icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
14. nov 2011

@careamell no super, uz zacala sezona kiahni...moje baby este nemali...

ladytt
14. nov 2011

@magre Hm tak len držím päste, aby si rýchlo odvykol hrýzť. Hádam pochopí, že NO-NO maminku hrýzť 🙂
@adelaida33 Tak aspoň, že tá didka ho utíši.
Ďakujem dala som si teda paralen uvidíme na koľko to zaberie.

siss_sz
14. nov 2011

@mianc veru, ja som na rotane stihla stat len raz😀
ale kila mam uz dole, ale pneumatika ostala riadna😀
a marcipan milujem aj jaaaaa😀 mnam mnam mnam!!!

dadka1010
14. nov 2011

Baby čaute, dnes sme boli po 2 týždňoch konečne plávať. Stále nemáme net, tak som len kukla posledné príspevky, že čo riešite 😅 . Malý mi asi začína chodiť 😠 . Ja ho ale dávam sadať na zadok. Ja nechcem aby ešte chodil, veď ešte je bábätko 😀 . Teda stále a všade sa stavia na nohy, okolo stoličiek, sedačky sa už púšťa chodiť. Teda ja som na rotane tiež stála asi 3x, teraz je niekde ešte zabalená, nevybalená zo sťahovačky. Nemám čas a poviem Vám že sa mi fakt nechce. Aj tak stále upratujem a behám s handrou 😖

careamell
14. nov 2011

@adelaida33
Neviem, kde sme ich chytili, s deťmi sa vôbec nestretávame, len pre Rebeku chodíme do školy...ešte možno, boli sme pred 2 týždňami na poradni u doktorky, tak snáď tam...
Kúpili sme Fenistil kvapky aj krém a ešte niečo ako tekutý púder..Tak teraz 10 dní doma, pokiaľ sa nám to zahojí, ak nie, tak aj dlhšie ☹
Rebeka už kiahne mala, tak budeme to mať aspoň rýchlo za sebou..
@sirinka Mne malá chytila kiahne v škôlke. Tam to šlo rýchlo, do jedného si to každý odniesol domov.

mianc
14. nov 2011

@careamell no aspoň to budete mať zasebou.. lepšie teraz keď je malé bábo ako keby bol veľký fešák.. teraz to aj lepšie znáša isto.. 😉 tak prajem skoré uzdravenie.. 🙂

@dadka1010 myslím si, že ty tú rotanu pri tej sťahovačke veru ani nepotrebuješ.. 😝 ale čo my zvyšok hriešnic??? 😀 božinku, ja som nemala odvahu sa postaviť na váhu, ale kašlem na to.. tak dlho som si nepochutila na takej dobrote, že až.. 😀

dole pripájam foto kočky našej naj tortičky.. mňam.. už ostala len formulka.. 😀

ladytt
14. nov 2011

@careamell Aj ja sa pripájam, skoré uzdravenie.
@mianc Krásna tortička 🙂

careamell
14. nov 2011

@ladytt
@mianc
ďakujeme, no je malinký a nevie sa ešte škrábať, keď ho to bude svrbieť...tak nebude mať jazvičky

mianc
14. nov 2011

@ladytt ďakujem 😉 a veru bola aj dobrá.. 😀

sirinka
14. nov 2011

@careamell no mne klarka az tohto roku zacala do skolky chodit a minuly rok ich mali takmer vsetci...len ja ako tehotna, neviem ci uz som mala kiahne, tak sme radsej moc nechodili medzi deti....tak cakam, ci tohto roku dostanu alebo nie...

amiiia
14. nov 2011

@careamell pripájam sa a prajem skoré uzdravenie..

careamell
14. nov 2011

@sirinka juj, tak ak ich chytíte, bude treba veeela tekutého púdru, sa budete natierať navzájom 🙂

gabika783
14. nov 2011

@careamell a predpisuje na to aj doktorka nejaké lieky alebo Vám budú stačiť len tie kvapky a masť? 😕

careamell
14. nov 2011

@gabika783
tie mi len odporučila, na predpis to nie je..

tinav
14. nov 2011

@careamell skoré uzdravenie prajeme

tinav
14. nov 2011

@mianc krásna tortička aj by som si dala 😀 😀 😀 . Ja som bola zo svojej váhy zúfala stále som sa vážila a hladovala, no bála som sa aby som neprišla o mlieko. Sladkosti mi veľmi chýbajú no musím vydržať ☹ ☹ mám ešte čo zhadzovať len ide to pomaly aj kvôli veku keď som mala o 15 rokov menej išlo to rýchlo.

gabika783
14. nov 2011

poradte nejaký tip na rýchlu večeru. Čo budete robiť pre mužíkov, keď sa vrátia z roboty??? 😵

magre
14. nov 2011

@adelaida33 Uz je to tretikrat a stale vytrvalo kuse 🙂 Neviem, mam pocit, ze ani nechape, preco mu hovorim no, no, no, len sa zlakne a uz sa nechce ani prisat. Nechcem, aby bol uplne bez mlieka, za cely den nevypil nic.

mailinka
14. nov 2011

baby, nemate niektora osobnu skusenost s tymito capackami,resp. s niecim podobnym? http://www.capacky.sk/sk/6-capacky-velkost-6-12...

magre
14. nov 2011

@mailinka Nemam skusenost, ale idem ich objednavat, ja vsak beriem tie vacsie, budeme ich mat ako papucky na doma. Normalne topanky ideme kupovat do Bardejova http://www.slovobuv.sk/. Zaoberaju sa len detskou obuvou, da sa u nich objednavat aj cez net. Maju dokonca topanocky v roznych sirkach chodidiel, nartov a tak.

janka2307
14. nov 2011

@siss_sz @adelaida33 čo hovoríte na brumíka? dávate ho už niektorá?

siss_sz
14. nov 2011

@janka2307 ja este nie..myslim, ze brumikov sa este ponakupujem 😀 😝

mianc
14. nov 2011

babenky chcem sa spýtať ako často kojíte svojích drobcov? My sme do nedávna mali nahradené kojenie namiesto obedíka, olovranta a 1. večere a dnes mi maľunka pekne spapala jogurtík a už sa kojiť nechcela, tak sa kojíme už len v noci a večer ako 2. večeru pred spaním a ráno keď sa zobudíme.. nie je to málo? 2x máme nahradené kojenie mliečnym príkrom, raz to je jogurtík a raz kašička..

mis_ka
14. nov 2011

@mianc my rovnako, rano po zobudeni, v noci a raz vecer. tiez raz jogurtik, raz kasicka. ja myslim, ze je to ok, vsak uz su velkaci 🙂

siss_sz
14. nov 2011

@mianc my tiez tak..akurat donedavna mi zacal odmietat kasicky:-/
uz dava niekto aj krupicu? 😕

mianc
14. nov 2011

@siss_sz @mis_ka Ďakujem kočky, tak potom je to asi OK! 😀 a koľko krát sa vám v noci budia? Či si to náhodou v noci nenahradzujú, že im chýba mliečko, hm?
Krupicu som ešte neskúšala.. to by som si musela odsať mliečko a to veru už ubúda, keď menej kojíme.. alebo potom UM zarobiť a do nej dávať krupicu.. ehm.. to sa mi nechce.. 🙂

adelaida33
14. nov 2011

@janka2307 ešte som brumíka nedávala a ani som zatiaľ naňho nemyslela, tak som ani nekukla, čo obsahuje, skús pozrieť zloženie..., ale podľa všetkého tam bude dosť pridaného cukru...

careamell
14. nov 2011

@mianc Ja sa asi ani nezapájam, my sme nenahradili zatiaľ žiadne jedlo, my ani nič nejeme ☹ Už mám z toho nervy, lebo sa stále len kojíme...
Inak o krupici som čítala, že až po roku, lebo je agresívna...

mailinka
14. nov 2011

@magre ved aj ja to chcem ako papucky 🙂 kedze ratam,ze sa zachvilu zacne stavat na nozky,tak nech nie je bosa,lebo skoro vsetky ponozky stiahne dolu 😉 .Zo slovobuvi som mala prve topanocky aj pre strednu dceru,tie kupime,ked sa zacne ucit chodit 🙂

adelaida33
14. nov 2011

@mianc niekde som čítala, že v tomto veku by mali mať min.3 a ideálne aspoň 4 dojčenia za 24 hodín