺňajú vo velkych obch. reťazcoch rýchlo, takže ak tvoj mm ide dnes do mesta, nech okrem rotany mrkne aj na tie plienky 😉 . ja dnes do mesta nejdem, lebo mm musí isť niečo vybaviť, nechcem malého týrať cestovaním v električke, ked má teraz po očkovaní oslabenú imunitu, takze pôjdeme inokedy 😒 . zatial mu budem masírovať dasienka mojim vydenzifikovaným prstom 😝 .

asma
12. aug 2011

ahojte dievčata malá mala par mrncavých dni tak som sa tu neukazala.. čitam ze je asi obdobie zubkou a moja mala neni jedina nervozna. ona bola vzdy tichučko iba sa usmeivala a ked prislo toto obdobie tak som šalela lebo som bola vyplawena čo sa deje.. včera sa hrizatkom asi buchla do ďasienka a taký rev ze celá rodina dobehla ze co sa stalo...

@sirinka ahoj moja chcem sa opitať malej už davam kašicku aj dake papať.. je to ok?? večer ma kašu potom nad ranom mliečko, o osmej zasa mliečko na obed mrkvu alebo nieco také, pobede mliečko a večer kašu.. je to dobre takto??

sirinka
12. aug 2011

@asma pokial je malinka spokojna a v noci dobre spi, resp. nezhorsil sa jej spanok po zavedeni vecernej kase, tak je to ok...proste sa riad tvojim dietatkom... 😉

asma
12. aug 2011

@sirinka tak spinka uz tak kludnucko ani sa nebudi ani nic...
😀

adelaida33
12. aug 2011

@mianc si zlatá, dakujem za info. určite si mi tým poradila, je fajn vedieť čo najviac a môcť si z toho povyberať to, čo nám vyhovuje alebo si to tak všelijako poupravovať na "svoj obraz" 😉 .

dadka1010
12. aug 2011

Dievčatá, tak my sme včera kúpili nočník, ale čo keď mi môj drobec včera ani dnes nekakal 🙄 . Neviem, či cíti, že s ním dačo chcem robiť, ale asi ho zapieklo. Prdká také smradľavučké prdíky 😀 , ale dva dni mi nekakal, čo je u nás rarita. Inak je v pohode, neplače, že by ho bolelo bruško.
V noci sa trápime stále, ale tak už som si zvykla. To že spí niekedy viac ako 2 hodinky je zázrak a deje sa asi raz do týždňa 😠 .
Inak chcem sa opýtať koľko krát za deň Vám vaši drobci spinkajú a ako dlho sú hore medzi spánkami. Lebo môj spí už len 2x denne a vydrží byť hore aj 4 hodinky, čo sa mi zdá veľa. Jeho spánok trvá max hodinku 😝

sirinka
12. aug 2011

@dadka1010 aj nasa spi podobne, niekedy spi iba polhodky doobedu, poobede podla toho, co ju kocikujem alebo nie, obcas jej staci aj 10 minut...

denkap
12. aug 2011

@dadka1010 aj nas drobec spi cez den 2x cca 30-90min
a v noci sme uz vyse tyzdna hore kazde 2 hodiny, obcas sa pomyli a zobudi sa az po 3-4 hodinach, ale to len zriedka..

dadka1010
12. aug 2011

@denkap Aj my sa budíme každé 2 hodiny, niekedy každú 😠

latea1
12. aug 2011

Ahojte, ja som tu nova 🙂
Pisem sice prvykrat, ale citam Vas uz dlhsie. Tiez mam malu dcerku, ktora sa narodila v marci.
Akurat spi, to taha teraz poobede uz skoro 2 hod. Inak spi doobedu (podla toho, kedy vstane) raz cca pol hod. a potom este cca hod. Teraz ked sa zobudi, predpokladam, ze este si da jednu polhodku predtym, ako pojde vecer spinkat.
Aj ona kedysi spavala len po pol hodinke, ale teraz sa to uz zlepsilo, comu sa velmi tesim, lebo viem, co to je, ked Vam dieta spi pol hodinky - ledva sa stihnete najest alebo ist na WC a uz vstava

adelaida33
12. aug 2011

@dadka1010 joj, to ma mrzí, ale vraj po začatí s príkrmom (najmä mrkva) sa zvyknú deti trošku zapiecť 😒 . a nočník máte "normálny" 😀 či špeci pre chlapcov 😝 ? Aj môj už zvykne byt hore 3-4 hod. cez den..., teda je s tymi našimi drobcami čo robiť 😝 .

siss_sz
12. aug 2011

@dadka1010 moj spi rano pol hodku-hodku podla toho, ci kocikujem, okolo obeda pol hodku a poobede tiez pol-hodku (podla toho, ci kocikujem) niekedy - to neviem ci podla pocasia ci podla coho sa stane, ze okolo obeda potiahne aj dve hodiny!!! 😲 a vecer spi od osmej... v noci sa tiez zacal budievat nejak castejsie, tak dve hodky..ked sa nahodou zobudi este skor, tak uz viem, ze nemam davat jest, ale bud sa mu snivalo, alebo si nevie prdnut 😅 alebo sa napr. poskriabe na ocku... 😕 tak vtedy len pohojdam... co je este horsie, jak prilozit k prsniku, lebo to prilozim a spim dalej..a takto musim zobrat na ruky a utisit ho... ale tak co, ked nechceme, aby sa tak casto budil, nemozem si ho navyknut... 😨

dadka1010
12. aug 2011

@adelaida33 Ale príkrmy dávame už týždeň, žeby až teraz? 😨 Nočník máme obyčajný za 1,50€ 😎

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 si predstav, že dnes sme boli v hypertescu a ani tam tie plienky nemali.. 🙄 no som normálne z nich vytočená..
ale aspoň som si radosť rotanou urobila.. 😀 takže baby od dnes zahajujem cvičenie.. len sa bojím aby som mliečko nestratila.. inak som Timuš bodyčka za 2€ nakúpila.. fakt pekné.. 😉

mianc
12. aug 2011

@dadka1010 xixi.. aj my sme dnes kúpili nočník, aj keď ešte sa nechystám malú naň dávať až keď bude vedieť sama sedkať.. ale treba byť nachystaný.. 😉 no moja krátka tiež tomu cez deň moc už nedá, viac menej tak 2 max 3x spinká a to tak doobeda cca hodinku potom na obed cca 1,5h a poobede 1h a podvečer to nehrozí, ale zasa mi dobre na noc zaspinkáva.. teda klop klop klop, posledné večere je celkom to ide samej.. 😉 nechcem veru zakrýknuť.. a inak dnes dala poplach o 3 hodine ráno, keď som ju začula, že chce papať.. prebalila som ju dala ku prsníku, ťahala a zrazu, len také pučenie.. a bum.. také rany do pleny.. no tak som mohla znova prebaľovať.. 😅 moja Timuš veľmi nepravidelne kaká.. a ani to už ani nesledujem, asi ako jej mliečko stačí..

siss_sz
12. aug 2011

u nas tu rotanu nemaju..tusim budem musiet skocit v BA do tesca...idem v Po na dva dni k svokrovcom (teda k svokrovi, svokra neni doma..chi..) tak snad si urobim radost tam, lebo od Po nejem sladkosti 😎 haha, snad mi to vydrzi 😔

zipsy
12. aug 2011

@dadka1010 ahoj, mne spi krpec tak cca 2-3 krat za den cca 30-40 minut, ale potom vecer odkvecne uz okolo 19tej a spi do 7ej rana vkuse. ale cez den nevie sam zaspat. no neni to, co kedysi. ze zaspal na hracej deke, alebo tak... odkedy je v sportaku a pozera si okolie, tak to ide s tym dennym spankom dole vodou. a ako vie kricat, a vyzaduje si pozornost takmer nonstop, nestacim ho zabavat uz....obcas sa rehoce, hned potom plac... stale sa to meni....

adelaida33
12. aug 2011

@dadka1010 fuha, tak to neviem 😒 , tak sa v tom nevyznam 😔 . ale zasa, ked začal papať po cca kavovej lyzicke, tak mozno práveze az teraz, či? 😝 A este som zabudla, ze môj zbojnik spava cca doobeda hodku a na obed dve. no a najnovsie v noci spi od tej 18tej do 5, ale to sa dufam este posunie 😀. pomalinky na tom pracujeme...

adelaida33
12. aug 2011

@mianc super, ze más aspon rotanu 😉 . ja na nej cvičím tak 2x denne po 3-5min. zatial, podla toho, kolko mi da zabrat drobec. najdôlezitejsie je začat pomaly (pisala slavetka a mne aj gyn. vravel), aby sme nedostali svalovku - tak by nam MM nemalo odist a hlavne, ked sa bude stravovat normalne ako doteraz, len vysadís zbytočné sladkosti 😝 . aj ja zvyknem malému robit nákupy oblečenia v tescu, fakt tam mávajú celkom výhodné zlavy, lebo inak je to detske oblečko dost drahé 😒 .

dadka1010
12. aug 2011

Baby tak vy už cvičíte? Ja ju nemám kde zohnať, tak neviem, či ju nakoniec neobjednám cez net, dnes som zhrešila 😅 . V bille majú v akcii Milu, no nedaj si 😀 , keď ju doslova milujem

adelaida33
12. aug 2011

@siss_sz tak v Ba určite zozenies 😎 . ja nejem sladkosti/slanosti od nedele, ale dnes na mna normálne dosla kríza pažravosti..., ledva som odolala 😝 😀 . inak som si kupila aj jablčný ocot, čo nám minule sirinka odporučala, tak od zajtra uz budem mat takmer celodenný program zdravého životného štýlu 😀 .

adelaida33
12. aug 2011

@dadka1010 dnes som si kupila červenú vineu a už ju chlascem, tak uvidím, čo mi viac zaberá 😀 , či biela či červená. inak som ju kupila tiez v bille 🙂 , ale akciu mily som nezaznamenala, lebo som tie regále obišla..., radšej, lebo by som slintala viac ako malý 😝 😝 😝

siss_sz
12. aug 2011

@adelaida33 a ten jablcny ocot sa ako pouziva? 😀

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 však to.. :-/ ale keď tých našich drobcoch tak ľúbime čo by sme pre nich.. a teraz bude akcia na detské oblečko aj v Lidl, segra mi už doniesla leták.. 😀 majú tam krásne babské nohavice.. a fakt pekné vecičky.. takú súpravku sa tam chystám kúpiť.. 🙂))) Ja som sa prichytila, že už ani nekukám nič na seba.. len bažím po týchto akciach na detské handry.. 😀

mianc
12. aug 2011

@dadka1010 ja hreším pravidelna.. sladkého sa teraz akosi neviem vzdať, a to som ja kľudne nemusela.. nechýbalo mi ale to je asi na dobytie tých naších bateriek popri malých.. inak ja som dnes mala sacherku... 🙂 xixi a ešte aj francúzsku kocku.. žeriem doslo viac ako keď som bola tehuľka.. PS: to mamina má dnes narodky.. no nedaj si.. 😀

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 ehm.. ja som ten jablčný ocot niekedy mala.. ale ja som to akosi nedokázala piť.. pre mňa to bolo doslova blééé.. ale tak daj mi vedieť, či si to ty prekonala.. 😅