icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

siss_sz
15. sep 2011

😒 @adelaida33 no, to je fakt...ale ked niekto chjce mat viac deti, napr ja😀 tak si to radsej dam preplatit... ci?

adelaida33
15. sep 2011

@siss_sz jasnéééé, ty davaj preplácat - okamžite 😀 😀 😀 😉

suzi8
15. sep 2011

caute kocky 🙂 musime sa s drobcom pochvalit 🙂 vcera pol rocika a k tomu mame vonku prvy zubocek 🙂

dadka1010
15. sep 2011

@nicky655 Aha jasné, tak si to myslela 😀 . No hej, zase sme si to odniesli my pracujúci, ako vždy. Veď my sa môžme len zodrať a niekto dostane všetko zadarmo 😠

nicky655
15. sep 2011

@dadka1010 to hej,a pritom stale nemas na nic narok.kto to plati ostatnym?nepracuju,dane neodvadzaju,zdravotne poistenie neplatia!!!!) halvne ze nas poctivo pracujucich nahanaju a osklbavaju.no nic,skoda sa rozculovat. 🙄 🙄
podme radsej k nejakej veselsej teme.

inak,teraz zasa k drobcom: kolko vodicky by malo vypit,ked ju raz denne prikrmjem? a ked ju budem dvakrat,nebude jej to mliecko chybat?

asma
15. sep 2011

Ahoj babulky ako víkendujete? mi malujeme xiix a kazdu izbu na inú farbu nech je domček krásne pestrýýýý..... a spálnu budeme mať fialkovú co sa velmi tesikujem...
Inak babulky objednavala ste niekedy z internetoveho obchodu perinbaba???? ja som objdenala malej postielku, doteraz mala kolisku ale treba vymenit uz..

dadka1010
15. sep 2011

@asma Tak máte pracovný víkend??? Ja tiež tak podobne, mm na týždňovke a mňa čaká fuška na stavbe, zajtra nám konečne montujú kuchyňu, tak bude treba poupratovať po chlapoch 😉 . Tiež pokukávam po fialovej, že by som ju niekde šupla, len ešte neviem kde 😀 , ale do spálne asi nie, lebo mám oranžové obliečky a myslím, že by to bola hrozná kombi 😲

siss_sz
15. sep 2011

@suzi8 aj vy uz mate zubok? my stale nic... ozaj, @dadka1010 ...kuse maly pri kojeni? 😕

dadka1010
15. sep 2011

@siss_sz Ako som sa toho bála, tak ani nie 😉 . Povedala by som, že viac hryzkal, keď mal len spodné zúbky, teraz s vrchnými ma kusol len 2x, ale to bolo vtedy keď mi teplotoval, keď bol nervózny. Ale zase si to schytala už moja brada, plece, ruka, palec 😀 😀 😀

siss_sz
15. sep 2011

@dadka1010 tak si uzijeme, vidim... 😀

dadka1010
15. sep 2011

@siss_sz Ono to zas nieje také hrozné, keď ťa raz kusne, horšie by to bolo keby to robil stále, je mu vždy pohrozím, síce sa na tom rehoce 😀 , ale možno to má dačo do seba keď nehryzie 😉

mianc
15. sep 2011

Baby my ešte tiež zúbok nemáme.. a to malá ma spodné ďasienka celé spuchnuté.. ☹ chudiatko nevie čo by do tej svojej papuľky vopchala, beťárka jedna.. 😠 aj sa mi zdalo, že ho palcom cítim ale keď som išla lyžičkou tak predsa ešte nič.. no som zvedavá kedy sa nám prerežú.. 🙂

mianc
15. sep 2011

@nicky655 neviem ohľadom vodičky, ja dávam malej ako si pýta, a koľko potiahne.. aj tak ju viacej neprinútim ťahať.. ale niekedy vytiahne tých 20ml inokedy 60ml tak to je individuálne.. myslím si, že mliečko nebude chýbať po dvoch prikrmoch.. ale ja by som to asi na začiatku aj tak riešila, že by som dokrmila mliečkom ešte..

nicky655
15. sep 2011

@siss_sz no,my este tiez ziadny zubok nemame.ale ved ony to dobehnu.nakoniec musia vyjst tak ci tak. 🙂
@mianc aha,no mala vacsinou teraz uz tak spapa obed,ze mliecko ani nepyta,tak jej nedavam radsej,aby jej neuskodilo.

mianc
15. sep 2011

@nicky655 však jasné ak ti v pohode dosť spapká tak nedávaj.. ale tá moja jedáčka tomu moc nedá.. ona zje pár lyžičiek zeleninky a to horoko ťažko.. tak ju už ani nenútim a potom dopapká mliečkom.. 🙂

ozaj baby.. robili ste kalerábik? ako ho mám urobiť? iba čisto uvariť? alebo aj mrkvičku dať?

nicky655
15. sep 2011

@mianc ja som skusala samotny kalerabik-osupany,nakrajany,uvareny a rozmixovan-neujal sa 😀 a neviem,ci ho este mam skusat s mrkvou.zas aby som zbytocnu robotu nerobila 🙂

siss_sz
15. sep 2011

@mianc ja som robila kalerabik, iba uvarila s ostatnou zeleninkou... a prdka z toho...ale zatial ho asi neboli z toho busko, to spenat trosku horsie znasal...

mianc
15. sep 2011

@siss_sz a chutilo mu? no mojej moc mrkva nešmekovala a zemiak ani toľko.. 😠 takže sa začínam obávať že to moje díte je mäsožravec po tatovi... 😀 😀 😀 😀

mianc
15. sep 2011

@nicky655 ja asi prvý krát skúsim čistý a ak nie na druhý deň dám s mrkvičkou.. uvidím aká bude reakcia..

siss_sz
15. sep 2011

@mianc no, uz mu to miesam vsetko dokopy, takze spapal to, no... uz aj mrkvu, aj zemiak aj kalerab, dokonca aj tekvicu..nech tolko ta mrkva nezapeka...
akoze tiez nezje to, co by mal, stale papa iba pol avent poharika, ked mu to nechut, musim ho klamat, akoze idem mu dta flasku a v poslednej chvili uhnem a dam mu lyzicku... dnes som mu davala "vyvar" do flasky a naozaj to pil, co ma prekvapilo😀 ono ten kalerabik je sladky tiez, takze spapal...
mojmu tiez zemiak nesiel, ale som ho predtym mixovala...a vraj sa ma pucit (sak to nie ty si mi hovorila? 😀 ) takze taky mixovany mu nechutil...a puceny mame zajtra s kalerabom a tekvicou 😀 ale veru, zatial vsetky deti lubia masko, takze asi potom to pojde lepsie...lôen musime vydrzat..aspon sa na tychto vodnych davkach naucia prehltat 😉 tak drzim palce!

tinav
15. sep 2011

Ani u nás zemiak nemal veľká úspech a to prikrmujeme už mesiac no keď som to spojila s inou zeleninou tak žiaden problém. Skúšala som aj kaleráb s mrkvou a zemiakom a baštil. Dnes som mu dala detskú výživu s marína keksami a celkom chutilo. Malý bude asi lepší papkáč ako jeho starší brat, staršieho syna som musela naháňať po byte aby niečo zjedol no ten keď vidí svoju misku až sa trasie, len nech mu to vydrží. No po každom jedle ho ešte dokojím on to bere ako samozrejmosť stále ma ťahá za tričko, no je pravda že toho mliečka mám už menej no chcela by som vydržať aspoň do roka.

gm
15. sep 2011

@siss_sz a prečo sa má zemiačik pučiť a nie mixovať? My sme zatiaľ dávali iba cuketu, na tretí deň zjedla asi 60ml-čo považujem za úspech. Zajtra by som k tej cukete chcela primiešať zemiak, tak preto sa pýtam. alebo mrkva by bola lepšia?

Mimochodom presne dnes má naša Linda 6 mesiacov. Ahhh, ale to letí. Ked odkladám tie veci, čo sú jej malé do krabice, až mi je to lúto...medzi nami dievčatami...hned by som chcela druhé. Len kebyže máme nejakú finančnú istotu.... 😝
U babky sme testovali tatov 30 ročný kočár - a aký mal úúúspech!

mianc
15. sep 2011

@gm gratuľujeme!!! Aj ja som mala presne takýto kočík s okienkom.. 😀 xixi.. a ten zemiak sa pučí preto aby z neho nebola lepkavá hmota.. 🙂

mianc
15. sep 2011

@siss_sz no a vývar dávaš mäskový? a odkedy jej ho môžem dať, keď mi sme začali so zeleninkou len teraz?

suzi8
15. sep 2011

@siss_sz inak aj moj maly sa vola Danielko 🙂 neboj sa nic zubky sa pohnu zo dna na den, malemu som sem tam prstekom masirovala dasienka, a vcera ako papal vyzivku sa mi suchla lyzicka a ja ze aaaa mame zubok 😀 maly sa tak usimal ako keby vedel co sa deje 🙂

suzi8
15. sep 2011

kocky,ja zeleninku nemixujem, akurat len masko, vsetko papame lyzickou, flaskou len mliecko 🙂 maly len tak zuvka 😀

suzi8
15. sep 2011

@asma ano ja som malemu objednavala rozvojovu deku 🙂 prisla mi asi do 5 dni, bola som spokojna a aj drbcek sa z nej tesi 🙂

siss_sz
15. sep 2011

@mianc ja praveze este nedavam masko, tak len co som uvarila zeleninu😀 a maskovy vraj sa dava, ked davas mesiac zeleninku, tak potom pridas masko a aj ovoie uz davas na desiatu..ale niektore davaju ovocie skor asi aj...

tanalienka
15. sep 2011

@gm ta je zlata 🙂

nicky655
15. sep 2011

@gm jaaj,ten kocik je super 😀 asi babatko vidi von,nie ako tie dnesne kociky 😒 by sa k tomu mohli vratit 🙂