Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
baby co ste z BA nechystate sa niektora plavat do mobiku? ja som sa akurat prihlasila na kurz, ci sa niekto nepridate...
@dadka1010 nie cukor som vôbec nedávala, ak dáš zrelé, tak to bude naozaj dosť sladké samo o sebe.. však vyskúšaš a uvidíš, ak sa ti to bude zdať malo sladké, tak môžeš pridať, ale ja som to mala dosť sladké a nechcela som tam zbytočne malej pchať umelý cukor, predsa ovocný cukor je zdravší.. 🙂
@angela1 ahoj, aj moj Risko len zatial z chrbatika na brusko 🙂 a k tej podlahe, velmi by som nestresovala, take penove puzzle je super vec, ja t tak riesim aj ked ideme k nasim do RD, u nas doma mame laminotovu podlahu, takze ked mi prva, Simka, sa zacala plazit tak mala hrubsie teplaciky a nikdy neprechladla...takze toto by som sa vobec nebala 🙂 som za to, aby sa detom pohyb neobmedzoval, je to strasne dolezite k tomu aby sa z plazenia dostali na 4...pri Simke som sa v tomto dost poucila... 😒
baby chcem sa opytat tych ,ktore ste dali hipp slivkovu,aku mali babatka stolicu po nej?ja som dnes dala prvy krat v zivote taku a mala sa mi 2x dnes tak pokakala, ze az..to byma az tak neprekvapilo,ale to sfarbenie,taka tmava hneda az do cierna bola 😒 normalne som v pomykove,zeby z tych sliviek to sfarbenie??? 😢
baby, moze maleho zo spenatu boliet brusko?sa mi nejak strhava zo spanku a tak zufalo prerusovane place... moze to byt z bruska? 😕
baby pomooooooooooooooooooc zjedla som pol melona xixixi akoby nestacilo to cikanie kôly tehu ..
@asma Kazdy den po olovrante ho posadim na serblik, dam mu do ruky hracku a potom to na neho pride a zacne tlacit. Strasne je chutny pri tom. 😀 A niekedy sa aj vycika. A potom mame cely den pokoj s kakou. 😎 Lebo od kedy kaka take hustejsie, zle sa mu tlacilo do plienky a musel kakat na viacej krat. Takto to mame vybavene na jednu šupu. 🙂 😵 😝
dnes sme papali hrusku. nastastie brusko nebolelo. klop klop verim, ze to tak aj ostane. malej davam uz aj piskoty a marina keksy. velmi jej to chuti. premyslala som nad bielym jogurtom. dat ci nedat???? mala je nedojcena.

@dadka1010 ja som robila aj slivkovú preslidávku, v prípade, že bude mať tuhšiu stolicu tak jej ju dám.. urobila som cca 16 flaštičiek, myslím si že to úplne stačí do ďalšieho roku a uvidím, ktorá pôjde najviac naodbyt.. 😀