icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

angela1
16. nov 2011

baby neodolala som tomuto golfaču http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?S..., kazala som mm nech odbehne z roboty a ide preňho tak už sa neviem dočkať kedy bude doma 😀

angela1
16. nov 2011

@mis_ka keď som klikla na kuriera tak mi to dalo automaticky dobierku

angela1
16. nov 2011

@mis_ka ááá 😲 ja trúba teraz som si pozrela mail a ozaj tam mám v tej objednávke že platba prevodom ale že pošlú č.ú. 🙂 no nevadí

ladytt
16. nov 2011

@angela1 @mis_ka Dá sa len prevodom, lebo sú z Čiech, uložte si aj potvrdenie o zaplatení, od nás ho chceli, vraj mali nejaký problém identifikovať platbu.

asma
16. nov 2011

http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

babulky vidim ze riesite sportove kociky mi mame tento cerveny je uplne svetovy a hlavne ma velky kosik a daju sa miu polohovat nozicky.. je pre nas skoro dokonaly xiix da sa dat uplne do lahu, je lahucky, skladny leen jediny problem mam ja ... malinka ma zabavu sedet a olizovat madlo... 😠 😠 myslite ze sa da zohnat nejaky pogumovany nnavlek??

mis_ka
16. nov 2011

aj ja sa pripojim k tym sportakom, planujem sice kupovat az na jar, na zimu je lepsi nas x-lander xa - toto je moj vyvoleny http://www.kocikovo.sk/product/nuna-pepp-2011-1... boli sme ho kuknut aj nazivo, je uzasny 🙂))

sirinka
16. nov 2011

ja mam na zimu nas storocny hauck...otras, tazky je, zle sa s nim soferuje, ale je fajne velky a zmesti sa tam fusak,
na jar presedlame do sportovej casti kocika icoo...ten je lahucky, dobre sa s nim soferuje, ale zase ma kratku striesku pokial ho dam do polohy lezmo...

sirinka
16. nov 2011
angela1
16. nov 2011

☹ poraďte mi mm priniesol ten golfač ale má krivú striešku to sú všetky také neforemné? - nemám s golf. žiadne skúsenosti, na obrázku bol krásny aj v skutočnosti je pekný ale príde mi ako taký šit, a v predajni mu povedali že v prípade že sa nám nebude hodiť - peniaze nevrátia ale tam nieje z čoho moc vyberať, tak čo mám robiť? 😒 😒

mis_ka
16. nov 2011

@sirinka mala si tuto alebo nejaku podobnu pultikovu sedacku? mne sa to v obchode nejako nezdalo, dietatko mi tam pride take zaseknute, ked je naobliekane, tak ho to aj tlaci nie? mozno sa mylim 🙂

sirinka
16. nov 2011

@mis_ka nie, nemala, ved ten pult sa musi dat dat prec....ja sa chystam kupit magdulke cybex ale uz rovno solution....

wilsonka
16. nov 2011

cavte kocky, co sa kocikov tyka ja mam smolu lebo som kupila quinny buzz 3-kolku a predstavte si ma take kratke popruhy, ze malu tam ledva vtrepem v overale a vo fusaku:((((som hotova a to sa snazim predat moj kocik lebo mala v nom nechce byt. v quinnaku sa jej paci len tie popruhy:(
ja som na nervy z tych kocikov. pametam na nasu libertu, to bol kocik🙂))))
na a na jar by som chcela daco lahucke, spratne. inak sa nosime v nosicke alebo v satke ale kedze mala zacina lozit, s nosenim planujem seknut.
baby inak aj my uz mame dva dolne zuby🙂)) este celkom nevysli ale uz su prerezane- nastastie zatial bez teplot.
@asma pogumovany nie- ten som kdesi videla na postielku🙂))aby si babo neznicilo zubky my mame latkovu taku pancusku. planujem kupit na jar bugaboo bee + alebo cosi podobne. tak uz mas polku za sebou🙂 ako to teraz zvladas s malou a s bruskom?

wilsonka
16. nov 2011

my mame tuto sedacku a sme spokojny kupila som ju v akcii o 100e lacnejsie http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

angela1
16. nov 2011

tak baby už som sa z toho golfaču ukludnila 😝 - je pekný a asi nemôžem očakávať od golfaču pevnosť ako pri šporťaku, a malej sa v ňom dobre sedí bola vysmiata ako slniečko, doteraz som mala Jane slalom bol super ale ťažký

ladytt
16. nov 2011

@sirinka
@mis_ka
Vraj sú tie sedačky s pultíkom najbezpečnejšie, pôvodne som chcela takú, ale keď som do nej v predajni posadila môjho drobčeka chcela ho do nej zapnúť tak taký krik tam spustil, že sa všetci pozerali, strašne mu vadil, tak sme to vzdali a kúpili normálnu, ale tie veľmi dobe hodnotenú bez pultíka.

adelaida33
17. nov 2011

dievčatá, trochu odveci, ale ide vám posielať IP? mne to už dva dni nefunguje a vyhodí ma z koňa...
@mianc

slniecko103
17. nov 2011

@adelaida33 ani mne nejde

mianc
17. nov 2011

@adelaida33 mne to išlo poslať.. :-/

adelaida33
17. nov 2011

@slniecko103 @mianc ďakujem, kočky, už mi to začalo fungovať 😉 😉 😉

asma
17. nov 2011

@wilsonka ahoj kup je zvlašť popruhy tuším firmy jane ich ma a pekne ju tam priputkaj,, a ked zacne chodit maju take dohsie putko tak to bude ako voditko xixixi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je to celkom fajn aspon si neznicis chrbat...
zvladam to celkom fajn.. do 4 sa zabavame, prechadzame, pozreme babku a sesterky a potom pride mamina a uz je aj poobedna siesta.. kym sme same doma je to super ale ked niekoho pocuje uz aj by bezala sa pozriet kto to doma hovori...
nasla som jednu babu co robi tie potahy na madla takze su objednane aj ozdobne nech ma zabavu na prechadzke aj igelit nech to len utrem lebo stale mi papa madlo 😠
http://www.lilinka.com/products/teply-navlek-na...

wilsonka
17. nov 2011

@asma jeee dik aj ja objednam🙂 a tie popruhy mame🙂 take batmanovsake na chodenie🙂

slniecko103
18. nov 2011

@ladytt ahoj tak uz aj mne dosla pracia gula .tak som zvedava aka bude uz sa nam nabija a zajtra sa perie o dusu 😀 😀 😀

gabika783
18. nov 2011

my máme túto autosedačku: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/3334... kupovali sme ju v Maďarsku. Teraz je dobrý kurz. Malému sa v nej v obchode nepáčilo... tak ale jemu sa nepáči v žiadnej sedačke a hlavne nie v aute. 😀 Cirkus humberto a nakoniec cestuje na mojich rukách a spinká na ciciku na mojich rukách. 😔 Bála som sa, že ten pultík ho bude tlačiť ale ten pultík je tam navoľno a došponováva ho iba pás. Takže mu je to tak isto príjemné a netlačí to, ako keď je pripútaný v každej inej sedačke. Samozrejme, že s pultíkom vymýšla veľké veci. Najradšej ako ho vytlačiť, odtisnúť a pod. fintičky. heh

ladytt
18. nov 2011

Ahojte babenky, dáko sem málo chodíte 🙂 čo sa deje? zamestnávajú vás detičky 🙂 čo nové?

angela1
18. nov 2011

@mis_ka v utorok mi má prísť tá sedačka aj tebe? 🙂

amiiia
18. nov 2011

@ladytt No hej, nejak málo príspevkov...ja mám teraz o nervy niekedy..malý všetko chce - ked mu to nedám čo si vyhliadne tak rev nekonečný, v aute hysáky, v kočíku keď zastane taky tak 🙂 o nervy niekedy..ale tak hlavne že sme zdraví 😉

slniecko103
19. nov 2011

kde je oskar???? ☹ ☹ vcera mi priala pracia gula a nemozem ju nabit .tak som sa tesila ze dne suz v nej budem prat a nemozem 😖 😖 😖

careamell
19. nov 2011

Ahojte, tak my sedačku ešte nemáme, lebo môj mm na to nemá stále čas pozrieť, mne sa najviac pozdáva Cybex, tá s pultíkom. Tak hádam ho dokopem k tomu 🙂 🙂
Inak sme už týždeň doma ☹ ☹ ☹ Pomaly ale isto mi prepína, až som taká rada, keď je doma mm a môžem ísť na rožky!!! do obchodu ☹ No hrúúza...Malému sa to pomaličky hojí, už máme len chrastičky, potieram mu to repíkom, aby mu to zaschlo. Prežili sme si aj pár bezsenných nocí, lebo ho to svrbelo, ale dúfam, že to pomaly prejde. Spravila som si vychytávku, lebo bol omrnčaný, zobrala som naťahovaciu plachu, dala ho do nej, manžel mi ju previazal okolo ramena a boku a mali sme šatku 🙂 🙂 🙂 Malý odtiaľ nechcel ísť, tichučko ležkal a pozeral okolo.
Inak, varili sme deťom už ružičkový kel?

mis_ka
19. nov 2011

@angela1 mne dosiel len mail, kam mam zaplatit, este asi nemaju moju platbu. posielalasom z vub a oni maju sporku.

mianc
19. nov 2011

@careamell super nápad.. 😀 to by ma nenapadlo.. 🙂 čo sa týka toho kelu ja som už skúšala dať malej a v pohodičke, celkovo jej chutil.. 🙂 ako dobre, že vám tie kiahne už idú dole.. už aby ste boli zdravučkí a mohli si užívať peknej jesene.. veru je to održku, byť stále doma a nemôcť ísť ani von.. 😝 mňa mm berie dnes na nákupy, malú baví moja mamina.. 😀 tak sa teším, že vypadnem niekde normálne a budem sa môcť vyšantiť.. 😀 😀 😀