Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@magre Hm tak len držím päste, aby si rýchlo odvykol hrýzť. Hádam pochopí, že NO-NO maminku hrýzť 🙂
@adelaida33 Tak aspoň, že tá didka ho utíši.
Ďakujem dala som si teda paralen uvidíme na koľko to zaberie.
Baby čaute, dnes sme boli po 2 týždňoch konečne plávať. Stále nemáme net, tak som len kukla posledné príspevky, že čo riešite 😅 . Malý mi asi začína chodiť 😠 . Ja ho ale dávam sadať na zadok. Ja nechcem aby ešte chodil, veď ešte je bábätko 😀 . Teda stále a všade sa stavia na nohy, okolo stoličiek, sedačky sa už púšťa chodiť. Teda ja som na rotane tiež stála asi 3x, teraz je niekde ešte zabalená, nevybalená zo sťahovačky. Nemám čas a poviem Vám že sa mi fakt nechce. Aj tak stále upratujem a behám s handrou 😖
@adelaida33
Neviem, kde sme ich chytili, s deťmi sa vôbec nestretávame, len pre Rebeku chodíme do školy...ešte možno, boli sme pred 2 týždňami na poradni u doktorky, tak snáď tam...
Kúpili sme Fenistil kvapky aj krém a ešte niečo ako tekutý púder..Tak teraz 10 dní doma, pokiaľ sa nám to zahojí, ak nie, tak aj dlhšie ☹
Rebeka už kiahne mala, tak budeme to mať aspoň rýchlo za sebou..
@sirinka Mne malá chytila kiahne v škôlke. Tam to šlo rýchlo, do jedného si to každý odniesol domov.
@careamell no aspoň to budete mať zasebou.. lepšie teraz keď je malé bábo ako keby bol veľký fešák.. teraz to aj lepšie znáša isto.. 😉 tak prajem skoré uzdravenie.. 🙂
@dadka1010 myslím si, že ty tú rotanu pri tej sťahovačke veru ani nepotrebuješ.. 😝 ale čo my zvyšok hriešnic??? 😀 božinku, ja som nemala odvahu sa postaviť na váhu, ale kašlem na to.. tak dlho som si nepochutila na takej dobrote, že až.. 😀
dole pripájam foto kočky našej naj tortičky.. mňam.. už ostala len formulka.. 😀
@mianc krásna tortička aj by som si dala 😀 😀 😀 . Ja som bola zo svojej váhy zúfala stále som sa vážila a hladovala, no bála som sa aby som neprišla o mlieko. Sladkosti mi veľmi chýbajú no musím vydržať ☹ ☹ mám ešte čo zhadzovať len ide to pomaly aj kvôli veku keď som mala o 15 rokov menej išlo to rýchlo.
poradte nejaký tip na rýchlu večeru. Čo budete robiť pre mužíkov, keď sa vrátia z roboty??? 😵
@adelaida33 Uz je to tretikrat a stale vytrvalo kuse 🙂 Neviem, mam pocit, ze ani nechape, preco mu hovorim no, no, no, len sa zlakne a uz sa nechce ani prisat. Nechcem, aby bol uplne bez mlieka, za cely den nevypil nic.
baby, nemate niektora osobnu skusenost s tymito capackami,resp. s niecim podobnym? http://www.capacky.sk/sk/6-capacky-velkost-6-12...
@mailinka Nemam skusenost, ale idem ich objednavat, ja vsak beriem tie vacsie, budeme ich mat ako papucky na doma. Normalne topanky ideme kupovat do Bardejova http://www.slovobuv.sk/. Zaoberaju sa len detskou obuvou, da sa u nich objednavat aj cez net. Maju dokonca topanocky v roznych sirkach chodidiel, nartov a tak.
@siss_sz @adelaida33 čo hovoríte na brumíka? dávate ho už niektorá?
babenky chcem sa spýtať ako často kojíte svojích drobcov? My sme do nedávna mali nahradené kojenie namiesto obedíka, olovranta a 1. večere a dnes mi maľunka pekne spapala jogurtík a už sa kojiť nechcela, tak sa kojíme už len v noci a večer ako 2. večeru pred spaním a ráno keď sa zobudíme.. nie je to málo? 2x máme nahradené kojenie mliečnym príkrom, raz to je jogurtík a raz kašička..
@siss_sz @mis_ka Ďakujem kočky, tak potom je to asi OK! 😀 a koľko krát sa vám v noci budia? Či si to náhodou v noci nenahradzujú, že im chýba mliečko, hm?
Krupicu som ešte neskúšala.. to by som si musela odsať mliečko a to veru už ubúda, keď menej kojíme.. alebo potom UM zarobiť a do nej dávať krupicu.. ehm.. to sa mi nechce.. 🙂
@janka2307 ešte som brumíka nedávala a ani som zatiaľ naňho nemyslela, tak som ani nekukla, čo obsahuje, skús pozrieť zloženie..., ale podľa všetkého tam bude dosť pridaného cukru...
@mianc niekde som čítala, že v tomto veku by mali mať min.3 a ideálne aspoň 4 dojčenia za 24 hodín

@careamell no super, uz zacala sezona kiahni...moje baby este nemali...