Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@sirinka tentokrát je to správne z jazykového hľadiska a dokonca a z hľadiska logiky 😉
dievcata a ako to poriesite so stedrou vecerou? date z nej nieco aj nasim malym pokladikom?
@tanalienka ja jej urobim lososa uplne na prirodno na teflonke a na masle, plus zemiacikove pyre...a mozno nejaku mrkvu, hrasok k tomu...
@sirinka dobry napad, dakujem 🙂
@tanalienka ahojcek no vy ste zlate ked uz rozmyslate nad stedrou vecerou? ako sa mate? nevedela som ze tu ties chodievas 🙂 prvy krat som si vsimla ze si aj ty v tom istom klube 🙂
@nika0403 ahojky tiez som si ta nevsimla. dievcata tu zacali s darcekmi, tak som nadhodila veceru. vies, ked sa nam podari do vianoc prestahovat do domceka, tak to budu nase prve naozajstne vianoce 🙂 a ja sa uz vidim ako nam vyvaram v novej kuchyni 😉 mame sa celkom fajn, uz nam tu aj snezilo
@tanalienka jej tak to by ste ozaj mali krasne vianoce v novom domceku a s krasnou dcerkou a jej prve vianoce tak urcite to budu pre vas krasne vianoce nech vam to vijde a uz nech ste vo svojom...aj my sa uz tesime na vianoce uz to bude ine uz budeme traja a bude to veselsie a urcite to budu tie najkrajsie vianoce...a inac ako sa drzi nelka? papka? a uz stvornozkujete?
@nina55 Kámošky teraz väčšinou všetky majú deti. Niečo sme podostávali, ale to je väčšinou len na parádu a na bežné nosenie treba kúpiť 😉 . Mám aj sesternice, ale ja neviem pýtať. Keby sa mi samé ponukli, že mi požičajú, tak som rada, ale pýtať ich určite nebudem 😅 . Veľa vecí som už nakúpila sem na bazáriku, väčšinou nohavice, bundy, topánočky. Ale body, pančušky a také veci na bežné nosenie si musím kupovať priebežne, keďže malý rýchlo rastie 😠 😀 . Nosíme 80 veľkosť, to je teraz tak akurát, tak už dokupujem 86 pomalinky
@sirinka Jasné, určite si si musela tú zásobu vytvoriť. Ja keď teraz vidím koľko také dieťa stojí, tak len krútim hlavou. Priznám sa však, že niekedy kúpim vec len preto, lebo sa mi veľmi páči a neodolám 😅 . Najnovšie som tak kúpila čiapočku zajka na zimu, ale je úžastná a každý mi ju obdivuje, musím hodiť foto. A to som vtedy šla len bodynko dokúpiť 😀
pocujte, baby... ja uz sa musim priznat, ze mam trosku nervy... akoze ako vy uspavate deticky? no moj poslednu dobu najprv na prse, potom ale vypluje a musi ho mat na rukach..ked uz si mysim, ze spinka, (alebo ked uz nevladzem) polozim ho... on sa zobudi... tak to ide do 21hod... mne uz tecu nervy dneska.. ved skusam vselico - skor, neskor ho uspavat, unaveny/neunaveny, aj dasna potieram....nic..stale to iste dookola... 😖 🙄 🤐
@dadka1010 @siss_sz joooj.. kočky to nezávidím.. moja toto mala tak do 4-5 mesiaca, potom som sa ju snažila učiť zaspávať v postieľke a teraz našťastie napapká kašičku teraz baby papáme už 170ml 🙂 a za hodku aj niečo dám ešte cicík a doplní rezervu a ide spinkať, krásne zaspáva.. ale to teraz nechcem až tak chváliť, lebo zákon schválnosti existuje a ja čo pochválim ohľadom mojej malej tak na druhý deň pravda nie je... 😠 ☹ 😒
ale najprv som ju začala odnaúčať od rúk, dala som do postieľky a spievala tam, a hladkala.. a potom to už samo prechádzalo, dala som nejakú obľúbenú hračku, ona má maznáčika hrošika, tak sa s ňou snažila uspať a teraz už pekne sama zaspáva.. myslím si, že je to všetko o cviku ako sa dieťa aj naučí.. pravdaže nemôže ho nič boľkať a tak.. inak je to tiež v pase a zaspávame všeliako.. 🙄
tak baby ,ktore tu pisete o zaspavani,my sme krasne zaspavali v postielke a posledny tyzden katastrofa.Mala zacne jacaaaaaaaaat na ratu akonahle odidem z izby ,posadi sa vypluje cumel a nie a nie spat,najskor to robila len vecer a teraz to zacala robit aj doobeda a poobede.Opatovne sa k nej vraciam dam cumlik,odidem,ale ona je neustupciva a chce si este pozret s nami vecer telku 😀 .tak co narobim,musim ustupit ja 😅

@sirinka dakkujem a este sa chcem spytat zohrievas to v mikrovlnke?