Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@dadka1010 Samé super správy 🙂 , máš poriadneho junáka 😉 . Aj ja mám takú dokinu, že ma vždy pekne posmelí 😎 . Aj moja ma takto naviguje ohladom pipíka, takze fajn. A na to nočne ne-spanie si sa nepýtala?
Inak ty máš akože riadnu posilku s tym upratovaním na stavbe 😝 , ty sa pokojne môžeš na rotanu vykašlat, lebo kým celý dom vyumývaš a vyupratuješ, aby bol obyvateľný, tak určite pochudnes, aj keby si nechcela 😀 .
@adelaida33
ano v noci je to celkom fajn, teda aspon pokial som tu citala, ze to mate niektore aj horsie so vstavanim, no musim sa priznat, mne sa niekedy v noci taaaak nechce, ale vzdy sa premozem a mala neostava hladna 🙂
ja mam aspon v tom ulavu, ze moj mm mi ju vzdy v noci poda z postielky a potom aj spat ulozi 😉 ja len do neho suchnem 😝 uspavam ju vacsinou na rukach, niekedy zaspi pri papani, ale vcera sa mi stalo prvykrat, ze zaspala vecer sama. no najprv papala a myslela som, ze spi, tak som ju ulozila do postielky, ale o chvilku bola hore. a to nemam rada, ked sa snazim a ona je o chvilku zobudena ☹ odisla som zo spalne a cuduj sa svete, najprv si pokecala a potom bolo ticho, vojdem dnu a ona sladko spinka 🙂
ale cez den ju vacsinou uspavam na rukach, nezaobide sa to bez placu, ale nakoniec ja vitazim a ona spinka 🙂 aj teraz taha uz pomaly 2,5 hod. 😝
@dadka1010 xixi.. budem musieť asi aj ja zájsť ku kaderníčke, lebo ako sa mi to samo zriedilo, tak musím to dať tiež zostrihať, nech to nemám ako slomu.. :-/ takže som na rade skrášľovania ja..
inak kočky ako rotujete? ja už druhý deň akosi nič.. :-/ buď nestihám alebo už takto večer sa mi nechce.. ☹
takze miesto gelikov na dasna mozeme skusit toto
http://www.ekoobchod.sk/index.php?page=shop.pro...
@mianc nič si z toho nerob 🙂 , ja som sa dala ostrihať na vrabčeka uz pred dvoma či tromi týzdnami a furt mi vypadávajú a nafarbit som si ich doteraz nestihla, este vzdy mam farbu na stole a nie na vlasoch 😝 😀 a ja som tiez par dni teraz necvičila (kedze sme mali tyzden tazke noci... uvidíme čo dalej, tato bola uz znovu lepsia, hore sme boli 3x), az včera som zacvičila asi dve-tri minuty. váha po tyzdni a pol rovnaka, šťastie, ze nestupa 😝 , ale odkedy sa neprepchávam, cítim sa lepsie 😉 azda to do Vianoc pôjde dole... dufam 😝
@asma Ahoj, ako malinka? ešte je nachladená? Spomenula som si, že môj maly asi pred mesiacom jeden den velmi kýchal a den predtym cely den prekašlal, som sa strasne bála, ale teplotu nemal, ba ani to dlhšie netrvalo, len sobotu prekašlal (strašne) a nedelu prekýchal (často). V pondelok akoby zázrakom nič. Aj tak sme ale šli k dokine, popočuvala ho a bol ok, chvalabohu. Aj ja častokrat neviem, ako malého obliect, raz slnko vyjde je horúco, o minutu zajde, je chladno, tak nosim pre istotu nahradne oblečko v košíku kočíka a hotovo 😀 .
tak a sme zaockovani....
a nasa vaha je 7800g
@latea1 no ze jasne, ze vydrzim, ved aj u starsich som vydrzala a ona ze super...nechapem, co ju to vobec napadlo... 😝
inac info z obchodu, hryzatko z fialky nemaju vobec, iba ze by ho objednali a ktovie, kedy by bolo...ma seru, hlavne ze maju velky vyber sortimentu na internete, ale ked tam prides, tak polovicu nedrzia na sklade... 😠
@sirinka dávaš malej 15 CH, 9 CH či akú?
Ahojte mile maminky,hladam tu mamicky ,ktore rodili v marci 2011, ale iba v TN porodnici,ak su tu nejake ,tak vas poprosim ozvite sa mi tu https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/marec-2011-mamicky-ktore-rodili-v-trencine-sem/
Inak pozdravujem vsetky deticky narodene v marci 2011 a ich mamicky. 🙂 aj ja som jednou z nich. 😵
@adelaida33 9CH
Caute baby 🙂 ,tak ako, rotujete?no zacinam aj ja 😀 ,rotana ku mne dorazila az z Kosic,mm mi priniesol.tak som sa dnes zacala na nej krutit a to je normalne fuska,na zaciatok stacilo 5 min,normalne ma zacalo pichat v boku.nemala som cas citat vase rotacne skusenosti,ale hadam niektora z vas uz vidi vysledky 😅 ,nech mam teda motivaciu,ze to aspon nieco so mnou urobi 😝
@mailinka ja cvičím na rotane asi 3 týždne teraz som 2 dni vynechala lebo som chorá no dnes už pokračujem. Začínala som na 5 min teraz už cvičím 25 min 2 krát denne keď vyjde čas. Neschudla som veľmi ale vidím rozdiel na páse a bokoch podľa kraťasov ktoré sú mi voľné, dúfam že to tak pôjde ďalej a vojdem do všetkých nohavíc čo mám doma a je ich dosť asi 50 moja mánia sú inak nohavice.
@tinav jeeej,tak to je supeeeet.dufam.ze aj u mna to bude aspon tak fungovat.je pravda,ze ja som po prichode z porodnice mala taku istu vahu ako ked som otehotnela,dokonca som schudla este nejake 4 kila,potom som znova pribrala,potom znova schudla,znova pribrala a stale mam svoju vahu ako pred otehotnenim,ale co z toho,ked mam kila navyse od druheho tehotenstva 😀 a tie nie a nie dolu,na nervy.no musia,lebo sa vobec takto necitim dobre a ani tato konfekcna velkost mi vobec nevonia 😝 ,takze dufam ze sa mi apson trosku vyformuje postava a kila aj ked nie rotanou ale nejakym sposobom musim dat dole 😒
no a v tvojom pripade by bola skoda tolkych nohavic keby stali v skrini a zase kupovat take mnozstvo v inej velkosti by slo do penazi 😅
@mailinka Ja som pred otehotnením vážila 56 kg no pribrala som 26 kg ešte mi do pôvodnej váhy zostáva dosť no stačila by mi váha 60 kg aby som nemusela počúvať od každého z môjho okolia aká som veľmi chudá. Mám aj stroj na cvičenie no nemám ešte odvahu na ňom cvičiť keďže ranu po sekcii ešte dosť cítim. Ja si nohavice väčšinou šijem sama ale tie látky, no uvidím keď to nepôjde tak začnem znovu šiť. Pri prvom synovi pred 15 rokmi to išlo dolu rýchlo no mala som aj o 15 rokov menej 🙂 🙂
@tinav tak taku vahu by som si aj ja zelala,okolo tych 57-58kg,ale to by som potrebovala schudnut este 10kg a to mi nahana strach.teda akosi si nedoverujem v tomto,ze mi to nepojde alebo sa mi to nepodari.
klobuk dolu pred tebou,ze dokazes usit nohavice na seba.ako detom nam sila moja stara mama a viem ze nohavice bolo asi najtazsie usit,aby poriaden sedeli.
tak baby k tomu mojmu akoze tehotenstvu... dnes som absolvovala sono a doky hovoril ze ani len bublinku tam nevidí tak neviem ci to bol naozaj iba duch? ale tak zobral mi aj krv a asi zajtra budu vysledky ze co to je... este mi povedal ze mam daku trhlinku na maternici to neviem z coho ale som ostala z toho taka vselijaka vraj preto ma niekedy tak strasne boli v podbrusku a ked sa to nezlepsi tak to budu vypalovat tak som sa az zlakla.. tak zatial stale neviem ci som a ci nie.. ale tak asi by nieco uz videl mi hovoril...
a teraz k babulke... sopllíky nas uspesne prechadzaju, papame vecer kasicku tu miluje a stiahne 250ml chvalabohu jej nic z toho neni sa tak naprace.. zelenina jej vôbec nechuti vsetko mi vypluva ale s jablckom sa ide zadrhnut.. neviem môzem jej davat uz aj ovocie?? inak ta zelenina bez soli nie je bohvie co xixi aj ja som to chutnala...
rotanovat som radsej prestala ak nahodou tehu som.. bobule som vysadila a čakam do zajtra pozajtra ze co bude..
@kovkov no mne to ten šibnutý doky vôbec nepovedal trafený jeden a teraz mam taketo stresy okolo toho do kelu.. inak som nemala ziadne problemy z nich a ani som si neuvedomila ze je ich 28 a nie 21 .. a kedze mi pisal na zaciatku na mesiac nehc vidi ako zareagujem tak som ani letak nemala..
😠

@sirinka no po mojich skusenostiach s očkovaním malého ti to vrelo odporučam - urobit akekolvek opatrenie na zabranenie škodlivého vedlajsieho učinku 😒