icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

zuzitka7
12. okt 2011

no skoda ze som nasla tuto temu az teraz 🙂))......mam synceka co sa mi narodil 15. marca a mile damy, mal az 5 kil a 57cm...no valibucek riadny ze?? 🙂))).....a teraz ma 6 mesiacikov a ma 10 kil a 83 cm....🙂)))

adelaida33
12. okt 2011

@mianc nič nezmeškate, môj tiež ešte nesedí, ani neštvornožkuje a tu sme 😉 😉 😉

mianc
12. okt 2011

@zuzitka7 no to teda riadny valibuk.. 😀 rodila si v Čadci? nás prepúšťali 14.3. už si tam ležala popredu? či sme sa tam náhodou nestreli? hm?

tanula84
12. okt 2011

@mianc joooj,vede doktori tiež niekedy aj zbytočne vymýšľajú a nastrašia...ale za na druhej strane - lepšie ako niečo zanedbať...človek nevie čo dobre spraví.náš už sedí ako 5peňazí,doki ho pochválil,že krásne sedí,ale samozrejme,že musel húkať,ešte sme len dnu prišli 😀 v čakárni vískal,lebo sa mu ozývalo,tak sranda veliká a prišli sme dnu a už bolo po hrdinstve 😀 😀 😀 no čo už s ním no tento sa veľmi snaží,akože na tých laktíkoch sa kus preplazí 😀 ako hadík,tak hádam ked mu rúčky zosilnejú sa rozbehne a už ho nechytím 😉

denkap
12. okt 2011

my mame poradnu buduci tyzden, mame okolo 8 kil, presnejsie sa zvazime na poradni 🙂
s prikrmami je to kadejako, raz papa lepsie, inokedy sa zatne a maminka dopapa. buduci tyzden chceme skoncit s vegetarianstvom. ako robite masovo-zeleninove prikrmy? vsetko sa spolu uvari alebo ake mate receptiky? kase ani ovocie sme zatial neskusali.
nas zatial len cuva, to je take zabavne, ked sa chce pohnut 🙂

zuzitka7
12. okt 2011

jj v cadci som rodila....ja som prisla 15 marca za lekarkou ze mi je zle na odpadnutie a ona ze okamzite na cisarsky lebo mozem ja aj maly zomriet....atd atd dlhy pribeh cely porod :D:D::D..... ale lezala som tam este mesiac predtym ......
@mianc

zuzitka7
12. okt 2011

@denkap moj maly papa uz vselijake prikrmy a najviac mu chuti brokolica a mrkva...a co sa tyka maska tak to mu uvarim a niekedy aj so zeleninou a rozmixujem a tak davam po lyzickach ...z maska je uplne paf :D:D:D....aj puding uz davam

mianc
12. okt 2011

@zuzitka7 tak to sme sa tam museli stretnúť.. ja som ležala s malou v časti kde ležali ženy na rizikovom... 😀

zuzitka7
12. okt 2011

ja tiez 🙂)))) ale nepamatam si ta 🙂)) ja som bola stale v strese :D

adelaida33
13. okt 2011

dievčatá, ako by ste sa tam mohli stretnúť,ked @mianc píšeš, že vás prepustili 14teho a @zuzitka7, že tam došla 15teho??? 😀 😀 😀

mianc
13. okt 2011

@adelaida33 xixi.. ale @zuzitka7 píše, že tam už predtým ležala asi na rizikovom, keď mimčo ešte nebolo a ja som rovno ležala na rizikovom s malou, keď sa už narodila, lebo pôrodne bolo plné.. 🙂 😀

careamell
13. okt 2011

ahojte, chcem sa spýtať, ktorý olej alebo aké masielko pridávate deťom do zeleninkových príkrmov? Ja dávam obyčajné maslo alebo som kúpila v DM repkový olej Alnatura,

adelaida33
13. okt 2011

@careamell extra panenský olivový budem dávať, ak nezabudnem 😀 ako zatiaľ

adelaida33
13. okt 2011

@mianc aha 😉 , ja som to pochopila tak, že predtým nie že tesne predtým 😀 , tak ok 🙂

zuzitka7
13. okt 2011

ja som tam lezala mesiac predtym som napisala 🙂)))).....

asma
13. okt 2011

@careamell ahoj ja robievam malej pyréé a tam davam obyčajné čajové maslo... má to tak rada..

dadka1010
13. okt 2011

@tanula84 Aj náš keď začínal, tak nevedel čo s rukami 😀 . Do týždňa - dvoch Ti bude behať ako havko 😉

dadka1010
13. okt 2011

@mianc
@adelaida33 Kočky môj nesedí tiež sám a neriešim to, každé dieťa je indi-vidy 😉

mis_ka
13. okt 2011

@dadka1010 ani moj nesedi sam 🙂 je to normalne v tomto veku

tanula84
13. okt 2011

no my sme dnes umrnčaný 😢 chudatko moje,dnes som mu našla hornú jednotku už prerezanú a aby toho nemal málo idú mu ešte tri naraz,druhá horná jednotka a obidva horné očné 😢 namiesto dvoch hodín čo spáva,spal pol hodku a za chvíľu mi zalomil zas na rukách.no ešte bude veselo,normálne ho takého nespoznávam,ved on ani plakať nevie ☹ no hádam mu rýchlo vybehnú,nech sa dlho netrápi ☹
@dadka1010 no náš sedí už asi tri týždne a to laktíkovanie ho začalo baviť asi tak pred štyrmi - piatimi dňami,tak hádam sa bude len zdokonaľovať 😀 teším sa ako ho budem naháňať 😀

dadka1010
13. okt 2011

@tanula84 Sa neteš 😠 , môj ide všade a za všetkým 😀 .Ale nie, je to úžastné

dadka1010
13. okt 2011

@mis_ka Prosím Ťa ako si riešila pláštenku na športovú časť X-landera? Máš originál alebo nejakú univerzálnu?

mis_ka
13. okt 2011

@dadka1010 mam original... je naprd :( silou vole ju natiahnem, ale musim mat zlozenu striesku a taha mi trosku malemu nozicky dohora. zjavne nie je urcena na sportak :( a este je aj obrovska... jednoducho - potrebujem inu 🙂

dadka1010
13. okt 2011

@mis_ka Ale máš originál na šporťák, či dávaš tú na vaničku? Lebo na na hlbokú časť mám, ale na nete som kukala toto http://www.najnakup.sk/Porovnaj_prislusenstvo-k...

dadka1010
13. okt 2011
ladytt
13. okt 2011

Tak už aj my máme po preventívke, 7 mesiačikov+týždeň - 7540g, no nič moc, ale stačí, papáme zatiaľ zeleninku a ovocie odmieta, vraj mám dať piškótu do výživky. Namiesto 6 zubov skoro napísala, že 3. Inak nič, máme takú málovravnú doktorku 🙂 len nezabudla so sestričkou poznamenať, že nášmu drobčekovi z očí nič dobré nekuká, že to bude beťár 😀 tak neviem.

tinav
13. okt 2011

@dadka1010 aj ja mám xlander ale staršiu verziu xv a pláštenka je na prd. Teraz keď pršalo mala som čo robiť aby hnúť. Som ale šikovnica v poslednej dobe. Keď som kupovala kočiar tak som sa v predajni pýtala aj na pláštenku na šporťák a tvrdili mi že sedí na hlboký aj športový. Tiež som uvažovala že kúpim novú ale tie ceny to určite nie, budem musieť nejak vydržať s tou čo mám. Inak náš začal sedieť v nedeľu ale iba trošku ešte ho ťahá do strán a do predu, no už máme prerezaný prvý zub 🙂 🙂 🙂 🙂 to bolo u nás radosti hlavne ja 😀 😀 😀 .

lisjanka
13. okt 2011

@ladytt neboj mi mále len 7kg ale priberá tak to neriešim .........

lisjanka
13. okt 2011

@tanula84 žeby šli už očné to sa mi nezdá skôr dvojky či???? 😉

tanula84
14. okt 2011

@lisjanka a dvojky nie sú očné??? 😀 ja som si myslela,že to sú očné 😀