Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Asi aj ja idem objednavat tu autosedacku, este musim mm spracovat, a chcem ju ochytat a vyskusat nazivo niekde v obchode. Dievcata, chcela som sa vas opytat, kolkokrat denne dojcite, vratane noci? Lebo maly najnovsie po tom kusacom incidente cez den nechce pit, iba rano a vecer.
@mianc Desiata jogurtik s cerstvym ovocim, aj cely v pohode spapka a potom vecer kasa, ako Ty. No ved prave, ze minimalne 3-4, my mame max. Ja som nasla toto...
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1319/vz...
@angela1 ak je to ešte aktuálne tak my máme túto http://www.autosedacky.net/autosedacky/eshop/11... už ju používame a zatial je super. Ja som tiež dlllho vyberala a táto je 1+2+3 ( do 36 kg) takže už nebudeme kupovať žiadnú ďalšiu.
@slniecko103 ešte sa chcem opýtať je k nemu pršiplášť, nánožník a či sa dá polohovať na nožičkách 🙂 ďakujem...
@mianc
@magre ja síce malého už nekojím, ale zaspáva večer tak, že pije mliečko z fľaše...na tom pekne zaspí, nie je to ale vraj dobre...poobedňajší spánok zase zaspáva s čajom...pri cuckaní zaspí...ako Vaši drobci zaspia..ked povedzme jedia kašu..čo som rozmýšľala že by som mu dala na večeru (ja ju dávam ráno) ... lebo neviem si predstaviť..som ho skúšala uspať bez flaše..ale len sa zdvíhal, točil, plakal..nebol v pohode..takto pije, pije a tak zaspí ... je to taký pred spánkový rituál... ale možno je neskoro, lebo je už tak navyknutý 😒
Ahojte, tak ja hlásim, že naše kiahne sa už hádam všetky vysypali, takže len liečime. Natierame sa, kúpeme v Hypermangane...stále dokola. Mali sme dve prebdené noci, ako ho to svrbelo, ale dnes už je to ok.
A ešte...spravila som mu večer pohánkovú kašu, pridala som tam jablčkovú presnidávku od babičky a ....ZJEDOL skoro 10 lyžíc, čo je na nás výkon, normálne otváral ústa..tak ma potešil.. 🙂 🙂 🙂
@angela1 kolesa nema odpruzene ale vobec mu to nevadi lebo kociar ma vystelku a ho to fajne kolise ked ideme po chodniku a vobec neciti ze idem po hrbolcoch lebo tu u nas su chodniky otrasne sama jama.nanoznik to ma fajny hruby akurat ked ho dam do sedu tak ho ma uplne pri pusinke ale mu ho stiahnem dole a je to.prsiplast to ma tiez ale nevyhoda je ze nema otvor v predu ale po bokoch ma take dierky takze asi kupime novy .este sme ho nepouzili tak uvidime ako to bude ked bude prsat.a nozicky ma polohovatelne.ja som s nim velmi spokojna lebo ten stary mal 13kg a to som ho nevladala uz s malym dvihnut.
@slniecko103 ďakujem rozmýšlam nad tým červeným 🙂 , v piatok pôjdem pozrieť lebo niečo kúpiť musím od včera sme bez kočíka 😀
@angela1 no tak to ziadna slava 😀
radsej by som dobierku

@ladytt toto je znamenie... akurat mi dosla ta autosedacka, v mall.sk sa pomylili a poslali mi cervenu, tak im ju pekne vratim a objednam z toho shopu, co si sem ty dala 🙂 20 eur usetrenych, teraz sa velmi hodia 🙂