Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 pri ockovani je to ine, ved aby imunitu nebojovala a to svinstvo sa detom dostalo uplne vsade.... 😝
@sirinka hm 😒 otrasssssss 😝
@adelaida33 keby to niekoho zaujimalo http://www.ulozto.sk/8160735/neziaduci-ucinok-s...
http://www.kosmas.cz/knihy/152789/jak-pecovat-o...
tiez zaujimava kniha, aj ked sa nestotoznujem uplne so vsetkym, co tam pise
@nicky655 no ja este neprikrmujem 😔 , ale tak planujem ako pisala sirinka. prvé 3-4tyz. len zelenina na obed, potom pridáme k nej mäsko a na desiatu tiez v tom čase začnem pridávat ovocie. čo sa tyka kašičiek, mne hovorila dokina tak, ze kase sú dobre vtedy, ked je dietatko velky papkáč alebo je uz väčšie... 😉
vies napr. ze niektore ockovacie latky su vykultivovane na potratenych embriach, vysvetlil niekomu z vas doktor, ake pomocne latky vakciny obsahuju? http://rizikaockovania.sk/zdroje.html
@sirinka čím viac viem, mam stále väčší a väčší - strašny strach...
@sirinka videla som to video tej švajčiarky (teda myslím, ze bola švajčiarka) a bolo a je mi z toho strašne. hovorila tam presne o tom všetkom - od "besnoty" az po dnešok - o vývine očkovania a vakcín.
@adelaida33 ved ja napodobne....a hlavne cim dalej tym menej verim lekarom....
baby mne doky hovoril ze mam 2x do tyzdna davat zltko ale neviem ako? a uz fakt môzem.?? to ako uvarit vajicko a vylupnut vajco? to je neskutocne suche... brrr a este ze kludne davajte bielu aktiviu ale to sa mi uz vôbec nezda.. kasu davam malej na noc, kupujeme od nutrilon ryžovu mala nema ziadne problemy spinka mi pekne do rana 4 kaka 3-4 krat za den xi
@asma nam Dr.hovorila ze 6x do tyzdna masko a raz zltko,ja som to davala spolu so vsetkou zeleninou,nie ako samotne zltko,vtedy je to aj chutne,normalne som pomixovala,zemiak,mrkvu,kalerab,karfiol napr. a pridala som k tomu uvarene zltko.(bielko zjes ty 😉 teda aspon pred 2 rokmi som to takto davala 🙂 .ja zatial masko este nedavam,zacnem pomalicky od buduceho tyzdna a tak to budem robit ako som ti napisala.
dnes som jedla pohankove chrumky- ste mali vidiet to slintanie. trosku som jej dala- bola by schopna celu zjest🙂
myslite ze uz moze? ci este pockame aspon mesiac?
@asma este k tym jogurtom...netusim, nakolko je activia kvalitny jogurt, mne na pravy jogurt sa zda trosku riedka...snaz sa precitat si zlozenie, akonahle tam mas emulgatory pod. radsej nekupuj....ja som zvykla kedysi zvolensky, ale uz sa pokazili, teraz banovecky, jihocesky....najme by na nom malo byt napisane ze jogurt a nie ze activia a dobry tata a spol... 😝 a takisto tvarohovym pochutkam sa zatial vyhnite, teda ziadne pribinaciky a spol...tiez je velmi tazky na travenie...
@wilsonka no toto je iba na tvojom rozhodnuti, ako zdravotak sa v tom vies orientovat...
ja som dlho zvazovala a rozhodla som sa bcg definitivne odmietnut, hexy davam z homeopatikmi, prevenar kebyze nemam prve dve zaockovane tak tiez odmietnem a velmi rozmyslam este nad mmr vakcinou...to este musim lepsie nastudovat....
okrem toho nam dala homeopatka na celkovu detoxikaciu po ockovani nejake gulicky...
Ahojte baby, mali Vaše detičky po zavedení prikrmov hnačku? Ja malého prikrmujem 3. týžden...zeleninka na obed a tak nejak častejšie má stolicu, teraz tretí den pri každom prebalovaní, a aj v noci, čo sa doteraz nestávalo..trávenie si asi zvyká na novú stravu...bruško ho nebolí, lebo inak je spokojný..preto som to zatiaľ nijak zvlášť neriešila..idú mu aj dolné zúbky tak môže byť aj jedno z druhým.... 😕
asma - hej aj my tak ...uvidíme ako to bude dalej...ked si zvyknú na inú stravu... 😵
prave mi dorazilo domov colostrum a pribalili mi aj takyto caj, vyzera byt celkom zaujimavy
http://www.imunotop.sk/index_page.php?p=mursals...

inak fakt info zoženiete na všetko kadejaké 😒 . napr. ja som myslím v najnovšom Dieťati čítala o tom, aby sa zbytočne neznižovala teplota u detičiek do tych, myslim 39, ale že sa to netyka očkovania, ze to je niečo uplne iné, pri nom treba zasiahnut klasika nad 38. no človek pomaly aby nič nečítal a nezistoval a dal len na vlastny rozum a intuiciu 😝 .