icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mis_ka
15. nov 2011

@ladytt toto je znamenie... akurat mi dosla ta autosedacka, v mall.sk sa pomylili a poslali mi cervenu, tak im ju pekne vratim a objednam z toho shopu, co si sem ty dala 🙂 20 eur usetrenych, teraz sa velmi hodia 🙂

mianc
15. nov 2011

@amiiia ja som tiež o tom nevedela, až nedávno som sa to dozvedela.. a ja som ho donedávna tiež jedávala.. :-/ ale reklama robí svoje a biznis je biznis.. 😠

tinav
15. nov 2011

@amiiia mne končila materská 6.10. dostala som za 6 dni materskú a zvyšok rodičák. Rodičák sa vypláca vždy celý aj keď trvá iba 1 deň.

magre
15. nov 2011

Asi aj ja idem objednavat tu autosedacku, este musim mm spracovat, a chcem ju ochytat a vyskusat nazivo niekde v obchode. Dievcata, chcela som sa vas opytat, kolkokrat denne dojcite, vratane noci? Lebo maly najnovsie po tom kusacom incidente cez den nechce pit, iba rano a vecer.

mianc
15. nov 2011

@magre ja kojím ráno a pred spaním a plus nočné kojenia.. to záleži podľa toho aká je noc.. cca asi dokopy tých 4-6krát

magre
15. nov 2011

@mianc Hm... tak to my len tak 3-4 krat... ☹

mianc
15. nov 2011

@magre vraj tie 3-4 sú v pohode, akurát som sa na to minule pýtala, adelaida33 mi to niekde našla, že 3-4x by malo byť min. a koľko máš mliečnych príkrmov? My máme 2, desiatu jogurt a 1 večeru kašičku

angela1
15. nov 2011

@magre chcem sa spýtať keď malého kojíš 3 až 4x tak cez deň je už viac menej na normalnej (akože dospelackej strave)?

magre
15. nov 2011

@mianc Desiata jogurtik s cerstvym ovocim, aj cely v pohode spapka a potom vecer kasa, ako Ty. No ved prave, ze minimalne 3-4, my mame max. Ja som nasla toto...
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1319/vz...

magre
15. nov 2011

@angela1 Dospelackej urcite nie 😀 Desiata jogurtik, obed polievocka zeleninovo-masova, alebo zeleninove pyre s maskom, potom olovrant cerstve ovocie, alebo vyzivka a potom 1.vecera kasa.

angela1
15. nov 2011

@magre 🙂 nemyslela som úplne dospelácke, len ma zaujímalo čo cez deň papá lebo moja malá keď si dá polievočku alebo ovocie tak za cca hodinku si už pýta mlieko a to pokaždé, mliečne výrobky som jej ešte nedala asi je už najvyšší čas 🙂

angela1
15. nov 2011

@ladytt
@mis_ka ďakujem za tip 🙂 už som si ju objednala aj ja (červenú Olivia) 🙂

fugu77
15. nov 2011

@siss_sz najprv varim len krupicku vo vode a ked ochladne, primiesavam ju do umeleho mlieka. Davam jej tam este hroznovy cukor. Bez neho to vobec nechce. ☹

fugu77
15. nov 2011

@magre varim vo vode a po vychladnuti narabam s UM. Tiez pridam hroznovy cukom. Bez neho nepapa. Krasne, iba 200ml 🙂 🙂 😉 😉

dijanulka
15. nov 2011

@angela1 ak je to ešte aktuálne tak my máme túto http://www.autosedacky.net/autosedacky/eshop/11... už ju používame a zatial je super. Ja som tiež dlllho vyberala a táto je 1+2+3 ( do 36 kg) takže už nebudeme kupovať žiadnú ďalšiu.

angela1
15. nov 2011

@dijanulka ďakujem 🙂 už som si objednala, ale aj tá vaša je pekná a vyzerá aj prakticky 🙂

angela1
15. nov 2011

@slniecko103 ešte sa chcem opýtať je k nemu pršiplášť, nánožník a či sa dá polohovať na nožičkách 🙂 ďakujem...

amiiia
15. nov 2011

@mianc
@magre ja síce malého už nekojím, ale zaspáva večer tak, že pije mliečko z fľaše...na tom pekne zaspí, nie je to ale vraj dobre...poobedňajší spánok zase zaspáva s čajom...pri cuckaní zaspí...ako Vaši drobci zaspia..ked povedzme jedia kašu..čo som rozmýšľala že by som mu dala na večeru (ja ju dávam ráno) ... lebo neviem si predstaviť..som ho skúšala uspať bez flaše..ale len sa zdvíhal, točil, plakal..nebol v pohode..takto pije, pije a tak zaspí ... je to taký pred spánkový rituál... ale možno je neskoro, lebo je už tak navyknutý 😒

careamell
16. nov 2011

Ahojte, tak ja hlásim, že naše kiahne sa už hádam všetky vysypali, takže len liečime. Natierame sa, kúpeme v Hypermangane...stále dokola. Mali sme dve prebdené noci, ako ho to svrbelo, ale dnes už je to ok.
A ešte...spravila som mu večer pohánkovú kašu, pridala som tam jablčkovú presnidávku od babičky a ....ZJEDOL skoro 10 lyžíc, čo je na nás výkon, normálne otváral ústa..tak ma potešil.. 🙂 🙂 🙂

slniecko103
16. nov 2011

@angela1 kolesa nema odpruzene ale vobec mu to nevadi lebo kociar ma vystelku a ho to fajne kolise ked ideme po chodniku a vobec neciti ze idem po hrbolcoch lebo tu u nas su chodniky otrasne sama jama.nanoznik to ma fajny hruby akurat ked ho dam do sedu tak ho ma uplne pri pusinke ale mu ho stiahnem dole a je to.prsiplast to ma tiez ale nevyhoda je ze nema otvor v predu ale po bokoch ma take dierky takze asi kupime novy .este sme ho nepouzili tak uvidime ako to bude ked bude prsat.a nozicky ma polohovatelne.ja som s nim velmi spokojna lebo ten stary mal 13kg a to som ho nevladala uz s malym dvihnut.

angela1
16. nov 2011

@slniecko103 ďakujem rozmýšlam nad tým červeným 🙂 , v piatok pôjdem pozrieť lebo niečo kúpiť musím od včera sme bez kočíka 😀

slniecko103
16. nov 2011

@angela1 no tak to ziadna slava 😀

mis_ka
16. nov 2011

@angela1 @ladytt baby fungovalo vam to objednanie sedacky na tej stranke? ja ked dam vlozit do kosika, tak mi da ze stranka nenalezena... tel.cislo maju len do ciech... @ladytt ako dlho asi trvalo kym ti sedacka prisla?

ladytt
16. nov 2011

@mis_ka Fungovalo už ju máme aj doma. Objednali sme ju 31.10 a prišla 10.11. Platí sa to vopred a posielajú to kuriérom domov, takže to chvíľu trvá, ale maximálna spokojnosť. Teraz som to skúšala dať do košíka ide to.

mis_ka
16. nov 2011

@ladytt idem skusit teda este raz

ladytt
16. nov 2011

@mis_ka Skús ak by nešlo daj vedieť.

mis_ka
16. nov 2011

@ladytt tak uz to islo 🙂 aj som sa tam konecne dovolala, maju ju skladom, buduci tyzden ju mozem mat doma 🙂 hurrraaa

angela1
16. nov 2011

@mis_ka aj mne to fungovalo a platim dobierkou , cena aj s dopravou 177,86,-€ tak už som na ňu zvedavá 🙂

mis_ka
16. nov 2011

@angela1 mala si tam moznost platit dobierkou? lebo mne sa ukazala len moznost platit prevodom...

mis_ka
16. nov 2011

radsej by som dobierku