Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
pomoc baby neskutocne ma boli zub, musi von môzu mi dat inekciu ak kojim a som tehu???????? asi sa zblaznim do rana...
@tanalienka ja to malej nevazim.neviem ako ostatne,proste uvarim a kolko zje tolko zje.radsej trosku viac.nikdy nevies ako jej zachuti.
@adelaida33
ja som slobodna takze si idem vybavit predlzenie MD o mesiac tusim. mala som aj DNP, takze moj prijem padne z mesiaca na mesiac o 450 ecok. to potesi:(.
pridávam sa do klubu "zatial bezzubých detičiek" 😉 ten môj je horší ako tiger - furt vrčí, slintá, kuše ma do brady až ma celá bolí, najradšej by si vopchal do pusy celú ruku az po zápästie a možno až po lakeť, keby som mu dovolila 😲 😕 je to chvílami riadny masaker, ako sa trápi, stále neprerezané dolne predné zubále, hoci dasienko je už priam na "roztrhanie" a akoby tam vypukol požiar...
@adelaida33 aj moja ich má podobné.. 😒 no som zvedava koľko to ešte potrvá.. 🙂 snaď sa už nebudú toľko trápiť tí naši drobci.. ☹
@mianc no na obed vypije tak 20-30ml ... ale robim vzdy standardne 60ml cajku, to nikdy nevypije cele, iba ked by mal stikutku a nechce sa mi prikladat ho... no a ten vyvar bol tiez asi 60ml a za den ho vypil cely... som mu to potom este davala...ale ja cisto len vodicku zafarbenu, nie s popucenym kalerabikom alebo niecim... takze neviem, na prvy raz je to asi dost 😉
@siss_sz a ako často máva štikútku? môj tak cca raz za týžden až dva, ale tak zas ked raz začne, má ju ceeelý deň 🙄 , po každom jedení...
@adelaida33 xixi.. naša má každý deň nejakú štikútku.. stačí, že si odgrgne a bum.. je tu.. alebo troška chladno jej je.. a zasa štikútkame.. takto to je min. 1x denne 😒
@adelaida33 fakt? moj mava od zimy a ked sa rozosmeje, alebo híííka, tak potom :D takze asi kazdy den skoro 😀
baby tak dnes som si zazila horsiu bolest ako porod ten tak nebolel.. v kaze som mala vrstene dasno to mi vypalovala jaasne ze s mojim slabim tehu zaludkom som skoro vracala predsa brrrrrrrrrrrr a mam zapaleny nerv tak jeden vytiahla a dala mi tam nejaku liecivu gazu aaaaaaaaaaaaaaaaa vsetko bez inekcie... nikdy viac prosim..
a este nieco zo zapalu sa mi vyhodil taky cerveny az modri flak takze zajtra urcite budu reci na dedine ze ma mzu bije 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte maminky! tak ako vidim uz zacinate pekne papkat.moj malicky velmi rad papka zemakovu kasicku s kompotikom.potom aj papa vyzivky s piskotkami a kase mliecne. aj polievocky uz skusal bol sice xichtiky ale popapa dost. teraz mame 6 mesiacov a vazime 8890 g a meriame 72cm.taky maly chlop.
mne konci 5.10. MD a ked som sa bola na UPSVaR pytat ohladom RD, tak mi povedali, ze mam prist az po tom datume. je to podla vas OK?
dnes sme dali zemiacik s cuketkou. celkom to slo 😉 zajtra dame repete
@asma fíha.. to si si riadne vytrpela.. mne ťahal nerv s 2 injekciami a aj tak som to riadne cítila.. inak neviem ako to je s tými injekciami.. lebo kamarátke trhal zubár zub a dal jej 2 injekcie.. a vraj to nevadí, lebo to nejde do krvi.. že je to lokálne.. 😒 tak ja neviem teraz, čo ako každý zubár asi inak postupuje..
@tanalienka mne končí materská 6.10. a bola som vybavovať tento týždeň to mi poradili keď som nosila papiere ohľadom materskej radšej skôr lebo oni nato majú 30 dní a niekedy im to aj trvá no záleží to od pracovníkov sp v danom meste

my sme dnes dali zemiacik (popuceny cez sitko). poviem pravdu, ze bez soli to nie je ktovie co 😖 mala zo zaciatku hadzala neskutocne xichtiky, ale potom to aj celkom slo. nevazila som to, ale uvarila som mensi zemiacik? je to dost? pozajtra by som chcela skusit pridat cuketu.