Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Máme za sebou strašnu noc ☹ drobček sa nemôže už druhý deň vykakať a stále tlačí... nič nepomáha, ale aspoň, že koliky nepokračujú. Nemáte nejakú dobrú radu, čo zaberá pri zápche?
@mianc boli sme vcera u doktorky, to uz mala druhy den teploty okolo 38 C, spravila jej CRP z prsteka a mala ho len zvysene, lieky ziadne, len povedala, ze znizovat horucku panadolom alebo nurofenom sirupom a pokial by vysoke teploty boli este viac ako dva dni, tak nech prideme radsej na kotnrolu.
Ale uz vecer vcera vecer jej nastastie klesla teplota na 37,5 a dnes si zaklopem 37 C... tak uvidime ci pridu tie vyrazky...
no uz mame vyrazky, tak koniec teplotam ,huraaaa 🙂
ahoj babulky hlasim sa, bola som par dni s babatkom.. začínajúci potrat, ale tak kopa inekcii a infuzie to zastavili... ale zakaz kojenia,,, co ma strasne hnevaaaaaaaa... a najhorsie je ze ked som tam isla bol piatok noc a kedze tu neni lekaren mamina zacala cerstvym prevarenym mlieckom kravskym.. tak chvalabohu malej nic neni ale netesi ma to... inak papa vsetko co nezje ju.. uz pekne zacala a zje tanier ako velka zena.. vcera boli na poradni vazi 7980 gr.. nie je to malo?? mate vsetky take velke deticky tak sa mi to zda menej.
@asma Bože moja, čo to čítam??? Hlavne, že je drobčiatko OK, malej si dala čo si mohla. Určite to hnevá, ale tak nič neurobíš, teraz mysli na žubrienku v brušku 😉 . Držím palce, nech sa tam drží.
No môj má síce 10kg, ale taký veľký problém s jedením, že nechápem, že mi priberá takto len z MM. Fakt si niekedy lámem hlavu nad tým, čo mu uvariť 🙄 . Zistila som, že mu chutí rezancová polievka s mrkvou, tak dnes ju jedol tretí deň po sebe 😀 . Tak buď rada, že Ti papá všetko a veľa, lebo ja mám hlavu v smútku, ako aj mojím kámoškám detičky všetko papajú
@asma hlavne sa držkaj, myslíme na teba - vás, nech je všetko v najlepšom poriadku!!!
@ladytt ako je timkovi? už kakal, je to lepšie? a čo papal, že ho tak bolí bruško? nám pomáhajú hipp slivková šťava, čo tu už dievčatá spomínali, tak 10 - 30ml môjmu stačí na jeden deň a potom sa to pekne rozbehne... a tiež sa mi osvedčilo, z čias, ked sme sa výlučne dojčili, ked som sebe zvýšila príjem C vitamínu (stačilo cca 500mg),a do druhého dna mal peknú stolicu. no a, samozrejme, masáže atd.
@sirinka joj 😒 , a čo si jej dala na vyštipanú riťulu?
psychosituácia dnes: vystúpime z auta na parkovisku pred obchodom, vyberám malého z auta a spoza chrbta sa mi ozýva:"to je na predaj?" ja nič. "to je na predaj?", znova. tak sa s malým v náručí otočím a tam jedna stará baba kuká rovno na mňa. tak jej vravím:"kto, čo je na predaj?" a ona ukáže na moje dieťa!!!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 sprostaňa! 😠
@adelaida33 no mne sa to iste stalo v polsku ked sme boli v meste tak jeden chlapik ma zastavil a malu som drzala na rukach a pyta sa ma kolko stoji? a ja ze prosim normalne som ostala v soku 😲
@adelaida33
@ladytt
@sirinka
@dadka1010 dakujem babulky za milé slová... inak som tam tych 5 dni iba revala za malou a ta teda chvalabohu vôbec nevnimala ze som z domu prec.. xixixi pekne sa hrala papala a ani vecer nerobila cirkus.. je zvyknuta na moju maminu co je svetove, lebo mm dostal silnú chripku a tak ho velmi k malej nepustali.. jeden den ju za mnou priniesli a bola ako hviezda tam xixi sedela na stole a kricala na kazdeho okolo kto si ju nevsimal xiix
@adelaida33 co?????????? malemu vecer pretri ocka ocuranou plienkou nech nie je ucknuty xixi
@adelaida33 Timko stále nič, dávam mu piť tú hipp štavičku slivkovú, masáže už včera večer aj teplá vodička aj všetko, čo ma už napadlo, ale stále nič, ale okrem toho tlačenia je v pohode. Vyprdkal sa. Papkaj predvčerom mrkvičku s troškou kuracieho mäska a cestovinky, včera brokoličku s tekvičkou.... neviem z čoho, či tá mrkva ho zapiekla :( Ale to s tým C-kom som nevedela, vyskúšam.... Inak tú príhodu nechápem, to ako môže niekto takú vec povedať, či je dieťa na predaj??? Blbá 🙂
@nika0403
@adelaida33 to fakt? clovek aby sa baaal...strasneee ☹ 🤐
@asma fuha... tak ste mali teraz stresu vyse hlavy, esteze ste to zvladli..myslime na VAS!!!
inak my mame tiez len 7,7kg..taze podla mna to nie je malo..dolezite je, aby mal dvojnasobok porodnej hmotnosti... 😉
@adelaida33 davam jej sudocrem...
@adelaida33 no to je veľmi blbý žart.. to niektorí ľudia si myslia asi aký sú vtipný alebo čo, keď sa takto pýtajú.. ale nám veru do smiechu nie je, keď je to cudzí a nevieš, čo môžeš od neho čakať.. si viem predstaviť, mne by veru všetko jedno nebolo... :-/ 😝
@nika0403 presne, aj ja som bola v poriadnom šoku. a normálne som si ju premerala, starú strigu, či jej nemám jednu "zavesiť"! 😠 niežeby som bola nejaká bitkárka, ale tak kvôli malému pokojne... neskutočné!!!
@ladytt dobre, že prdká. koľko dní nekakal? azda zajtra ráno tým už začne deň, ked si mu dala tej slivkovej štavičky 🙂 . aj na môjho to platí, bude dobre 😉 . s tým Cčkom mi to poradil jeden dr. ešte v nemocnici, kde som rodila. jedna z tých rád, ktoré sa zlatom nedajú vyvážiť 😉 , platí na moje i malého črievko 😉 .
@siss_sz ved sa už aj bojím. človek už fakt nevie, čo môže od koho čakať 😕 😕 😕 .
@sirinka Prepáč, že sa Ti tu montujem ale ja som vždy na vyštípanu riťku dávala zašpinený prst od pityolu a bolo to Ok len viem,že lekári akosi zaznávaju pityol, mne vždy pomohol,aj ja mám problém s ekzémom na tvári, aj tam to tak isto aplikujem, zašpineným prstom ťapkám a viditelne sa stav zlepšuje viditeľne za pár minut .
@ladytt ahojcek, chcela som ti povedat ze moja mala ma velmi tvrdu stolicu z mrkvicky ked som jej prestala davat varenu mrkvicku tak stolicu mala priam ukazkovu 3krat za den a vcera som jej znova skusila dat a znova sa nam zopakovala situacia je mrzuta a nemoze sa vykakat ale uz teraz vecer povolilo a nam zabera struhane jablcko a prevarena voda....takze my zatial len mrkvicku ale v surovom stave 😉

@tanalienka no ja som zrušila tú objednávku na keiser, nevedno kedy by mi došiel.. myslím v tej mojej farbe, ja som si nakoniec objdnala emitex 3v1, a už mi putuje poštou.. 🙂
@adelaida33 ďakujem! 😉 🙂