Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mianc no, ja som sa potkla o vlastnu papucu a jak som padla na koleno a rukami som sa nemala kde zachytit, tak sme to napalili obaja hlavami rovno do radiatora☹ tak maly mal dve tke navrete zily, ale tak vyzeralo tona prvy pohlad horsie. ale asi som ho chranila telom... no mne na zaciatok nic...az ked uz sme boli doma z pohotovosti, maly spal... tak ma zacalo vsetko boliet, krcne stavce narazene, zuby skoro vylomene, pery rozbite, nos nejaky buchnuty...ale vsetko iba zvnutra, neni vidiet navonok nic, nastastie..inak by si mysleli, ze ma bije muz....ani na malom nie je nic vidiet... nastastie...ale tak, snad je to ozaj oukej...
@amiiia už sa pýtala 16. okt. o 20:20 @tanalienka a odpisovala jej len @sonka_d , kuk vyššie 🙂 .
inak aj ja som o tomto premýšľala 😉 @mianc .
@adelaida33 no, davam mu juz castejsie, lebo ked tak malo papkaaa...ale stale malo cucka, iba v noci viacej... no ale dnes sme objavili prvu "trhlinku", zatial nic napuchnute na dasienku, ale je TAM!!! trhlinka..tak zajtra idem na poradnu, snad to bude zubok 😉
@adelaida33 a vy uz mate nejake zubky? ci ako vies, ze je to kv. zubkom?
@siss_sz no on už má tie dolné prerezané, veľmi ich nevidno, ale prstom ich nahmatám a škrabká ma nimi, ked papa. a najnovšie si pritláča o hornú sánku všetko a tiež viac pocuckáva, tak asi mu idú horné dva, ale kedy vyjdu, ťažko povedať... ale nervozny z toho býva statočne... 🙄
@adelaida33 a ked uz teda vyjdu, uz nebude nervozny, hej? ide lem o to, nech sa prerezu...a tvoj tam tiez maval najprv tu strbinku, ze je to ono? 🙂
@siss_sz Aj mi sme dnes mali pád, sedeli sme všetci na sedačke malý šantil vedľa nás a zrazu rachot. Malý skončil pod stolom na koberci spadol na zadok ale zľakol sa nielen on ale aj my. Stalo sa to už druhý krát za týždeň no je v poriadku. O hodinu už vystrájal ako nič. Teraz keď sa drobci už otáčajú aj plazia treba mať oči na stopkách lebo stačí okamih. Ja som škaredo spadla keď som mala 3 dni pred pôrodom a to som letela dole celým schodišťom rovno na ruky aby som uchránila brucho a malého v ňom. Odniesol si to členok a modriny po celom tele. V pôrodnici na mňa pozerali ako na týranú ženu 🙂 🙂 🙂 . Aj náš nechce teraz jesť a to je riadny žrútik, jeden zub už máme von a druhý sa prerezáva, tiež najviac papá v noci a ráno nemám v prsníkoch nič. Určite to bude zúbkami.
@adelaida33 mne sa celkom páči aj tento.. http://www.market24.sk/fusaky/kaiser-fusak-iglu... 🙂 ale pravdaže ten ružový.. 😀
@siss_sz
@mianc jaaaj dievcata, chvalabohu, ze je vsetko ok...ja som tiez zletela pred dvoma tyzdnami na schodoch aj s malou na rukach, chvalabohu, ju som udrzala vo vzduchu, ale moj laket to schytal a kostrc tak, ze ked sa teraz zabudnem a hrame sa na zemi, tak az kricim od bolesti, ked si blbo sadnem...
@mianc Mne fusak dala kámoška ako väčšinu veci, má syna o necelé 2 roky staršieho ona ho využila celú zimu je teplý a dá sa stiahnuť ako kukla, no neviem ako bude reagovať nato malý keď už teraz vystrája v kočiari keď je zabalený v deke. On má rád voľnosť celé leto keď sa vozil v kočiari tak že mal nohy vyložené na madle 😀 😀 😀.
@sirinka @siss_sz no takto sa dokaličíme, že ani nebudeme vedieť ako.. 😒 ☹ ja som tiež v tehu sa zošmykla na schodisku, ale to mi akurát odtiekla voda a ja v tom šoku, som si ani nohy necítila, čo som ich mala úplne slabé.. a som ešte na wecko išla a šúp.. však som si čosi vypočula od drahého.. 😒 ale tak to som len na svoju nohu zviezla a nič takého.. a našťastie to bolo všetko bez následkou.. ale už si veru dávam riadny pozor.. 😉
Joooj baby strašné čítať tieto príbehy. Dúfam, že sa nám nič podobné nestane. Aj keď niekedy, keď úplne rozospatá odkladám 8kg drobca do postieľky - no nie som si vždy istá svojim krokom 😒 .. Idem si aj ja dnes objednať nejaké capačky. Tie Liliputi mi prišli - boli krásne a strašne kvalitne a pekne urobené, ale drobcovi do nich noha za nič na svete nevošla. Vraj sa to niekedy stáva, keď je nôžka malá bacuľka, ako tá naša ☹ .. škoda..
Veru strašné, čo len čítať o týchto nehodách. Ja sa tiež stále bojím, ako drobček začal loziť veľmi sa mu páči na kraji posteli, ani na chvíľu ho nemôžem spustiť z očí minule, len čo som sa zohla po plienku a už bol na nočnom stolíku.
@sonka_d aj nám dnes prišli capačky veľmi s vytešujem, našťastie sadli dobre.
@mianc Objednávala som ho cez internet., je kopa stránok..ja som ho objednala za 50 Eur..ale sú stránky kde stojí 52,53 až 55 ako ktorý model...ten bol v akcii, ale už nemajú..lebo aj mne pani odpísala..že to tam zamestnankyna zabudla nahodiť DPH 🙂 ale počula som o ňom len samé dobré veci, tak dúfam budem spokojná..🙂
@adelaida33 Ďakujem 🙂

@siss_sz pane bože 😲 , hlavne, že ste obaja v poriadku, normálne mi srdce zovrelo, ked som si to prečítala. môže byť, že je to z rastu zúbkov... a pocuckáva tvoje MM? hoci len trošku ale častejšie než obvykle? teda môj to tak robieva, tak už viem, že sa čosi-kamsi prerezáva...