icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
10. sep 2011

@dadka1010 ja som robila aj slivkovú preslidávku, v prípade, že bude mať tuhšiu stolicu tak jej ju dám.. urobila som cca 16 flaštičiek, myslím si že to úplne stačí do ďalšieho roku a uvidím, ktorá pôjde najviac naodbyt.. 😀

mis_ka
10. sep 2011

baby co ste z BA nechystate sa niektora plavat do mobiku? ja som sa akurat prihlasila na kurz, ci sa niekto nepridate...

asma
10. sep 2011

@mis_ka jeeeee to je kde v B a? kolko sa plati?? ja by som aj sla som chcela k nam do Aqua ale je to predrazene..

dadka1010
10. sep 2011

@mianc A ako si ju robila? Tiež si len rozvarila slivky? Aj si ich šúpala? Alebo miešala s jablkami? 😉

mianc
10. sep 2011

@dadka1010 nie nešúpala ja som ich ani neodkôstkovala.. sa mi nechcelo.. 😉 zvarila som to a cez hrubšie sitko som to precedila a bolo to.. len som troška zlatého klasu dala na jednú várku 5kg som dala 2 pol lyžice zlatého klasu, ale to podľa uvaženia..

dadka1010
10. sep 2011

@mianc A ani cukor si nedávala? Neviem aké my budeme mať slivky, či budú sladké, ešte sú nie celkom dozreté 😉

mis_ka
10. sep 2011

@asma aj toto je predrazene, ale aspon jeden kurz vyskusam... ten moj kurz je streda na obed 1x do tyzdna, v poliklinike Ruzinov, plati sa 76 eur (dokopy to bude 4x, takze je to 19 eur/hodina...) - skusis s nami?

mianc
10. sep 2011

@dadka1010 nie cukor som vôbec nedávala, ak dáš zrelé, tak to bude naozaj dosť sladké samo o sebe.. však vyskúšaš a uvidíš, ak sa ti to bude zdať malo sladké, tak môžeš pridať, ale ja som to mala dosť sladké a nechcela som tam zbytočne malej pchať umelý cukor, predsa ovocný cukor je zdravší.. 🙂

sisamato
10. sep 2011

@angela1 ahoj, aj moj Risko len zatial z chrbatika na brusko 🙂 a k tej podlahe, velmi by som nestresovala, take penove puzzle je super vec, ja t tak riesim aj ked ideme k nasim do RD, u nas doma mame laminotovu podlahu, takze ked mi prva, Simka, sa zacala plazit tak mala hrubsie teplaciky a nikdy neprechladla...takze toto by som sa vobec nebala 🙂 som za to, aby sa detom pohyb neobmedzoval, je to strasne dolezite k tomu aby sa z plazenia dostali na 4...pri Simke som sa v tomto dost poucila... 😒

mailinka
10. sep 2011

baby chcem sa opytat tych ,ktore ste dali hipp slivkovu,aku mali babatka stolicu po nej?ja som dnes dala prvy krat v zivote taku a mala sa mi 2x dnes tak pokakala, ze az..to byma az tak neprekvapilo,ale to sfarbenie,taka tmava hneda az do cierna bola 😒 normalne som v pomykove,zeby z tych sliviek to sfarbenie??? 😢

mianc
10. sep 2011

@mis_ka nás vychádza celý kurz 90eur, t.j. 10 lekcií a 1 leckia nám trvá min.2 hodiny, takže 1 lekcia nejakých 9 eur, čo si myslím, že celkom fajn vychádza.. 🙂

mianc
10. sep 2011

@mailinka asi aj môže byť.. tá moja mala dnes prvý krát mrkvičku a stolica bola presne tej farby.. 😀

mailinka
10. sep 2011

@mianc no ked dam mrkvicku,tak je do oranzova aj u nas 😀 .fakt som nikdy detom nedavala slivkovu vyzivu,preto som prekvapena 😒

mianc
10. sep 2011

@mailinka ja som tiež ešte neskúšala.. ale mám urobenú, ale my sme len dnes mrkvičkou začali, tak uvidíme.. 😉

wilsonka
10. sep 2011

@mailinka
ja som tiez davala slivkovu ked mala nemala 3dni stolicu ale mala potom normalnu farbu.ale to som dala len par lyziciek.

dnes ceketa mala uspech, so zemiakom jej tak nechuti. zas nemame stolicu stvrty den:( ale ani sa nestazuje dako.

mailinka
10. sep 2011

@wilsonka no ja som jej dala celu flasticku,asi som nemala dat ☹ ale ked jej tak chutila.scuketu som ja neskusala,nemam doma ,ale mojim dvom starsim teda nechutila vobec,no niektore mamicky tu pisu ako velmi ich babatkam chuti 🙂

sirinka
10. sep 2011

@angela1 klarka mala opozdeny vyvoj, takze ona az na jar ale magdulka ano a tak som jej dala viac vrstiev...

sirinka
10. sep 2011

@sisamato aj ja som pouzivala chvilku to puzzle, ale ten bordel co sa pod tym drzal a mala sa z toho aj tak rychlo odplazila/odkotulala na dlazku, ze som puzzle vyhodila... 😝

sisamato
10. sep 2011

@sirinka ahoj, ak ti nevadi, tak ako myslis opozdeny vyvoj? motorika? moja Simi je taka, zacala 17. mesiac a stale lozi, inac vsetko OK...len pomala motorika...

siss_sz
10. sep 2011

baby, moze maleho zo spenatu boliet brusko?sa mi nejak strhava zo spanku a tak zufalo prerusovane place... moze to byt z bruska? 😕

slavetka
10. sep 2011

@mailinka Mne drobec ziedol cely poharik slivky hipp a vykakal sa ako vzdy. Nic som si nevsimla, ze by nebolo v poriadku. My uz kakame do serblika, takze sa nam lepsie kaka do priestoru ako tlacit do plienky. 😀 A lepsie odkontrolujem kaku. 😝 😅

asma
10. sep 2011

@slavetka do šerblika ako???? ja mam paniku ako zobrat malej moč uz tyzden cakam ako blazon so skumaukou v ruke xixi

asma
10. sep 2011

baby pomooooooooooooooooooc zjedla som pol melona xixixi akoby nestacilo to cikanie kôly tehu ..

mailinka
10. sep 2011

@slavetka no tak co to ma u nas znamenat??? 😢 dufam,ze nic zle,len ta farba ma zaraza.... 😨

mianc
10. sep 2011

@siss_sz to robieva niekedy aj moja, ale špenát ešte nepapala, ale neviem ti povedať, či to nemá tiež z nejakej stravy čo som spapala ja.. :-/

slavetka
10. sep 2011

@asma Kazdy den po olovrante ho posadim na serblik, dam mu do ruky hracku a potom to na neho pride a zacne tlacit. Strasne je chutny pri tom. 😀 A niekedy sa aj vycika. A potom mame cely den pokoj s kakou. 😎 Lebo od kedy kaka take hustejsie, zle sa mu tlacilo do plienky a musel kakat na viacej krat. Takto to mame vybavene na jednu šupu. 🙂 😵 😝

fugu77
10. sep 2011

@mianc vsetko najlepsie. aka bola oslava?

slavetka
10. sep 2011

@mailinka Tmave to mohlo byt z tej slivky, ved je tmava. 😉 Nemyslim , ze by to bolo nieco zle. 🙂

mianc
10. sep 2011

@fugu77 super.. 🙂 torta sa nekonala ale boli sme na opekačke.. tak maľunká spí ako drevo.. 🙂

fugu77
10. sep 2011

dnes sme papali hrusku. nastastie brusko nebolelo. klop klop verim, ze to tak aj ostane. malej davam uz aj piskoty a marina keksy. velmi jej to chuti. premyslala som nad bielym jogurtom. dat ci nedat???? mala je nedojcena.