icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

tanalienka
15. sep 2011

my sme dnes dali zemiacik (popuceny cez sitko). poviem pravdu, ze bez soli to nie je ktovie co 😖 mala zo zaciatku hadzala neskutocne xichtiky, ale potom to aj celkom slo. nevazila som to, ale uvarila som mensi zemiacik? je to dost? pozajtra by som chcela skusit pridat cuketu.

asma
16. sep 2011

pomoc baby neskutocne ma boli zub, musi von môzu mi dat inekciu ak kojim a som tehu???????? asi sa zblaznim do rana...

nicky655
16. sep 2011

@tanalienka ja to malej nevazim.neviem ako ostatne,proste uvarim a kolko zje tolko zje.radsej trosku viac.nikdy nevies ako jej zachuti.

wilsonka
16. sep 2011

@adelaida33
ja som slobodna takze si idem vybavit predlzenie MD o mesiac tusim. mala som aj DNP, takze moj prijem padne z mesiaca na mesiac o 450 ecok. to potesi:(.

wilsonka
16. sep 2011

@asma my tiez ideme malovat obyvacku na kakavkovu a dame tapetu na jednu stenu-...juj pekne to bude

wilsonka
16. sep 2011

@nicky655 deticky si vraj zvykaju na chut noveho jedla viac dni, ja tiez skusam par dni rovnake jedlo napr. kalerab jej chutil na prvy sup, ale zemiak nema rada v nicom ani samy ale tiez som jej ho uz dlhsie nedala.

wilsonka
16. sep 2011

@gm gratulujem🙂 mame rovnako stare babulky. roztomila je

wilsonka
16. sep 2011

@asma
ja netusim ale drzim ti palce:( stale cakam na spravy co mas nove a ako to zvladas.

mianc
16. sep 2011

@siss_sz jaj ták.. však som si myslela, že by to asi už teraz bolo zavčasu.. a hovoríš, že vývar zo zeleninky pil? a dávaš mu ho teplý alebo chladnejší?

siss_sz
16. sep 2011

@asma tak to si vyhrala teda! ☹ som zvedava, co teda..dali ti nieco? 🤐

siss_sz
16. sep 2011

@mianc studeny... teda taky - izbovej teploty... 🙂

mirinka7
16. sep 2011

@asma ahoj, mozu ti dat, ja som prisla v sestonedeli o zub a minuly tyzden skoro o dalsi, mozno aj tak pojde von. Neboj, bude to ok, drzim palce 🙂 Inak strasne s tymi zubmi po porode...

adelaida33
16. sep 2011

pridávam sa do klubu "zatial bezzubých detičiek" 😉 ten môj je horší ako tiger - furt vrčí, slintá, kuše ma do brady až ma celá bolí, najradšej by si vopchal do pusy celú ruku az po zápästie a možno až po lakeť, keby som mu dovolila 😲 😕 je to chvílami riadny masaker, ako sa trápi, stále neprerezané dolne predné zubále, hoci dasienko je už priam na "roztrhanie" a akoby tam vypukol požiar...

mianc
16. sep 2011

@siss_sz a koľko ti toho vypil? lebo ja som jej teraz skúšala dať kalerábik rozmixovaný s vývarom a vypila mi tak necelých 20ml, je to veľa alebo málo? 😅

mianc
16. sep 2011

@adelaida33 aj moja ich má podobné.. 😒 no som zvedava koľko to ešte potrvá.. 🙂 snaď sa už nebudú toľko trápiť tí naši drobci.. ☹

siss_sz
16. sep 2011

@mianc no na obed vypije tak 20-30ml ... ale robim vzdy standardne 60ml cajku, to nikdy nevypije cele, iba ked by mal stikutku a nechce sa mi prikladat ho... no a ten vyvar bol tiez asi 60ml a za den ho vypil cely... som mu to potom este davala...ale ja cisto len vodicku zafarbenu, nie s popucenym kalerabikom alebo niecim... takze neviem, na prvy raz je to asi dost 😉

adelaida33
16. sep 2011

@siss_sz a ako často máva štikútku? môj tak cca raz za týžden až dva, ale tak zas ked raz začne, má ju ceeelý deň 🙄 , po každom jedení...

mianc
16. sep 2011

@adelaida33 xixi.. naša má každý deň nejakú štikútku.. stačí, že si odgrgne a bum.. je tu.. alebo troška chladno jej je.. a zasa štikútkame.. takto to je min. 1x denne 😒

siss_sz
16. sep 2011

@adelaida33 fakt? moj mava od zimy a ked sa rozosmeje, alebo híííka, tak potom :D takze asi kazdy den skoro 😀

asma
16. sep 2011

baby tak dnes som si zazila horsiu bolest ako porod ten tak nebolel.. v kaze som mala vrstene dasno to mi vypalovala jaasne ze s mojim slabim tehu zaludkom som skoro vracala predsa brrrrrrrrrrrr a mam zapaleny nerv tak jeden vytiahla a dala mi tam nejaku liecivu gazu aaaaaaaaaaaaaaaaa vsetko bez inekcie... nikdy viac prosim..

asma
16. sep 2011

a este nieco zo zapalu sa mi vyhodil taky cerveny az modri flak takze zajtra urcite budu reci na dedine ze ma mzu bije 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gm
16. sep 2011

@wilsonka ďakujem. 🙂 Teraz je to už ok, ale do takých troch mesiacov to bolo hrozne uplakané bábätko. Vlastne ona bud spala, papala alebo plakala 😒 Teraz je to už za nami a často sa usmieva.

siss_sz
16. sep 2011

@asma fuj!!!!mrtvy zub aj s injekciou je nechutne... a to dasno v zube?!?! to co je?!?! fuj... 😖 tak to ti nezavidim, naozaj... chuuuda... esteze uz mas po tom! 😨

asma
16. sep 2011

@siss_sz ani nehovor moja sice vizeram ako vybluta ale je dobre.. dokyna ze teraz pite viac mlieka a jogurtou pri druhom mimi .. hahahaahaha pri malej som pila 1liter za den, vecer kakao a pribinácek 😀 😀 😀 😀 😀
ale zajtra budu parene buchty...
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

cerealka
16. sep 2011

ahojte maminky! tak ako vidim uz zacinate pekne papkat.moj malicky velmi rad papka zemakovu kasicku s kompotikom.potom aj papa vyzivky s piskotkami a kase mliecne. aj polievocky uz skusal bol sice xichtiky ale popapa dost. teraz mame 6 mesiacov a vazime 8890 g a meriame 72cm.taky maly chlop.

tanalienka
16. sep 2011

mne konci 5.10. MD a ked som sa bola na UPSVaR pytat ohladom RD, tak mi povedali, ze mam prist az po tom datume. je to podla vas OK?
dnes sme dali zemiacik s cuketkou. celkom to slo 😉 zajtra dame repete

mianc
16. sep 2011

@asma fíha.. to si si riadne vytrpela.. mne ťahal nerv s 2 injekciami a aj tak som to riadne cítila.. inak neviem ako to je s tými injekciami.. lebo kamarátke trhal zubár zub a dal jej 2 injekcie.. a vraj to nevadí, lebo to nejde do krvi.. že je to lokálne.. 😒 tak ja neviem teraz, čo ako každý zubár asi inak postupuje..

tinav
16. sep 2011

@tanalienka mne končí materská 6.10. a bola som vybavovať tento týždeň to mi poradili keď som nosila papiere ohľadom materskej radšej skôr lebo oni nato majú 30 dní a niekedy im to aj trvá no záleží to od pracovníkov sp v danom meste

slavetka
16. sep 2011

@wilsonka Uz mi drobec pekne sedi. Dam mu nejaku hracku, ukazujem mu akoze tlacim a on pokladik zacne tiez. Potom ho pochvalim a on sa strasne zacne tesit. 😀 Zatial to funguje.

siss_sz
17. sep 2011

@mianc aj mne dali injekciu, ale to som bola iba kojaca...ked je @asma aj kojaca aj tehotna..a este prvy trimester, to asi sa nemoze.... 😖