icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

bezaz
9. aug 2010

@mirinka7 jojo robi sa v 12tt, ja zacinam 12tt uz teraz v stredu 😉 a maresa nedoporucujem, akurat dnes mi kamoska vravela, ze ide od neho prec, ale dovod si uz nepamatam 😅 mares rodi na kramaroch

fodorka
9. aug 2010

ahojte no ja svoje rifle uz nezapnem lebo tlacia inak nepribrala som zatial nic ale brusko mam uz o dost vacsie kvoli tomu nezapnem gate iba dvojo ale jedny z thoo su strasne bedrove....ale tak co na doma mam gati a gati a na von si dam teplaky alebo leginy takze je to v phoode a tehu gate mam este z prveho a plus som si objednala z bazaru rifle s gumou ale tie su zatial velke...

jabadaba
9. aug 2010

@bezaz jaj sorry, som zas nieco zle pochopila. Dnes ma berte s rezervou. 😀

euphoria
9. aug 2010

@andiekens
chcem sa spytat ked sa v tom trochu vyznas viac.co znamena ked mam trombocyty zvysene, konkretne 402??

euphoria
9. aug 2010

@bezaz
kolko stoji ten NT v GPN prosim Ta?
Moj gyndos tvrdil,ze to uz robi on na svojom usg,ma nejaky novy,pri prvom tehu ho nemal ani som na tom nebola...

euphoria
9. aug 2010

Ahojte baby,
tak moje zvracanie, nechutenstvo, nejedenie ma skoro dohnali do nemocnice.Nakoniec som sa nechala presvedcit mamou, ze mam prist domov,prezila som v sobotu 2,5hod cestu a odkedy som u nasich nezvraciam.Je to super.Mamina tlaci do mna vselijake dobroty a pomaha mi s malou.Za 12dni som schudla 7kg,vyzerala som ako mrtvola.Ale snad to bude uz dobre.Asi to vsetko bude aj o psychike....Este sice nie som fit,ale verim, ze ten tyzden doma ma da formy..

mirip
9. aug 2010

@euphoria to znamená že máš trochu zvíšenú zrážanlivosť krvi

bezaz
9. aug 2010

@euphoria ten NT stoji 22 aj nejake drobne 😝 s tym vracanim aj u mna to bolo podla mna aj nervami, akurat som vtedy statnicovala 😝 hlavne, ze ti ma kto pomoct s malou, teraz si to ani neviem predstavit, ako by sme fungovali 😅

euphoria
9. aug 2010

@bezaz
vdaka.rozmyslam,ze by som sa mala tiez objednat.nech mam nalez aj od ineho lekara ako mojho..akosi mu uz neverim ako predtym..neviem preco..
no s dietatom su akekolvek stavy ci choroby tazsie...dufam,ze to uz nebude pokracovat..

euphoria
9. aug 2010

@mirip
vdaka.nevsimla som si..ked sa porezem,praveze mi strasne dlho trva zastavit krvacanie...

mirip
9. aug 2010

počas tehotenstva zrážanlivosť stúpa a po porode je ešte vačšia ja mám ten pech že ja mám ovela viac zvíššnú počas tehotenstva a keby som neriedila krv tak sa upchajú žilky čo vyživujú babo a je konec tak so prišla o prvé a pri malej som už krv riedila ale ked to máš len zvíšené tak to je nič keby to už bolo nadpriemer a niečo by hrozilo tak ťa odsleduje hematolog a určite niečo predpíše

andiekens
9. aug 2010

@euphoria ono to zavisi aj od koagulacnych faktorov, ci su v norme. 402 nie je ziadna katastrofa, lebo 400 je norma. teraz v tom teple hlavne vela pi, inak si myslim, ze ti nehrozi nejake zavazne riziko, ak su aj koagulacky v norme. tvoj gyndos ta bude urcite viac sledovat, teda ak stoji za to.. 🙂
ja som mala ist na kontrolu az 23.8., ale sme akysi obaja nepokojni s mojim chlapom, tak za nim v stredu naklusem do prace. stale tajne dufam, ze iny labak iny vysledok.. alebo ze sa aspon potvrdi chyba v tom prvom 😵

andiekens
9. aug 2010

@mirip niekto hyper, niekto hypo.. ☹

briketa
9. aug 2010

@babofka
ano moje deti boli oboje drobcovia a mozem len odporucat, je to obrovska vyhoda pri porode aj na zotavovanie potom.
Dcera sa rano narodila a ja som bola schopna ist naobed domov, este som zaviezla manza do prace a den pokracoval normalne dalej.
To presne ako volakedy, rano sla na pole, doobeda porobila, naobed porodila a poobede sa este kosilo ;)

erika1983
10. aug 2010

ahojte
tak ja som doma z poradne vsetko ok uz aj knizku mam doma termin zostava 19.3. 😀
uz sme sa tu normalne rozrastli bez tak ma mozes hodit do tabulky 😀

andiekens
10. aug 2010

@erika1983 supeeer, gratulujeem 😵

andiekens
10. aug 2010

ako to vsetko ryyyychlo letii.. ved ja dnes uz zacinam 11tt 😵 len nech je vsetko v poriadku.. 😒

euphoria
10. aug 2010

@mirip mne doktor povedal ze je to v pohode,mierne zvysene,ale je pravda ze mam taku hodnotu uz roky...

euphoria
10. aug 2010

@briketa
tak to by som brala aj na Slovensk.Ist domov v den porodu..Pre mna boli tie dni v porodnici utrpenim a hroznym tlakom na psychiku..Doma uz bolo vsetko skvele..Ale zato este v ten den soferovat? No to by som si netrufla,ja som ani po dvoch tyzdnoch nedokazala pohodlne sediet v aute.

bajlinka_tn
10. aug 2010

ahojte.... tak ako som to hovorila, babo ma nakoniec opustilo. teraz cez víkend. robili mi čistenie, už som doma. beriem to tak, že to tak malo byť a nič s tým už nenarobím. verím, že nabudúce to už výjde. prajem vám babule, aby ste to tu všetky dotiahli do úspešného konca a v marci sa narodili krásne bábätká. papa

andrea142
10. aug 2010

@euphoria : to by som brala aj ja. mňa prijali v pondelok a v stredu sa malá narodila. pustili nás až o týždeň aj to ledva ,ledva lebo som nemala mlieko a samozrejme malá mi nepriberala. potom v nedeľu už uznali že nemám mlieko a dali mi umelé a v pondelok pri vážení malá už pribrala 150g tak lekárka ,že ona nevie lebo doteraz len chudla. krava sprostá ....... to jediné sa mi tam nepáčilo ,že to dojčenie berú ako samozrejmosť a keď nemáš mlieko tak tým UM robia prednášky ako keby si dávala malej jed. ak by som mala mlieko tak za nimi nechodím ,že je malá hladná ale kojím. takže som si tam užila. už teraz sa desím čo bude teraz.

@mirinka7 : ja som rodila na Kramároch.

andrea142
10. aug 2010

@bajlinka_tn : je mi to ľúto. prajem ti aby to na budúce vyšlo 🙂

veronikapp
10. aug 2010

@bajlinka_tn to mi je strašne ľúto ☹ ja som aj za teba verila v šťastný koniec...nateraz to nevyšlo, ale veľmi ti držím palce, aby si sa čím skôr opäť tešila z dvoch čiaročiek 🙂

veronikapp
10. aug 2010

@andiekens blbý výsledok, aké lieky budeš musieť brať, keď sa to potvrdí? Help syndróm je hnus, s liekmi sa tomu dá vyhnúť?

veronikapp
10. aug 2010

@briketa keby sa to dalo aj u nás 😵 tých 5 dní je nekonečná doba...pri prvom som to síce ocenila, ale pri druhom som už 2 hodiny po pôrode(ktoré som musela povinne odležať) behala po oddelení, akokeby nič 😅

zanuska
10. aug 2010

Ahojte babenky hlasim sa po dlhom case postupne citam co pisete je toho vela boli sme na takej kratsej dovolenke 😉 a dnes som bola u lekara aj na sono 🙂 mame vsetko v poriadku babo rastie sedi na dvanasty tyzden uz mi nebyva tak casto zle jak bolo 😝 ufff konecne a mame aj prve foto aj u vas sa za to plati u nas za foto pytaju 1.70.no citam tu aj smutne konce je mi to luto ☹

andrea142
10. aug 2010

@zanuska : nie ,nič som neplatila.

evaka
10. aug 2010

@bajlinka_tn Velmi ma to mrzi, a viem ze sa to lahko hovori, ale pokus sa zabojovat a co najskor sa s tym vyrovnat.
Sustred sa na Sofinku, tak moc ta potrebuje. Drzim palce, aby si coskoro cakala dalsie zdrave, krasne babatko.

dadaga
10. aug 2010

@bajlinka_tn na teba som myslela a kvoli tebe sem chodim este kuknut aj ked uz nemam pricinu sem ist do tohoto datumu... skoda nakoniec tiez smutny koniec...asi to tak malo byt??? skoda...

andiekens
10. aug 2010

@veronikapp help s najvacsou pravdepodobnostou nemam.. bolo by to prilis skoro. zajtra idem na odber k mojmu mm, tak som zvedava, co vyjde. ak to bude opat pod 100, tak mam problem. hematologicka uz o mne vie, takze pojdem hned po odbere na konzultaciu. teoreticky, ak by sa mi to pocas celeho tehotenstva pohybovalo okolo 100, tak sa to da zvladnut len sledovanim. ak vsak moje trombocyty pojdu dole, tak mi budu musiet nastavit nejaku liecbu. ta vsak bude zavisiet od priciny..