icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

nika0403
24. okt 2011

@sirinka dakkujem a este sa chcem spytat zohrievas to v mikrovlnke?

sirinka
24. okt 2011

@nika0403 nie, ja som hrda nemajitelka mikrovlnky...pekne v hrnci na sporaku alebo v paraku... 😉

nina55
24. okt 2011

@sirinka kto vlastne meni nazov temy, admin?

sirinka
24. okt 2011

@nina55 ano

adelaida33
24. okt 2011

@sirinka tentokrát je to správne z jazykového hľadiska a dokonca a z hľadiska logiky 😉

nina55
24. okt 2011

@sirinka hm - co ten stary nebol dost dobry 😨

sirinka
24. okt 2011

@nina55 pre adminov asi nie 😅

tanalienka
24. okt 2011

dievcata a ako to poriesite so stedrou vecerou? date z nej nieco aj nasim malym pokladikom?

sirinka
24. okt 2011

@tanalienka ja jej urobim lososa uplne na prirodno na teflonke a na masle, plus zemiacikove pyre...a mozno nejaku mrkvu, hrasok k tomu...

tanalienka
24. okt 2011

@sirinka dobry napad, dakujem 🙂

nika0403
24. okt 2011

@tanalienka ahojcek no vy ste zlate ked uz rozmyslate nad stedrou vecerou? ako sa mate? nevedela som ze tu ties chodievas 🙂 prvy krat som si vsimla ze si aj ty v tom istom klube 🙂

nina55
24. okt 2011

@nika0403 ... 😀 😀 - este je jeden klub marec a to sukromna tema 🙂 😉

tanalienka
24. okt 2011

@nika0403 ahojky tiez som si ta nevsimla. dievcata tu zacali s darcekmi, tak som nadhodila veceru. vies, ked sa nam podari do vianoc prestahovat do domceka, tak to budu nase prve naozajstne vianoce 🙂 a ja sa uz vidim ako nam vyvaram v novej kuchyni 😉 mame sa celkom fajn, uz nam tu aj snezilo

nika0403
24. okt 2011

@tanalienka jej tak to by ste ozaj mali krasne vianoce v novom domceku a s krasnou dcerkou a jej prve vianoce tak urcite to budu pre vas krasne vianoce nech vam to vijde a uz nech ste vo svojom...aj my sa uz tesime na vianoce uz to bude ine uz budeme traja a bude to veselsie a urcite to budu tie najkrajsie vianoce...a inac ako sa drzi nelka? papka? a uz stvornozkujete?

dadka1010
24. okt 2011

@nina55 Kámošky teraz väčšinou všetky majú deti. Niečo sme podostávali, ale to je väčšinou len na parádu a na bežné nosenie treba kúpiť 😉 . Mám aj sesternice, ale ja neviem pýtať. Keby sa mi samé ponukli, že mi požičajú, tak som rada, ale pýtať ich určite nebudem 😅 . Veľa vecí som už nakúpila sem na bazáriku, väčšinou nohavice, bundy, topánočky. Ale body, pančušky a také veci na bežné nosenie si musím kupovať priebežne, keďže malý rýchlo rastie 😠 😀 . Nosíme 80 veľkosť, to je teraz tak akurát, tak už dokupujem 86 pomalinky

dadka1010
24. okt 2011

@tinav Aj ten náš krtko stále lezie do kveto. Páči sa mu ťahať za listy alebo dávať prsty do hliny 😅 😀

dadka1010
24. okt 2011

@sirinka Jasné, určite si si musela tú zásobu vytvoriť. Ja keď teraz vidím koľko také dieťa stojí, tak len krútim hlavou. Priznám sa však, že niekedy kúpim vec len preto, lebo sa mi veľmi páči a neodolám 😅 . Najnovšie som tak kúpila čiapočku zajka na zimu, ale je úžastná a každý mi ju obdivuje, musím hodiť foto. A to som vtedy šla len bodynko dokúpiť 😀

siss_sz
24. okt 2011

@dadka1010
@sirinka
potvrdzujem..stavaie veziciek...resp. ich buranie je teraz in aj u nas🙂

dadka1010
24. okt 2011

Čiapka, ktorej som neodolala, jednoducho sme ju museli kúpiť 😀

siss_sz
24. okt 2011

@dadka1010 jeeej, krásna...a aký veľký v nej už vyzerá...

siss_sz
24. okt 2011

pocujte, baby... ja uz sa musim priznat, ze mam trosku nervy... akoze ako vy uspavate deticky? no moj poslednu dobu najprv na prse, potom ale vypluje a musi ho mat na rukach..ked uz si mysim, ze spinka, (alebo ked uz nevladzem) polozim ho... on sa zobudi... tak to ide do 21hod... mne uz tecu nervy dneska.. ved skusam vselico - skor, neskor ho uspavat, unaveny/neunaveny, aj dasna potieram....nic..stale to iste dookola... 😖 🙄 🤐

dadka1010
24. okt 2011

@siss_sz Akurát som to tu šla písať 😠 . U nás je to podobné. Už som ho bola uspať 3x, teraz na rukách. Och, ja už neviem, nevládzem ho tiež uspávať na rukách a keď ho nechám tak reve ako pavián 🙄

siss_sz
24. okt 2011

@dadka1010 presne...pomoooooooooooooooooc

mianc
24. okt 2011

@dadka1010 jeeeeee... tá je naozaj krásna.. aj my chceme takú... kde si ju kúpila.. 😀

ladytt
24. okt 2011

@siss_sz
@dadka1010
Dnes máme aj my problémy s uspávaním celý deň aj teraz večer, aj je unavený aj nechce spať :( Inokedy po kojení zaspal, ale teraz to nejak nefunguje. Aj posledné noci sa budí s plačom a častejšie než predtým. 😒

dadka1010
24. okt 2011

@mianc U nás v meste 😉 , stála síce 8,80€, ale imidž je imidž 😀 😀 😀

dadka1010
24. okt 2011

@siss_sz
@ladytt Môj sa posledný týždeň v noci budí hneď ako ho preložím do postieľky. Už som z toho nervavá, lebo ja neviem spať, keď spí pri mne 🙄 . Ale asi to budú zúbky, teda dúfam, že rýchlo vyjdú a bude zas dobre 😉

mianc
24. okt 2011

@dadka1010 @siss_sz joooj.. kočky to nezávidím.. moja toto mala tak do 4-5 mesiaca, potom som sa ju snažila učiť zaspávať v postieľke a teraz našťastie napapká kašičku teraz baby papáme už 170ml 🙂 a za hodku aj niečo dám ešte cicík a doplní rezervu a ide spinkať, krásne zaspáva.. ale to teraz nechcem až tak chváliť, lebo zákon schválnosti existuje a ja čo pochválim ohľadom mojej malej tak na druhý deň pravda nie je... 😠 ☹ 😒
ale najprv som ju začala odnaúčať od rúk, dala som do postieľky a spievala tam, a hladkala.. a potom to už samo prechádzalo, dala som nejakú obľúbenú hračku, ona má maznáčika hrošika, tak sa s ňou snažila uspať a teraz už pekne sama zaspáva.. myslím si, že je to všetko o cviku ako sa dieťa aj naučí.. pravdaže nemôže ho nič boľkať a tak.. inak je to tiež v pase a zaspávame všeliako.. 🙄

mailinka
24. okt 2011

tak baby ,ktore tu pisete o zaspavani,my sme krasne zaspavali v postielke a posledny tyzden katastrofa.Mala zacne jacaaaaaaaaat na ratu akonahle odidem z izby ,posadi sa vypluje cumel a nie a nie spat,najskor to robila len vecer a teraz to zacala robit aj doobeda a poobede.Opatovne sa k nej vraciam dam cumlik,odidem,ale ona je neustupciva a chce si este pozret s nami vecer telku 😀 .tak co narobim,musim ustupit ja 😅

mailinka
24. okt 2011

@mianc takto som chvalila aj ja nasu malinku a teraz som z nej zufala,jednu nahanam po byte co nie a nie ju dostat do postele,dalsia place na raty z postielky ,no hotova katastrofa,ja dufam,ze sa vratime do starych dobrych kolaji s krasnym zaspavanim v postielke. 🙂