Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@dadka1010 verím, aj môj sa na to zobudí, ked sa nevedno ako ocitne na brušku... 😀 . a ako prebehla noc? dala si si ho do postele či už potom neplačkal v postieľke?
no baby...moj dnes ma ake hysaky, ked nedostane co chce... to uz je ta doba, ci je len unaveny? 😠 😕
@adelaida33 Spal so mnou, skúšala som ho preložiť, ale potom som to vzdala 😅 🙄 . Dala som ho aj na opačnú stranu a prd to pomohlo.
@nika0403 monika nic si z toho nerob, u nas ani stopy po zubkoch ☹ asi nase lubovnianske dievcata su trochu zaspate 😉
@siss_sz môže to byť "to", ak mu pri tých hysákoch ide o "teba". napr. môj dnes nejako podozrivo nechcel ostať sám v izbe ani minútu, čo sa bežne takto hráva... celý deň ma dnes nespustil z očí... , kým nezaspal... uff, bude to ťažké obdobie, ak to bude niečo také 😅
@adelaida33 nestras... :-/
@siss_sz 😀 😝 🙄 ach.
ahojte, pripajam sa k vasej teme...
moja mala ma tiez uz asi 2 tyzdne take, ze ked sa jej len stratim z oci, tak ruci ako pavian...
Neviem, ci to je nejake obdobie strachu, alebo co...
@blavacka my mame to iste .len co idem do kuchyne ...to jke ale kriku a pri zaspavani ani nevravim ...len na rukach mi teraz zaspava .dufam len ze to skoro prejde
@slniecko103 no to aj mala... doteraz zaspavala vecer, ze som ju supla do postielky a pekne sama zaspala...
teraz ju hojdam na fitlopte pri kazdom zaspavani, dufam ze z toho aspon schudnem 🙂
@blavacka aj u nas funguje najlepsie fitlopta .ale to asi vacsina deticiek ako tu citam.neboj schudneme do velkosti xs :D
@slniecko103 no tak to by som na nej musela sediet non stop, aby som mala velkost xs 🙂 🙂 🙂
Budem rada, ked este raz v zivote obleciem velkost M 🙂
Odkial si???
@zahadka aj moja je taka ja som si myslela ze je to tym ze som bola par dni v nemocke ale vidim ze nie som jedina koho mimi štrajkuje.. malu som polozila a hned spala a teraz ja neviem cojej je.. je taka aj pol hodku ju mojkam kym ako tak zaspi a to sa prehadzuje a dnes som ju dokonca dala k nam lebo v noci o jednej zacala plackat a nie a nie prestat... ale u nas uz bola kludna a spala do rana... aj papat zabudla..
😀
@mis_ka ja uz nebyvam v BA, ale za Ivankou pru Dunaji v Zálesi, postavili sme tu domcek, lebo manzel je odtialto.
Ale do BA chodim skoro kazdy den, nakolko tu nikoho nepoznam a vsetky kamosky a rodinu mam tam.
Inak som z Petrzalky od Technopolu, tam som travila aj cele leto, prechadzala som sa s malou pri Drazdiaku.
Tu v Zalesi zdochol pes, nie su tu ani potraviny ani nic...
@blavacka fuuha tak to nezavidim, hlavne teraz ked si doma, ze nemas nikoho a nic po ruke :(( ja byvam na novom meste a vacsinu kamosiek aj rodicov mam v ruzinove, tak kazdu chvilu tam dam prechadzku aj s kocikom... sranda ze tu nie je ziadna ina marcovka z BA a to nas v ten moj den rodilo v ruzinove 16 :DDD
baby...a kolko to obdobie trrvaaa? ja viem, ze to len zacalo..ale predsa.,..nejake svetielko na konci tunela? haha... 😝
@mis_ka ja som rodila na Antolskej a jedna kocka, co bola so mnou na izbe s dvojickami je z Nitry a druha je z Petrzalky, ale tiez ju manzel odstahoval niekam na madare, tak je nestastna a uteka do BA 🙂
No akurat som vcera vravela manzelovi, ze to tu je naprd, ze ani s malou mi tu nikto nepomoze a musim ju stale vlacit autom hore dole, ale zase hadam na jar uz zacne chodit a potom tu zahradu vyuzije, kupim jej smyklavku a pieskovisko a cez leto bazenik, tak aspon pre nu to bude v poho...
Pred tym sme byvali na prenajme pri Strkovci v Ruzinove, tam je pekne to detske ihrisko 🙂
@siss_sz veru, ešte som nejako extra nezisťovala, ale raz som čítala, že u niektorých detičiek mesiac-dva a u iných to môže aj po roku pretrvávať... ale to ťa nechcem strašiť 😀 😀 😀
@ladytt ako sa má timko? pomohla tá slivková šťavička, masáže atd? som sa ťa chcela opýtať, či mu do papania dávaš aj olej alebo maslo, nejaký tuk... , že by ho z toho papania, čo si mu dala nemalo tak zapekať...
@adelaida33 dakujem:-/ 😀
normálne som dnes rozmýšľala, ako bude vyzerať naš štedry deň, resp. večer... a vôbec neviem, kde dáme vianočný stromček, aby ho na seba nezvalil náš malý a pekne sa tešil zo svetielok... a ani neviem, čo budem jesť, ked budem dojčiť, tak si kapustnicu nedám, cííí, sliny mi tečú, no ale ostatné si dám všetko. kúpili sme malému pod stromček zatial tri darčeky: fusak emitex, prvé auto a húseničku, čo rozpráva riekanky...
ahojcek, ja si myslim ze uz pomalinky by sme mohli zacat papat aj kapustnicu aby si deticky zvykali a predsa oni uz pekne papkaju tak uz maju troska lepsie prisposobene crievka...jasne ze to neprezeniem ale par lyziciek si uricite dam dobrej kapustnice 🙂
@blavacka som z KOSIC ja som mala predtym velkost xs a poviem ti ze uz nechcem mat .bola som velmi chuda.cez cele teho som pribrala 13 kg po,som dala dole 8 a teraz sa mi 6 vratili ale vobec mi to nevadi .kazdy mi vravi ze teraz vyzeram konecne ako zena.mam 29 a kazdy mi vravel ze mam 18 uz mi to slo aj na nervy. 😀 len teraz musim doplnovat satnik lebo vsetko mi je male. 😕
@adelaida33 neboj ale dáš.. to už drobec bude veľký a to si už s prdíkmi poradí.. veď je to veľká chlapina už teraz.. najhoršie bolo kým neovládali brušné svalstvo ale na vianoce ti už bude bezproblémov sedieť, takže s týmto problém nebude mať.. 🙂 tak aj ty si kapustnice dopraješ.. ja isto... 🙂 ja som už mala minule a bolo to v pohode a mala mala tiež prvé 2 mesiace koliky a teraz už nič také.. už si vie s tým poradiť sama.. 🙂

http://helpelenka.weebly.com/3/post/2011/10/ers... Dievcata viem ze to tu uz raz bolo ale este raz to posielam, ozaj ak niekto z moze tak nech pomoze financnou sumou aj ked malou ale kazda korunka pomoze alebo mozte to dat aspon zdielat aby to videlo co najviac ludi, ide o moju susedu, narodilo sa jej zdrave dievcatko o mesiac mladsie ako nase deti a v druhom mesiaci jej zistili rakovinu na ockach....proste nieco hrozne...potrebuju peniazky na liecbu do svajciarska...ide o ozaj chudobnu rodinku ☹