icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

adelaida33
14. nov 2011

@siss_sz ešte som krupicu neskúšala a zatiaľ neplánujem

tinav
14. nov 2011

my sa kojíme stále malý mi odmieta akúkoľvek vodu skúšala som aj ochutení no nezabralo. No nevypije už toľko mliečka ako na začiatku. Skúšam mu dávať už našu stravu ale bez korenia, jogurty tie mu veľmi nechutia a ovocie veľmi málo okrem banána. Od nedele máme horúčku tak máme diétu, v kuse je na cicíku odmieta mi tuhú stravu čo aj chápem. Asi je to zo zúbkov uvidíme ako bude zajtra ak sa to nezlepší ideme k lekárke.

mianc
14. nov 2011

@careamell z toho si nič nerob, aj moja do nedávna nechcela nič okrem cicíku.. 🙂 a najprv sa rozpapala na obedíku, ale to som krvopotne každý deň skúšala a skúšala.. potom keď už čoto z neho spapala tak sa rozpapala aj na ovocie.. kašičku sme my mali poriešenú už predtým.. a veru moja je dosť mliečny typ, lebo s kašičkou a jogurtíkom nemáme problém a obedík, začne pekne papať ale potom protestuje ale dopapá..a ovocie to sa jej zdá vždy kyslé, tak jej tam hrušku primiešávam... tú má veľmi rada.. 😉
a skúšala si už jogurtík? možno je tiež tak viac na mliečne.. treba vyskúšať..alebo tú kašičku.. 😉
ale inak verím, že je to dosť na psychiku, ja som tiež bola z toho na nervy.. u nás to trvalo 2 mesiace kým sme sa takto rozpapali.. 😠

mianc
14. nov 2011

@adelaida33 jj.. diky.. my máme asi tie 4 min. a túto noc aj viac.. lebo sa často bambuľa budila... 😒

janka2307
14. nov 2011

@adelaida33 cukru tam bude veľa rovno by som mu asi mohla dať aj kúsok koláča🙂 tiež sa mi to nezdalo

careamell
14. nov 2011

@mianc už mám veru nervy, lebo sa snažím ho naučiť jesť už 7 týždňov!!! A nič...ani zelenina, aj mäsko som pridala, aj ryžu teraz...na večeru sa snažím mu dávať buď nadrhnuté ovocie, jablko, hruška, aj Sunarku keksíky som mu tam pridala, aby to mal sladšie...vždy sa tvári, akoby som mu citrón dala. Kašu som neskúšala veru, ani jogurt, to by som chcela pridať od ôsmeho mesiaca. Ale dám tak za týždeň už...
Inak som skúsila kúpiť aj hotový príkrm, vraj také deťom viac chutia ako domáce, ale myslíš, že to chcel?
Ak už mu ani tá kaša alebo jogurt nezachutí, tak neviem potom, asi ho budem kojiť do 18-ky.... 🙂 🙂

adelaida33
14. nov 2011

@janka2307 tak zatiaľ také nedávajme 🙂

magre
14. nov 2011

@mailinka presne to robi aj moj 😀 Citala som, ze treba grif na to, ako ich dostat na nozky, ale vraj su super 🙂

mianc
14. nov 2011

@careamell ja som kašičku skúšala ako prvú, aj keď niekto to neodporúča, zo začiatku sa jej nepáčila ale asi tak po necelom týždni ju krásne papala a to doteraz, niekedy jej nestíham až lyžičky dávať.. 🙂 a jogurtik jej hneď chutil.. a ako jej robíš zeleninku a mäsko? mne tiež dlho nepapala ale ako som jej to zvarila všetko a rozmixovala aj s vývarom najprv tak redšie ale nie moc riedko, tak začala pekne papať, a teraz jej to už zahusťujem na hustotu ako je kašička, tak už s tým nemá problém.. inak som prišla na to, že moja nemá rada zemiak.. má s ním problém.. inak dnes som jej ho tam zamiesila s papala ale vadila sa so mnou.. 😝 😅

mailinka
14. nov 2011

@magre a ktoru znacku chces objednat?

ladytt
14. nov 2011

@mailinka My máme z tadiaľto https://www.facebook.com/pages/Capačkománia/204..., veľmi sme spokojní.

mailinka
14. nov 2011

@ladytt to vyzera ,ze su jedny z tych co som poslala link,ale tu je ovela vacsi vyber,dokonca aj cena je taka ista,dakujem 🙂

ladytt
14. nov 2011

@careamell No ani môj nechcel papať najskôr zeleninu, proste ani za nič mesiac a pol nezjedol viac než lyžičku- skúsila som kupovanú zjedol skoro celú a rozjedol sa tak, že dnes už zje aj domácu alebo pomiešanú s kupovanou. Tak isto sme mali problém s ovocím, všetko kyslé ešte aj najsladšie jabĺčko, predvčerom som mu skúsila ponúknuť mu vzorku 100% ovocia,čo nám prišla a zjedol celú a dnes znovu zjedol celú dávku, normálne vlastným očiam neverím, ale samozrejme zas skúsim aj domáce.

slniecko103
14. nov 2011

tak to mi nemame s papanim ziadne problemy,veru ze vam to nezavidim 😀 my spapame uplne vsetko co navarime.ja si spravim viac dam do mrazaku a uz iba vyberam.a uz ked vidi flasku spapanim tak sa ide zosaliet.

ladytt
14. nov 2011

@mailinka Tak odporúčam 🙂 super sú a mali aj také zateplené do kočíka na zimu 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2849912...

adelaida33
14. nov 2011

@slniecko103 tak to máš super. môj bol na tom rovnako. a posledné dva týždne je to zrazu održku.

mailinka
14. nov 2011

@ladytt fakt super 😵

lisjanka
14. nov 2011

@gabika783 tak dnes sme sa vrátili z nemocnice, nakoniec nás pani dok...poslala ležať lebo sme mali na jeden križik aj bielkovinu erytrocyty zmizli...potom to bola šiesta choroba....tak to máme za sebou ale našli nám v moči aj baktériu E.coli,zatiaľ bez ATB a kontrola moču o dva týždne tak teraz len myslím na to aby sa to zas nezhoršilo a dúfam,že kontrolný moč bude OK 😒 ale v tej nemocnici je to des už tam nechcem ísť... 😠

gabika783
14. nov 2011

@lisjanka som veľmi rada, že ste už domka a verím ti, že čo je to v nemocnici. Kamarátka mi porozprávala.. o plačúcich detičkám (aj maličkých ako časopis"), ktoré tam mamičky nechali samé či už chceli alebo nemohli byť s nimi nakoľko nadštandartných izieb je len pár a keď sú obsadené na normálnej izbe nevedia byť rodičia s detičkami. Iba ak by spali na zemi. ☹ Nevľúdne sestričky (demotivované platmi) a celkovo páchnuca, neosobná a chladná nemocnica.... v ktorej sa od 1968 asi málo zmenilo. 🙄
Uf, doma je naj naj naj-lepšie. 😵

gabika783
14. nov 2011

@lisjanka aj ti radili zvýšiť jej príjem tekutín???

gabika783
14. nov 2011
lisjanka
14. nov 2011

@gabika783 neradili nič ....poraď si sám...ako sa spieva v jednej pesničke....a s tou nemocnicou máš pravdu...nadštandatná izba obsadená tak tri noci som si pospala na stoličke pri postielke,lebo keďže kojím tak kde pôjdem domou a zas sa vrátim to teda nie tak som to pretrpela aj takto.... 😢 😉

lisjanka
14. nov 2011

kočky a existujú nejaké homeopatiká alebo neviem čo pre detičky na močové cesty?????alebo ako to riešiť okrem pitia..pitia.......máme v moči E.coli..... 😠 poraďte...ďakujem

amiiia
14. nov 2011

http://www.gorila.sk/t/product_img_slideshow.ph... super kniha od Bukovského - odporúčam..je tam všetko strava,výchova, rôzne problémy zdravotné - výchovné ...+ k nej kniha receptov do 6 rokov dieťaťa...také nové, neokukané a dobrým štýlom písané 😉

mailinka
14. nov 2011

@lisjanka mojej prostrednej dcere pred rokom zistili z vyteru z konecnika E.coli a veru museli sme vybrat ATB,dokonca dvoje,lebo prve nezabrali, mali malu citlivost na bakteriu ☹

amiiia
14. nov 2011

@mianc akú značku, alebo aký jogurt konkrétne kupuješ malej? ja som malému dala Pribináčika (ale je veľmi ťažký, síce je smotanový, malý sa s toho povrackal), tak odvtedy som mu ešte nekúpila, tak asi klasický jogurt..len toooľko ich je...len samotný biely? či prichutený?

magre
14. nov 2011

@mailinka http://www.capacky.sk/sk/capacky-vt/40-capacky-...
Ja chcem konkretne tieto, lebo moj Misko ma taku sirsiu nozku a jemu sa aj topanky budu asi tazko hladat. Tak som sa docitala, ze VT su sirsie site.

magre
14. nov 2011

@amiiia Pribinacik je vraj nevhodny, tvaroh deti nesmu minimalne do roka. Skus klasika biely a daj mu do neho trosku ovocia. Mne chce jest aj activiu bielu sladku a mliecne predsnidavky od nestle.

fugu77
14. nov 2011

@siss_sz ja uz krupicu davam a malej chuti 🙂

siss_sz
15. nov 2011

@fugu77 a s cim zarabas? s UM?