icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
24. aug 2011

no my sme mali na dnes naobed návštevu svokrušku - babinu 🙂 tá mi zasa chcela rozumy dať, že je najmúdrejšia vo výchove detí.. 😠 že už jej tvaroh môžem davať a takéto rozumy zasa skúšala na mňa.. ja už na toto ale vážne nemám nervy.. 😔 a najlepšie malá si s kefkou chodila po ďasienkach, lebo je teraz svrbia a ona na to, že to nech jej nedávam, lebo keď jej zúbky budú rásť tak sa jej vykrivia.. 😖 no ja som myslela, že odpadnem.. som už nevedela ako mám na ňu slušne reagovať.. ☹ ale našťastie Timuš ju ešte nepočúva.. ale už vidím, že len tak ju samu u nej veru nenechám... 🙄 na to si dám teda veľký pozor.. 😀

ladytt
24. aug 2011

@mianc tak to poznám len u nás je to svokor- dedko, kto mudruje a do všetkého sa stará... no naučila som sa jedným uchom dnu druhým von...
a ako ti vysvetlila ten tvaroh? prečo by si mala dávať? veď okrem toho, že je to z KM, tak si neviem predstaviť akoby to bábätka prehĺtali, keď kašička je problém... a s tou kefku tiež nechápem 😉

dadka1010
24. aug 2011

@ladytt Aj u nás mudruje svokor 😠 , to ani žena snáď nemá toľko zážitkov a poznatkov ako môj svokor 😀 . Normálne o pôrode ti bude rozprávať, o tom ako mám malého dokrmovať, že stačí raz do týždňa, ako ho mám kúpať... 🙄 . S babami som to tu už riešila, či on nebol v minulosti žena 😀 😀 😀 . Našťastie ho vidím raz do mesiaca a tiež používam metódu jedným uchom dnu, druhým von

mianc
24. aug 2011

@ladytt no to nechápem ani ja.. keď je tá kefka špecializovaná na to aby uľavila bábatku keď ju boľkajú ďasienka a aj na prvú ústnu hygienu, keď už zubčeky výjdu.. 😉 ale to už akosi tiež neriešim, len mi rozum ostáva stáť...
no tvaroh mi dokonca povedala prvý krát už v 3 mesiaci a to dokonca s vajíčkom.. 😖 a teraz mi len ten tvaroh, že tak na jemnúčko rozmixovať... stáleto skúša.. och...to by vyzeralo.. nechápem doteraz ako mohla ona vychovať dve deti.. už sa ani nečudujem, že švagrina dostala neskôr aj cukrovku, však takýmito špecialitami k tomu akurát tak prispela.. 😠 ☹ no ale veru do svojej dcéry sa starať im nedovolím... na to je pripravený aj môj muž..

mianc
24. aug 2011

@dadka1010 no ja si myslím, že pri tých skúsenostiach čo on má nazbierané isto bol ženou, to je bezdebaty.. a ja byť tebou ani o tom nepochybujem... 😀 😀 😀 😀 😀

ladytt
24. aug 2011

@mianc nuž čo dodať hmmmm vajíčko z tvarohom paráda 😀 inak na takéto recepty mi máme ešte aj prababku (manželovú babku), ale všetkým som slušne vysvetlila, že sa už vééééľa zmenilo a že recepty starých mám nebudem testovať na svojom dieťati aj keď si vážim ich ochotu a starostlivosť o nás.

ladytt
24. aug 2011

@dadka1010 a mudruje aj keď má maličkého utíšiť? či to už nie je taký múdry? Kde nabral tú istotu, že on je kompetentný radiť ti 🙂

dadka1010
24. aug 2011

@ladytt Ale čo si, veď on je s ním 2 minúty a ide pred telku fajčiť 🙄

asma
24. aug 2011

@mianc tvaroh teda urcite nie to co je za pediatra.. mliecne idu az na koniec nie?? u nas ma uspech iba jablcko to chvalabohu spapa kolko dostane, zelenina velmi malinko...

ladytt
24. aug 2011

@dadka1010 Tak to ešte lepšie ako môj svokor aspoň máš hneď pokoj... to ja musím počúvať kým Timko nezačne plakať 😒 a také somariny.... ako mám strihať nechtíky, ako ho mám obliekať, prečo má čiapku, prečo nemá čiapku, prečo...... a najlepšie bolo ešte, keď sme mali cca 2 mesiac a on povedal, že Timko je asi chorý, lebo nevie otočiť hlavičku, že sa stále pozerá na neho ako mu oblizuje ruky a nie na stenu na druhej strane, a to on už krásne točil hlavičku aj držal 😖

mianc
24. aug 2011

@asma veď to moja svokruška takto mudruje a radí.. 🙄 my len mliečko a dnes som jej dala druhý krát kašičku..

xixi ozaj k tej našej kašičke, konečne maľunka pri nej neplačka, pohundrať si pohudrala ale to ona pri všetkom.. 😅 a pekne skoro celú porciu spapkala.. len my bolo smiešne ako to papkala s lyžičky, chudiatko ešte to nevie, snaží sa to cuckať z lyžičky.. 🙂 a keď jej ju zoberiem, že idem nabrať ďalšiu lyžičku tak sa zapajedí ako keď jej cicík chcem zobrať.. 😀 ale zjedla porciu 120ml maľunko nechala a ešte teda fajne aj mliečka si potiahla.. no tak to som zvedava čo to s ňou porobí.. snaď bude spinkať dobre.. 🙂

mianc
24. aug 2011

@ladytt no ja so svokrom problém zasa nemám.. teda s ním vôbec problém nemám.. lebo ten len malú pozrie prihovorí sa jej a max. jej naposledy brnkol po nose a to bola celá debata.. a ani sa ma nespýta čo a ako sa malá má.. ako rastie, či je nejaký problém.. vôbec žiadny záujem.. ale tak na druhej strane som zasa rada.. má my davať rozumy ako svokra tak ďakujem, radšej eeee... 🙄

ladytt
24. aug 2011

@mianc Tak to veľmi pekne spapala, vidíš tak aj jej zachutilo 🙂 No stačí keď jeden mudruje....

mianc
24. aug 2011

@ladytt to úplne stačí.. 😉 no Timuš je riadny papkoš.. to má asi po tatikovi..

inak kočky dnes mamča nafúkala bazénik a sme sa pekne poobede chvíľku plavočili.. 🙂 že som na to skôr neprišla.. 😎

asma
24. aug 2011

@mianc krásnaaaa babika ixxiix aj mi dame zajtra asi.. som sa bala ci mala nenachladne ale bude jej asi dobre.. aj tvoja tak miluje vodu??
ja malej davam 200ml vody a do toho zarabam kasicku.. papa ju z flasky.. uz si zvykla a je to super.. xixi lebo ona sa neskutocne zababre s lyzickou..

mianc
24. aug 2011

@asma no čosi mi hovor.. išla rovno do umyvadla.. 🙂 celé ručičky a tvárička boli od toho.. ale oproti včerajšku je to krása.. som hrdá, že to takto pekne spapkala.. 🙂
inak ja som dala teplejšiu vodičku ako keď idem kupkať.. a vonku bolo tak neuveriteľne horúco, že to nemalo kedy chladnúť..

siss_sz
24. aug 2011

aj my sme sa dnes kupali a akoze sa trosku zoznamovali s lyzickou... dala som taku "baby portion" kasicky...chi a krasny bol...spapal par lyziciek aj to "recyklovane" - asi trikrat vyplul a trikrat som mu to vratila...potom daco ostalo asi aj v pusine... :D

dadka1010
25. aug 2011

@siss_sz A Tebe prišiel podbradník z Nestlé? Skúšala si tú kašičku, čo prišla? Ja ešte nie, akosi stále nemám čas 😅 .

@mianc Aj môj malinký najskôr akoby z tej lyžičky cuckal, teraz si už aj pýta a otvára pusku

Kočky mali sme strašnú noc, cítim sa keby ma prešiel tank 🙄 . O pol noci sa malý začal prehadzovať, keď sa mi ho podarilo uspať a ja som si ľahla, tak to začalo zas. takto sme fungovali do pol štvrtej. Skúšala som všetko možné aj nemožné, ani naša posteľ nepomohla.Asi to je tým teplom, chúďatko moje

mianc
25. aug 2011

@dadka1010 aj nám prišiel ten podbradníček 🙂 ten spánok bude asi tým teplom a ako často si pýtal papať? Ale zasa ty máš mliečka, takže mliečkom to asi nebude.. my sme mali dve noci do zadu podobné tej tvojej.. 😒

inak ja musím moju kočku pochváliť.. neviem či je to tým, že spapala skoro celú kašičku a aj mliečko, ale zaspinkala o 19h a prvé papanie si pýtala 23:50h 😀 a potom o 3:15h a zobudila sa až na svoju rannú prácu o 6:30h ale to sa ešte v postieľke vaľkala skoro do siedmej čo sa mi nechcelo vstávať.. 😅 joj.. dlho som si takto nepospala..

wilsonka
25. aug 2011

nase vcerajsie chladenie. vcerajsok bol zatial najhorsi, vecer mi tiekli nervy co som malu nevedela uspat ale spala dobre a teraz spi od siestej 🙂 juj. skoda len ze si prespime cas ked mozme ist von, uz zacina byt neznesitelne. zilina mesto 6:00 22°C otras.tiez mam bazen ale 150 priemer. sa zapotim kym to nafukam:(((

kaja papa tiez len tak fukne a otvara ustocka ako maly vrabec🙂)) sa smejeme ked nieco jem tak aj ona otvara🙂)))

wilsonka
25. aug 2011

na tej foto kuka telku s prstom v tlame🙂...zboznuje farkasovskeho z televiznych novin🙂

dadka1010
25. aug 2011

@mianc On ani tak nechcel papať, on sa začal prehadzovať v postieľke zo strany na stranu, neviem čo to. Potom sa ja pohral s nožičkami a aj plakal. Tiež som rozmýšľala či mám dosť mliečka, ale keď som stlačila, tak aj vystrieklo. Možno je to tým, že zase druhý deň nekakal 😒 .

ladytt
25. aug 2011

@dadka1010 To prehadzovanie je u nás bežné,stále to robí a ani hladný často nie je, ale neviem čím to teda je... my sme si už zvykli... mliečkom to asi nebude ja ho mám tie dosť a aj kakať kaká, ale stále sa v noci mrví.... tiež by som chcela vedieť čím to je... nonapriek všetkému sme dnes spinkali s prestávkami až do 9, úžasný pocit konečene sa trošku vyspať 🙂

angela1
25. aug 2011

Ahojte, noc bola aj u nás zaujímavá ale včera cez deň to bolo oveľa horšie 😝 už nech nech sa troch ochladí s tymi bazénikmi máte úplnú pravdu dnes dám aj ja malej na dvor ale len vaničku lebo sa mi nechce fúkať 😀 , dievčatá už ste niektorá kupovala detskú jedálenskú stoličku ? ja som do polnoci hľadala na nete ktorá by bola vhodná nakoniec som sa rozhodla pre chicco polly 2v1 tak uvidím či je praktická ak ju niektorá máte dajte vedieť, tak zatiaľ pekný deň ..... 🙂

wilsonka
25. aug 2011

@angela1
presne vcera mi prisla chicco polly 2v1 je super. mam ju z bazaru ale je ako nova

wilsonka
25. aug 2011

pacila sa mi Mrs. owl taka bordovo ruzova- nadherna! ale dodanie trva neskutocne dlho a to som dva tyzdne cakala kym mi povedali ze mesiac minimalne kym dodaju, tak som kupila v bazare tuto a nelutujem, je krasna a usetrila som 40 eur.

zatial co som skusala, je lahko ovladatelna a spratna.

wilsonka
25. aug 2011

@angela1
vav ty mas 20 rocnu dcerku🙂 juj ake to je po takej dobe mat drobca?

angela1
25. aug 2011

@wilsonka aj ja som najskôr pozerala na bazariku ale tie čo ponukali mali popraskané poťahy, tak som si s jednou pani dohodla Jane stolicku a keď som mala isť pre ňu tak mi napísala že je mimo SK a na druhý deň vraj je už predaná, tak mi nič iné nezostalo len objednať novú, preto som sa aj pýtala či je ok lebo som ju ešte na živo nevidela a bala som sa či nebude nestabilná, ale som rada že píšeš že je super 😀 😀

angela1
25. aug 2011

@wilsonka ja som objednala tú ružovo bordovú a v pondelok mi má dojsť, cena s poštovným 113 a pár centov je dosť drahá 😠 , a mať doma 20 -cinku a takého drobca je úúúplne super 😀 , keď som si dala na facebook že budeme mať bábo tak reakcia všetkých bola že jéj Nika čaká nechceli nám veriť že mi brali to ako fór 🙂

siss_sz
25. aug 2011

@dadka1010 hej, odtial podbradnik..a tu kasicku skusame... ved ani ja som nemal cas nikdy..a vcera sa naskytol 😀