Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mianc nič nezmeškate, môj tiež ešte nesedí, ani neštvornožkuje a tu sme 😉 😉 😉
@mianc joooj,vede doktori tiež niekedy aj zbytočne vymýšľajú a nastrašia...ale za na druhej strane - lepšie ako niečo zanedbať...človek nevie čo dobre spraví.náš už sedí ako 5peňazí,doki ho pochválil,že krásne sedí,ale samozrejme,že musel húkať,ešte sme len dnu prišli 😀 v čakárni vískal,lebo sa mu ozývalo,tak sranda veliká a prišli sme dnu a už bolo po hrdinstve 😀 😀 😀 no čo už s ním no tento sa veľmi snaží,akože na tých laktíkoch sa kus preplazí 😀 ako hadík,tak hádam ked mu rúčky zosilnejú sa rozbehne a už ho nechytím 😉
my mame poradnu buduci tyzden, mame okolo 8 kil, presnejsie sa zvazime na poradni 🙂
s prikrmami je to kadejako, raz papa lepsie, inokedy sa zatne a maminka dopapa. buduci tyzden chceme skoncit s vegetarianstvom. ako robite masovo-zeleninove prikrmy? vsetko sa spolu uvari alebo ake mate receptiky? kase ani ovocie sme zatial neskusali.
nas zatial len cuva, to je take zabavne, ked sa chce pohnut 🙂
ja tiez 🙂)))) ale nepamatam si ta 🙂)) ja som bola stale v strese :D
@adelaida33 xixi.. ale @zuzitka7 píše, že tam už predtým ležala asi na rizikovom, keď mimčo ešte nebolo a ja som rovno ležala na rizikovom s malou, keď sa už narodila, lebo pôrodne bolo plné.. 🙂 😀
ahojte, chcem sa spýtať, ktorý olej alebo aké masielko pridávate deťom do zeleninkových príkrmov? Ja dávam obyčajné maslo alebo som kúpila v DM repkový olej Alnatura,
@careamell extra panenský olivový budem dávať, ak nezabudnem 😀 ako zatiaľ
@mianc aha 😉 , ja som to pochopila tak, že predtým nie že tesne predtým 😀 , tak ok 🙂
ja som tam lezala mesiac predtym som napisala 🙂)))).....
@mianc
@adelaida33 Kočky môj nesedí tiež sám a neriešim to, každé dieťa je indi-vidy 😉
no my sme dnes umrnčaný 😢 chudatko moje,dnes som mu našla hornú jednotku už prerezanú a aby toho nemal málo idú mu ešte tri naraz,druhá horná jednotka a obidva horné očné 😢 namiesto dvoch hodín čo spáva,spal pol hodku a za chvíľu mi zalomil zas na rukách.no ešte bude veselo,normálne ho takého nespoznávam,ved on ani plakať nevie ☹ no hádam mu rýchlo vybehnú,nech sa dlho netrápi ☹
@dadka1010 no náš sedí už asi tri týždne a to laktíkovanie ho začalo baviť asi tak pred štyrmi - piatimi dňami,tak hádam sa bude len zdokonaľovať 😀 teším sa ako ho budem naháňať 😀
@mis_ka Ale máš originál na šporťák, či dávaš tú na vaničku? Lebo na na hlbokú časť mám, ale na nete som kukala toto http://www.najnakup.sk/Porovnaj_prislusenstvo-k...
@mis_ka http://www.esenbaby.cz/zbozi/4135/Plastenka-na-...
alebo toto som ešte našla
Tak už aj my máme po preventívke, 7 mesiačikov+týždeň - 7540g, no nič moc, ale stačí, papáme zatiaľ zeleninku a ovocie odmieta, vraj mám dať piškótu do výživky. Namiesto 6 zubov skoro napísala, že 3. Inak nič, máme takú málovravnú doktorku 🙂 len nezabudla so sestričkou poznamenať, že nášmu drobčekovi z očí nič dobré nekuká, že to bude beťár 😀 tak neviem.
@dadka1010 aj ja mám xlander ale staršiu verziu xv a pláštenka je na prd. Teraz keď pršalo mala som čo robiť aby hnúť. Som ale šikovnica v poslednej dobe. Keď som kupovala kočiar tak som sa v predajni pýtala aj na pláštenku na šporťák a tvrdili mi že sedí na hlboký aj športový. Tiež som uvažovala že kúpim novú ale tie ceny to určite nie, budem musieť nejak vydržať s tou čo mám. Inak náš začal sedieť v nedeľu ale iba trošku ešte ho ťahá do strán a do predu, no už máme prerezaný prvý zub 🙂 🙂 🙂 🙂 to bolo u nás radosti hlavne ja 😀 😀 😀 .

no skoda ze som nasla tuto temu az teraz 🙂))......mam synceka co sa mi narodil 15. marca a mile damy, mal az 5 kil a 57cm...no valibucek riadny ze?? 🙂))).....a teraz ma 6 mesiacikov a ma 10 kil a 83 cm....🙂)))