icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

amiiia
19. okt 2011

@andiekens hej, zatiaľ som o ňom počula len samé dobre veci..., len už aby prišiel 🙂

andiekens
19. okt 2011

ahojte baby, som tu len tak striedmo.. ale aj tak sa vas chcem spytat. chu vase deticky papat ovocie ? zatial jej davam len varene ovocie okrem bananu samozrejme, ale vsetko je jej kysle.. a spapa to len po zamiesani do ryzovej kase 😒 a od kedy nam ide prvy zubok, tak s jedenim je to cim dalej, tym horsie ☹

mirip
19. okt 2011

@andiekens my už papáme normálne už nemusí byť len varené ovocie už može aj surové 🙂 a my máme radšej zeleninu ale zjeme úplne všetko všetki čo pripravím je behom chvíle v brušku a patrične sa to aj odzrkadlilo 10kíl máme a 72cm 😀 😀 😀

siss_sz
20. okt 2011

@andiekens aj nas papa ovocie horsie, s bananom lepsie... a tiez odkedy som zistila ze ide zubok, tak veru horsie papa vsetko! takze asi to je v norme 😉

amiiia
20. okt 2011

@andiekens Mi papáme ovocie celkom v poho..už mu ho nevarím..jablko nastrúham na kašu, pridám niekedy banán, hrušku som už skúšala a zatial v poho...banán má strašne rád..ked ho krmim, otvára ústa nech mu už dám...🙂 myslím, že to môže byť tými zúbkami, že jej tak nechutí ...

amiiia
20. okt 2011

Materská mi končila 29.092011..ked som si vybavovala rodičovský príspevok, pani na sociálnom mi povedala, že v novembri dostanem peniaze aj za september...len akosi mi to nejde do hlavy, ked v oktobri som dostala akože za september este materskú...hm 😒

tinav
20. okt 2011

@andiekens Ani náš nechce jablko alebo hrušku, skúšala som variť aj surové ale je to kyslé, no detské výživky papá pekne aj s keksíkmi marína. Najradšej má banán ten mu chutí najviac no zúbky robia svoje teraz papá oveľa menej.

sirinka
20. okt 2011

@amiiia lebo narok na rodicovsky mas aj ked sa jedna iba o jeden den v mesiaci.... 😉

asma
20. okt 2011

@amiiia ahoj ja som dostala tiey aj yo socialky matersku lebo mne koncila 19,09, za tých 19 dni a na socialke celú lebo oni to vraj nedelia na dni a dostanes cely mesiac...

mianc
20. okt 2011

@amiiia môžeš byť rada.. 🙂 😉 veď každy peniaz dobrý.. vraj rodičovský príspevok dostaneš celý aj keď nie je celý mesiac... a materskú len pomerovo si dostala.. tak v novembry aspoň dostaneš 2x tak.. no my ani nie.. mne končila materská 1.10. takže materskú dostanem za jeden deň a v novembry rodičák... 😒 škoda, že to nevyšlo inak, ale tak neva, hlavne že sú drobci zdraví, čo tam po rodičáku.. 😉

tinav
20. okt 2011

@lisjanka teraz mám nato čas manžel má dovolenku tak je s malým viacej, ja som niekedy štrikovala viacej teraz sa mi nechce aj toho času je už menej no niekedy nestíham ani na wc-ko 😀 😀 😀 . Malý je veľmi živý a vyžaduje si stále pozornosť. Včera objavil kvety na zemi a zapáčilo sa mu vyberať hlinu 😀 😀 😀 .

amiiia
20. okt 2011

@mianc tak tak, každý peniaz je dobrý, len mi to nejak nesedelo, kedže tendencia je zobrať všetky výhody a nie že nám pridajú 🙂))

andiekens
20. okt 2011

@mirip woow, 10 kil ? 🙂 a to ju aj kojis ? my mame cosi cez 7 kil, ale nasa startovacia vaha bola len 2,5kg @siss_sz @amiiia @tinav dakujem baby, potesili ste ma.. dnes sa mi podarilo do malej na obed dostat celkom slusnu davku aj ked zubok stale zlosti. ona je vcelku dobry papac, ale mam pocit, ze cim viac ochutna, tym viac si vybera, co spapa potvorka 🙂

ladytt
20. okt 2011

@andiekens Aj my máme len 7,5kg 🙂 a ovocie tonám tiež veľmi nejde, banánik trošku ostatné len ochutná 🙂 všetko je kyslé, aspoň a tak tvári :D

latea1
20. okt 2011

Caute, ani moja ovocie velmi nechce 😒 ani domace, ani kupovane, ani ked jej do toho pridam trochu kase...
zato zeleninku papa pekne 🙂 ale len doma pripravenu, raz som jej dala kupovane (hipp mrkva so zemiakmi) a nezjedla vobec nic

a inak mäsko uz davate vsetky? ake? kde ste kupovali? my sme este neskusali, ale sme tu skoro najmladsi - v nedelu bude mat 7 mesiacov

mirip
20. okt 2011

@andiekens nie nedojčíme sa al malá nevymýšla zje všetko, prvá lyžička je také aby sa rátalo to je ochutnávacia a potom do 5minút zje všetko plný tanier, keby jej dávam flaštičkové tak mi jedna nestačí 😀

@latea1 maso všetko, malop by sa ale vraj dávať biele maso a tmaví len 2x do týždna má síce viac vitamínov minerálov a kedečoho ale je ťažšie ale nedodržiavam a 1x do týždna vymechávame meso úplne a nahrádzame ho vaječným žltkom natvdo

andiekens
20. okt 2011

baby, co na suchy kasel ? mucosolvan je super, ale ten je na vlhky kasel 😒

sirinka
20. okt 2011

@andiekens stodal, cibulovy sirup, smrekovcovy sirup....

andiekens
20. okt 2011

@latea1 my sme hlavne na kuriatku a telacom masku. raz som jej spravila aj s bravcovym, co by sa este nemalo.. ale na moje pocudovanie je veeeelmi chutilo, viac ako chude 🙂 s masom sme zacali hnd ako ochutnala par druhov zeleniny, aby som jej ho mala s cim zmiesat. u nas doma leti hlavne kombinacia mrkva, zemiak, karfiol a telacina, to by jedla od rana do vecera.. dnes vsak idem skusit ryza, mrkva, hrasok, paradajky a telacina.. dufam, ze jej bude chutit.. 🙂

andiekens
20. okt 2011

@sirinka super, musim poslat m do lekarne po ceste domov.. my uzivame len jeden na vlhky aj suchy, ale ten obsahuje kodein a to tak skoro mala nedostane 😎

latea1
20. okt 2011

@andiekens
paradajky? tie by som do roka nedavala 😒

sirinka
20. okt 2011

@andiekens
@latea1 ja by som dala paradajky iba pokial su domace... 😉

andiekens
20. okt 2011

@sirinka z nasho balkona odrthnute 😀 ale to len trosku.. nech ma pestru stravu, ked uz ovocie do nej velmi neviem dostat. a dakujem za recept, vyskusame! 🙂

adelaida33
20. okt 2011

@siss_sz neviem, či tam mával takú štrbinku... u môjho je príznakové to, že vrčí, že často pocuckáva, hoci len potroške, že je nepokojnejší... no a potom už bolo dobre, pár dní, kým kolotoč nezačal odznova... teraz to tipujem na horné, ale ktovie, kedy vylezú... 🙄

dadka1010
20. okt 2011

Čaute, mám sklz 4 dni, tak Vás idem poštudovať, že čo ste nové s drobcami zažili. Môj krtko sa už stavia na nohy, máme mončo na čele, čo sa buchol - neuhla sa mu noha zo stola 😀 . Tak mi dajte čas, nech to všetko počítam. Inak o týždeň sa sťahujeme a nemáme tam zapojený net, tak neviem ako budem fungovať mimo civilizáciu 😠 😀

dadka1010
20. okt 2011

Takže som doštudovala fórum. Baby, ktoré ste mali nehodu, dúfam, že ste OK a samozrejme aj drobci. Náš s papaním stále nič moc, okoštuje, sem tam sa mi ho podarí oklamať, tak čo to spapá. Ale tak nič mu nechýba, má 10kg 😀 😀 . Už ho nevládzem nosiť, najhoršie je to stále v noci, nie sú bohvieako dobré, takže moc nespíme 😠 . Neviem, kedy sa to upraví, ale už by mohlo, lebo niekedy už fakt nevládzem. Teraz som trošku nachladnutá, tak dúfam, že to malý nechytí odo mňa. Inak na kúpaní, sme sa už začali ponárať, zatiaľ mu to nič nerobí, tak dúfam, že nebude plakať ako iné deti 😉

lisjanka
20. okt 2011

@andiekens Tussin kvapky práve sme ich užívali a potom keď už začne odkašliavať tak až potom Mucosolvan a tusin vysadiť....aspoň nám tak povedala doktorka.... 😉

lisjanka
20. okt 2011

@sirinka cibuľový som robila aj ja ale nechutil vracala mi z neho.... 😝

lisjanka
20. okt 2011

@dadka1010 ja som už po chorobe a veru som nevládala ani dýchať za to som nakazila aj malú aj Mateja tak....ale už nám je všetkým lepšie....tak snáď to aj už ostane.....tak sa drž... 😉